Vericez hilalim azıcık sabır edelimBende bende ayni
Cnm 1lt su bana çok bile geliyor
Gecmis olsun cokKızlar selam
Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Başım ağrıyor tansiyonum baya düşmüş. Biraz da gerginim. Ben kaçıyorum. Biraz dinleneyim. Sabaha iyi olurum inşallah.
Hayırlı geceler. Öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun canım umarım sabaha bir şeyin kalmazKızlar selam
Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Başım ağrıyor tansiyonum baya düşmüş. Biraz da gerginim. Ben kaçıyorum. Biraz dinleneyim. Sabaha iyi olurum inşallah.
Hayırlı geceler. Öpüyorum hepinizi
Sonuncu da olsam listede adım var yani
Spor alisverise ciktim bahanesiyle yapmis oldum. 1 saat kadar yurudum. Evde tadilat vardi cok zatenbbisey yapamadim yiyecek anlaminda is bitince temizlik sonra disari vs derken gecti gunum. Bugun menun guzel sen de ben gibi gune gec baslayanlardansin :)Nese dun dunde kaldi bgun yeni bir gun yeni bir hafta bak ne guzel leslie kilo verdim diyosun ozman bgunde bi leslie patlat gitsin kaloriler
Benimkinde yokKızlar size bir sorum var
Basküllerinizin yağ ve su ölçümü var mı , varsa kullanıyormuşsunuz bu özelliği?
evet az ama midem küçüldü galiba ne yesem hemen şişiyorum doymuş oluyorumHem ekmek hem mercimek corbasi olmus aksama ama 2 ogun yedigjn icin kesinlikle cok drgil. Menun de sporun da gayet guzel olmus
Biraz az geldi gozume ama tabiki normalde az yiyorsan ve acikmadiysan bu menuyle hizla kilo verilir orasi da kesin
Hoşgeldin canımcımm kolay gelsin derslerindeOyy Allah kavuştursun kuzum benim kıyamam ya
Canım her pazartesi perşembe burdayımişlerim de halloluyor yavaştan. 22 ocakta ölçümle başlıcam sanırım en geç 29 ocak
Tamam canım sevindim et peynir yiyecek olmanainşallah bebişim diyet de araşturıyorum bi yandan bana uyacak,haftada 1-2 kaçamağı olacak
yarım kilo-1 kilo arası artıyla dönebilirim hehehe ama yeni bi diyet denicem kapticim dönünce yani alt listeden giderim 1 hafta
eski izinlilerden kim kaldı di mi
her pazartesi perşembe kk fmde sizlerleyim gençler
derse alıştım biraz kuşum, çalıştığım günleri artırcam şimdi ya da saat olarak artırcam,2. aşamaya geçtim çok şükür
masterchef bitti de gitmedim kız ayyyprofil resmime miii hahaha sevsinlerr senin yeni de çok tatlış canım benim
şimdi de survivor var kızzzzz
Didemcim diyete gireli menülerini bir anda çok mu kıstın ? Örneğin normalde çok mu tatlı vs oluyordu şimdi yok ? Eğer öyle ise kendine sağlıklı tatlılar yada porsiyon ölçüsünü aşmayacağın az şekerli sütlü meyveli tatlılar yap.Kizlarrr bugun cok zorlaniyorum yaa neden cok acim yada ac hissediyorum heo bi yemek yeme istegi resmen kendimle savastim bugun neden anlamiyorum surekli acim sanki bole bir suru yemek yemek tatli yemek istiyorum sonunda dayanamadim 1 kare fistik cikilatacik yedim nolucak bu ataklarim benim1 hafta oldu diyete baslayali dun ve bgun cok zorlandim gercekten sizce ne yapmaliyim
Ama gerçekten az 1 lt nedir ki ben onu bi dikişte içerim biraz arttırmaya çalış canımCnm 1lt su bana çok bile geliyornormal de bazı günler hiç su içmem bile o yüzden 1lt bile çok geliyor bazen