Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Coook guzel gorunuyir canim. Bizim burda da kar var. Benim kizim da surekli disari cikiyor esimle, ayy camdan bakmasi bile guzel kara ben de ciktim gerci yuruyuse onlar eve donunce. Kar havasi super. Bizim burda eskiden vok kar yagardi, son bir iki yildir kar 5-10 gun ya duruyor ya durmuyor yerde.

Yook olmaz menumde aksama kaptancim. Tamam o zaman umarim girerim haftaya listeye cunku liste birayri motive ediyor.

bizim kilolar hep degisibce kontrol edince cocuk kendininkinde de degisiklik olacagini saniyirfur yavrum

Karlı bir Ankara sabahından günaydınnnnnn kızlar
Ankara Ankara seni görmek ister her bahtı kara

Ayy özlemişim Ankara’yı karlı resimleri görünce daha iyi anladım
bu gün az bir eksi gördüm canım bide eşime tartı al demiştim almış 2 gündür bagajdaymış ben A101 den almayı düşünüyordum yarın
Bu aldığı tartı ile benimki arasında 2 kilo fark var. İade edip yarın mı yenisini mi alsam bilemedim

bu aradaki fark kabul oluyor demi kaptanım

Son düzenleme:
Yaa benimkilerde çıldırıyor kar diye
Tatilde Afyon a gidicem inşallah biz ordaykende yağar umarım
Pazartesi artılarımızda son durum nedir kızlar
hawar +400
ummhnisa +500
@asilr +400
DeryaOnDiet +100 başka var mıydı kızlar
Canım ben bu 79 u Bi türlü geçemedim ama inat ettim geçicem şimdi biraz önce tartıldım 79.4 geldim yani cumaya göre +100 ama 2 gün var cumaya inşallah _500 gelirim umudum o yönde yani

Tşk ederim cnm,çalışma saatlerine göre ayarlama yapacam, ama genelde akşam yemeği19.30 gibi oluyo bende. Bu durumda saat 12 30 da mı kahvaltı yapacam acaba?

Tşk ederim cnm,çalışma saatlerine göre ayarlama yapacam, ama genelde akşam yemeği19.30 gibi oluyo bende. Bu durumda saat 12 30 da mı kahvaltı yapacam acaba?
16 saat açlık olacaksa ve en geç yemeği 19.30 da yiyeceksen 11.30 la 12 30 arasında yap kahvaltını. İf beslenecektin dimi canım sen

İyi aksamlar arkadaslar
Yemek yapiyorum isten geldim kopegimiz var şila bahcede onu gezdirdik komsularin kizlari voleybol oymamaya gelmis onlarla az oynadim
Eve geldim yemek yapıyorum simdi karnim gurulduyo bende turlu var aksama sizde neler var

Yemek yapiyorum isten geldim kopegimiz var şila bahcede onu gezdirdik komsularin kizlari voleybol oymamaya gelmis onlarla az oynadim
Eve geldim yemek yapıyorum simdi karnim gurulduyo bende turlu var aksama sizde neler var
Bizde yemek faslı yenı bitti fırında besamelsoslu kıymalı kabak, pilav ,corba yaptım. Tam oturacagım kızım kurabiye istedi onu yap. Daha yeni kendimi koltuga kızı babasına attım. nasıl kalkıp spor yapacam bilmiyorum bu yorgunluga.

Geliyor gelmekte olan eksiler ortim bende de taze fasülye vardı

Aynen öyle düşünüyorum canım. Çok yaşadım bunu ben. O yüzden arada derede bırakmak istemiyorum. İlk hedef 65 ama allahın izniyle 60 ı görmek istiyorum. Ondan sonra da artık baskül en yakın dostumuz olacak
Canım psikolojik de olabilir kendini kalın hissetmen. Çünkü belli bir kilodayken 1 kilo bile batıyor insana. Ama spor da acayip sıkılaştırıyor.
Ay bu nasıl ölçü kuzum. Manken mi olacan sen maşallah sana
Canım üç farklı şekilde yapan var. 23 saat açlık, 18 saat saat açlık ve 16 saat açlık. Ben 16 saatle başladım. 12/20 arası yiyordum. Başlangıç için bu iyi oluyor. Kahvaltıyı geç yapsam bile akşam yemeğini 19.30 dan sonraya bırakmıyordum. Buna alışınca akşamı 18 e çekmek kolay oldu. Youtube de açıklayıcı güzel videolar var. Ben izlediklerimi bulabilirsem atarım sana.
Ay ne güzel. Bir sürü mutluluk hormonu
Ben taze fasulye yedim canım. Ama dün türlü vardı

Aradaki farkı net anlamamız için birde tartı farkı kayıtlı olması için eski yeni tartı diye 2 baskülüde yarın sabahtan tartılıp paylaşır mısın canım ona göre aradaki fark düşülüyor sorun olmaz yarışma açısından

Aynen canım kilo almaya müsait bir yapımız varken ve çok kilo vermiş bireylerden cidden baskül hep göz önünde olmalı :)
Bencede sporsuzluktan gevşedi yaylar ama tekrar cardio gözümü geriyor bisikletime biner yürüyüş yaparım dün bindim bi 50 dk bugünde bincem haftada 3 eksik etmezsem belki yeniden bir sıkılaşma olur yani inşallah

Biraz dinlenip yapmaya çalış canım herşey başlayana kadar inan yapınca daha zinde olacaksın

İyi akşamlar canım
Bizde de tarhana bulgur pilavı et sote salata vardı ancak yayıldım koltuğa

Bende öyle düşünüyorum canım bakalım kendime hafiff bir spor programı yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…