Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ortim yine dokturuyor cuma gunu sonucunu iple cekiyorum
Canim menun guzel afiyet olsun yarin nohut pilav tarzi seylere dikkat edelim ertesi gune sislik yapiyor bizzat sali gunu yasadim
Oyy oyy oyyy.. insallah sporla yakmissindir canim

Menun guzel canim ama fellas bar kac kalori acaba ve saat kacta tukettin

Yaaaa sütlü kahve nedir yaa çık şu kafadan artık ceylancım
Gerçi ne kadar desemde yine kendi bildiğini okuyacaksın ama o kadar tipiksin-iz ki bak buraya gelip en çok menüsünü kısanlar en tehlikeli olanlardır
Aç kalıyorsunuz
Mutsuz oluyorsunuz
1 haftada 2 3 kg verip
Ardından tatlı börek çörek bir anda çok çok yiyorsunuz
Sonra sil baştan ama en fazla 2 kere sil baştan yapabilirsiniz sonra olmuyor çok zor der tamamen pes edersiniz.

Halbuki sadece hayatından zararlı şeyleri çıkarıp sağlıklı besinler soksan birde spor yapsan hiç aç kalmadan olacak uzun süre gidecek yapma kuzum

Kizlar yarin lutfen dikkat edelim yesil cay suyu ihmal etmeyelim, bol sebze yiyelim ,aksam yemegini erken yiyelim,gec saate sivi tuketimini birakmayalim, fazla da spor yapmayalım

İyiki kuzenindeymişsin boğazından yemek geçmiş menü çok iyi
Adımlarda hiç fena değildi menüde güzel canımcım
Gayet iyi spor artarsa çok daha iyi olur
Harikasın canımmmm -500 inşallah göreceksin
13.01.2021

16:00

1 adet lahmacun
Yeşillik
5 parça fırın patates

18:00
1 sade türk kahvesi

Su: Henüz 1 lt olabildi.

Spor yok

El_Em @_Reyyan @yenibirben25
Sağlıksız bir menü olmuş
Cidden menülerin ve saatleri çok değişimli gidiyor umarım dengeni kurarsın
Sabah
Peynir
Zeytin
Salatalık
Domates

Ogle
1 ceviz

Akşam
Iki besamelli kabak
4 yk pirinc pilav
1 bardak cay
2 kurabiye
El_Em @_Reyyan N Naz03
Akşam biraz ağır geldi canım bana aynı şeyler öğlen yese pek sorun değil ama

Engin kırbaç ben 6 dk video göremedim canım bakayım dedim.. 15 dakikalık yağ yakma var onu cardio diyebiliriz bende onu çok yapardım baya zorluyor
50 squat 10 adet 1 puandan hesaplıyordum bölgesel gibi ama 5 adet 1 diyelim squat için ekleyeyim listeye ben ekledim ben hepsini canım 297 puan harikasın
Carsamba
11.30
1 haslanmis patates

Ara
Madensulu kayisili form

19.00
1 kasr lahana corbasi
1 kase haslanmis karnabahar
Biraz marul salatasi

Su 3lt
spor yok evin icinde dolandigim adim var listede yazarim

El_Em @_Reyyan @belmayne
Adımlarda az olmuş nikimm keşke bugün spor olsaydı yarın da ödem korkusuna yapamayız
Sen orda çok kalma menü baştan sona değişmiş
Menü çok güzelde kaç gündür spor mu yokkk ben mi kaçırdım
İyi geceler
Sabah 11.00
2dilim kızarmış ekmek
1çk tereyağı
Peynir zeytin
Domates
15.00
Türk kahvesi
18.00
Haşlama et
1dilim ekmek
2lt.su
1mil leslie
@_Reyyan
@Zeze34
Çok iyi nazcım

Dün 750 trambolinim vardı yahu! Onu spordan saymadıysan bieşy diyemem kaptanım ben bu kiloyla daha ancak bu kadar şöyle bir 64 e ineyim asıl o zaman rahat spor yapacağım enerjim artacak!

Saat 20.00 a yaklaşıyordu yediğimde. Bu saate kadar oturduğumu düşününce zamanlama fena olmasa gerek ancak işte kaç kalori olduğuna bakmadım artık bir regl olsam da bitse bu işkence! Ancak haklısın tabii, boş yere kaloriyi arttırıyorum!

+1

Hani puan hesaplama hesaplamadığın için 5 puan kırptım
Güzel menü canım
Afiyet olsun canım hani patates
1 simit diyette çok fazla
Pasta ve 20.30 dan sonra yenen pasta
Dj benim için çalsın ben yoruldumm hayattt gelme üstümee

Süper canım

Dün 750 trambolinim vardı yahu! Onu spordan saymadıysan bieşy diyemem kaptanım ben bu kiloyla daha ancak bu kadar şöyle bir 64 e ineyim asıl o zaman rahat spor yapacağım enerjim artacak!
Canım şimdi bugünün sporları kaydettim düne yeni geldim görmedim tahmin etttim o yüzden görmedim mi dedim çok iyi çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…