Tartını yanında götüremez misin?Aynı soruyu ben de soracaktım kaptanımEl_Em . Malum sömestr geliyor. Ben de 2 hafta memlekette olacağım. Annemde hassas tartı yok, kuzenime falan gitsem sabahtan aç karna, donla nası tartılayım milletin evinde bide her tartı farklı olabilir. Yine menülerimi yazayım ipin ucunu kaçırmamak için ama tartı kısmında 2 hafta izinli olsak olur mu.
Valla hiç aklıma gelmemişti.olabilir aslında. Amaa ne gülerler bana.3 çocuğun o kadar valizin yanında bide yartı götürmüşüm diyeTartını yanında götüremez misin?
Bence bir sakıncası yokValla hiç aklıma gelmemişti.olabilir aslında. Amaa ne gülerler bana.3 çocuğun o kadar valizin yanında bide yartı götürmüşüm diye
Ayni harikaligi tartı da göremedim ama henüzHarikasın balımmmm
Tamamdir canim insallah ise yararDüzenli kullandıktan sonra yazsam daha doğru olur ama acayip terletiyor.İc çamaşırlarım sirilsiklamdiatletini de aldım ben
Buraya da gönder
Burda bı binanın çatısı uçtu
Olsun canim saglik daha onemliMaalesef yuklenemedim. Gece mide agrisiyla uyandim uyku tutmadi. Uyuyamayinca bas agrisi vs ama en kotu mide agrisiydi. Cok gec kahvalti yaptim. Yemekte guvenemedim sadece corba yaptim ictim. Su an bile biraz var ama sabaha gore cok daha iyiyim.
Gercekten cok az yemissinsin canimÖgle
1 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
1,5 cay kasigi bal
Ara
Krqker
1/2 avuc leblebi
Aksam
1 kase corba
Su : 1.5 lt
Ben 2 sene once tatile giderken bavuluma koyup goturmustumValla hiç aklıma gelmemişti.olabilir aslında. Amaa ne gülerler bana.3 çocuğun o kadar valizin yanında bide yartı götürmüşüm diye
Ay oldu inşallah daha da olsun diye cabalıyorumAyni harikaligi tartı da göremedim ama henüzeksiye geçmeye uğraşıyorum hala regl bı geleydi ama eksiye geçeceğim inşallah
Sen nasılsın canım, iki oldu mu
Süpersin canım ya gördüm ziplariniAy oldu inşallah daha da olsun diye cabalıyorum
Gondersim yeniceWalk challenge icin son cagriiiibu kadarcik miyiz yok mu gonderen
Aynen yarın spor yokSüpersin canım ya gördüm ziplariniyarın ,7 saat dersim var ama aralarda fırsat bulursam ben de bı ziplarim öğleden sonra spor yapmamak lazım sanirim
CanımAynı soruyu ben de soracaktım kaptanımEl_Em . Malum sömestr geliyor. Ben de 2 hafta memlekette olacağım. Annemde hassas tartı yok, kuzenime falan gitsem sabahtan aç karna, donla nası tartılayım milletin evinde bide her tartı farklı olabilir. Yine menülerimi yazayım ipin ucunu kaçırmamak için ama tartı kısmında 2 hafta izinli olsak olur mu.
Eline sağlık canım Ali Baba'nın çiftliği olmuş buralar13.01 Walk Challenge Sonuclari
1.hawar 13.760 adim
2.Mehfam 12.750 adim
3. G gamzem23 12.235 adim
4. S Suskunhanim 11.111 adim
5.belmayne 8.000 adim
6.Namaria 5.118 adim
7.ummhnisa 4.500 adim
8.Nikinik 4.209 adim
9.DeryaOnDiet 3.000 adim
100 puan bugun adres degistirdiiivee 100 puan hawar in. Gule gule kullan canim bol eksilerin olsun
Aynen canım hele zıp hiç hiçSüpersin canım ya gördüm ziplariniyarın ,7 saat dersim var ama aralarda fırsat bulursam ben de bı ziplarim öğleden sonra spor yapmamak lazım sanirim
Geçmiş olsun canımMaalesef yuklenemedim. Gece mide agrisiyla uyandim uyku tutmadi. Uyuyamayinca bas agrisi vs ama en kotu mide agrisiydi. Cok gec kahvalti yaptim. Yemekte guvenemedim sadece corba yaptim ictim. Su an bile biraz var ama sabaha gore cok daha iyiyim.