Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kaptanım kendimi çok aç hissedersem sağlam yapıyorum kahvaltımı ama aç hissetmezsem şeker ihtiyacımı almak için meyve yoğurt ya da sütlü kahve yapıyorum. Aç olmadığım zaman diyet yapıyormuşum gibi gelmiyor

Elifcig93 nasılsın canım görüşmeyeli mezuniyetine çok az kala ayrılmıştın son durum nedir
Selam,
Pandemi beni mavetti. Tüm düzenim bozuldu. Düzensiz bi ilişkim vardı. Haftasonu o da bitti. Ne desem bilmem ki.

Yani yeniden başlıycam. En azından bu defa belli bi noktadayım.

Sagol kaptancim. Dun kelesi kelimesine diyetisyenin yazdiklarini yedim. Artik diyet listem var. ve gayet bol, doyurucu. Ondan disari cikmayacagim. Ki zaten ilk gun olmasina ragmen aclik da hissetmedim. Az gitsin duzenli gitsin. Emziriyorum sonucta

Teşekkür edrim kaptanım. Ama gece yarım muz yedim. Hani şu minicik yerli muzlar var ya onun yarısı kayıtlara geçsin Tansiyonum 8 e 5 olunca eşim zorla yedirdi. Çok bişi değil ama ben 6 dan sonra yeme iznini sadece cuma günü veriyorum kendime. O yüzden hoşuma gitmedi
Şekersiz fıstık ezmesi almıştım dedim beğenmem herhalde öyle kalıramaaannnn ben ne kadar alışmışım şekersiz şeylere çok sevdim çok
Ben de pek severim şekersiz olanını. O yüzden almıyorum

Bitti bitti pudingg. Bi kaseyi ikiye boldum az az yidim. Gobek gitsin diye ev yogurduna pul biber uygulayan ve faydasinj goren var mi kizlar. Brnim sirtim inceldi sanki sabahlari iyi hissediyorum kendimi. Ama gobegim aksama kadar buyuyo bi de bunu deneyim diyorum.

55 olunca o bile buyuk grlir canim, cok iyi yapmissin kendini motive etmek adiba super bir adim insallah yakinda o etekte gotonu atarsin bize, biz de cook seviniriz
Ayyy ağzından bal akıyor. İnşallah biran önce o eteğin içine girebilirim de atarım güzel güzel fotoları

Sporlar çok iyi canım
Menüye karar veremedim mücver her ne kadar fırında olsa unlu, öğlende makarna var bir tanede bisküvi var ölçüm olarak girsek karbonhidrat fazla gelmiş olur herhalde
Canım mücvere beyaz un değilde galeta unu koydum o nu da tabiki az koydum. Beyaz unla galeta unu arasında fark var mı bakmadım hiç ama biraz daha masum geliyor nedense
Spor konusunda da bu ip atlama işi benim hoşuma gitti biraz dizimi zorluyor ama olsun. Normal de TV önünde spor yapmaya fırsat olmuyordu herzaman o yüzden ip atlama bana ilaç gibi geldi

10.30
Ispanakli yumurta
1 dilim ekmek

15.00
3 kasik patates salatasi

19.30
1 kase kiymali sogan corbasi
4 kasik sade bulgur pilavi
4 kasik kurufasulye
Az tursu

El_Em @_Reyyan belmayne
Orticim güzel menü aslında ama ertesi güne ödem yapabilecek bir menü. Pazartesi olması iyi olmuş. Çarşamba perşembeye denk getirmemek lazım

ok canım alıp deneyeyim sürekli kullanınca daha sonra bırakınca sorun yaşamam demi yada kaçgün kullanmalıyım
Yok canim hicbir sorun yasamazsin birakinca. Bagirsagindaki iyi bakterilerin miktari az olabilir. Ozellikle bur sure antibiyotik kullanmissan cogu iyi bakteriyi olduruyor ne yazik ki. Probiyotik iyi bakterini artirir ve bagirsak flirani duzenler, boylelikle kabizlik da sin bulur. Bir sure pribiyotik kullaninca bakterilerin yerine gelir zaten. Saglikli beslenir ve antibiyotik veya baska uzun sureki ilaclar kullanmazsan kalir orda bakterilerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…