Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sonuncu da olsam listede adım var yani
Listeyi sende gordum geri gidemedim senin msj alintiladim canim ama azicik insafli olun yahu 12 15 bin ne dmeek ya ben surda 30 dakika leslie yaptim diye havalara ucuyorum bide sixe bakiyorum kendimden utaniyorum
Sabah
1/2 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
7-8 zeytin
1 cay kasigi bal

Ara
1 bardak yesilcay

Ögle
2,5 lahmacun
Salata

Ara
1 bardak yesilcay

Su : 1,5 lt
Spor : 1 saat yuruyus
azaydidem @_Reyyan
Menun guzel canim yogunluktan yemektw disardan olmus olsun aksama telafi etmissin
Aslinda sabah 8.30 da kizimin canli dersi basliyo ama bazen 11 kadr yapmis oluyorum bazende ise guce dalip ogleni buluyo cuma cumartesi pazr gec yapiyorum ama cuma gunleri tarti olucak diye ne kadr gec okadr eksi gorurum diye cumartesi pazarlarida uyuyorum
Sanirim cok kistim kaptanim diyetten oncesinde 1 hafta boyunca herseyi yapip yedim tatlilar corekler agir yemekler diyete grince afalladimson cumartesi pazar proteine agirlik verdim oyuzdende eksi geldim dun ama cokda motive etmisti aksam olunca zaman gecmiyo hep biseyler yemek istiyorum kendimle savas veriyorum desem yeridir bugun ole olmicak ama kendimi mesgul edicek seyler bulucam

Gunaydın kizcelerrr ben gunluk tartilanlardan olarak bugun dune gore ayniyim dun krbugday diyetini okudum bimede karabugday geliyomus bgun gidip alicam insallah kalir kalmazsa byuk marketlerin yolu gorunur artik zamaninda yemistim elma tarcinla cok guzel oluyo baya tok tutuyo kahvaltimi normal iki ogunu yada aksami bu skilde tuketmeyi dusunuyorum baya kilo veren var
Ben suanda zerotanin(ruangutan) sivilce tedavisi goruyorum kolestrolu fln yukselte bilen ilaclr ama bu kara bugday kolestrolu flnda dusuruyorum cok gzel besinli ve tok tutucu doyurucuymus oyuzden denicem sizde bi arastirin bakin bakalim yada aranizda yapan varsa bana bilgi verirse cok sevinirim
Karabugday diyeti 2 hafta 10 kilo verdiren diyeti varmis ama ben onu yapmicam hizli giden hizli gelir

Regl devam ediyor di mi canim ondandir ya cok gecmis olsun dikkat et kendine kuzum
Teşekkür ederim canım Evet belki de regldendir.
Canım adet dönemi falan mı. Ben de ayda bir hafta öyle oluyorum. Hep aç geziyorum. Yemekten aç kalkıyorum falan. Ama sonra geçiyor. Bir de canım diyetin başında daha sık oluyor bu acıkmalar bünye zamanla alışıyor. En sık hangi vakitlerde oluyor mesela. Gece oluyorsa akşam yemeğini sağlam tutabilirsin. Et ve salata çok doyurucu oluyor. Menüne onları ekleyebilirsin böyle zamanlarda. Böyle kriz yaşadığın vakitlere göre menü düzenlemesi yapabilirsin.
Gecmis olsun cok

Geçmiş olsun canım umarım sabaha bir şeyin kalmaz
Teşekkür ederim kızlar
Kızlar size bir sorum var
Basküllerinizin yağ ve su ölçümü var mı , varsa kullanıyormuşsunuz bu özelliği?
Ben eskiden kullandım canım. Fakir marka. Aynı markadan iki tane kırdım ama kırdığımda üstünde değildim yani
Ben bu konuda ev tipi olanlara pek güvenmiyorum.
2 gundur keyifsiz gibiyim motivasyonumu da kaybettim. Simdi kendime hedefler koydum haftalik aylik ve hesap yaptim ince ince. 30 martta mezun olmak istiyorum.bunu yapabilirim basarmak istiyorum. El_Em kaptanim yaz bi kenara
İyi yapmışsın orticim. İnşallah canım. Ben bir de uzak hedeflere ek olarak cuma hedefine odaklanıyorum. Bana iyi geliyor motivasyonumu yitirdiğim zamanlarda. İnsanız Canımcım arada oluyor böyle. Birlikte toparlayalım inşallah
belmayne şimdi nasıl oldun canım
Daha iyiyim canım. Ama baş ağrısı kalktıktan bir süre sonra yine geldi çok şiddetli değil neyse ki dayanabiliyorum. Teşekkür ederim kaptancım

Canım bu ilaçlar da iştah açıyor bildiğim kadarıyla. Bir de ben de çok yapamam ama diyetin başında kalori hesabı yapmak iyi oluyor. Çünkü insan çok kısıyor bir anda. Aslında yavaş yavaş düşürmek lazım alınan kaloriyi.Kilona göre alman gereken kaloriyi hesaplayan siteler var. Belki işine yarar bu yöntem

1 haftadir diyettetim son zamnlarda baya kıstim ilk zamnlar cok kismamistim kistıkca goz açlıgi basladi acıkmaya dayaniyorum ama gox acligi cok zor
Aslinda mantikli ben biraz bakim dedigine ve evet ilaclar bazilarina kilo aldiriyomus bazilarina kilo verdiriyomus ama ben kilo verdiremeyen kisimdayim sanirim baya zorlaniyorum cunku daha onceki diyetlerde bu kadr zorlanmazdim

Afiyet olsun canım menüde sporda güzel olmuş
Sabah 12.00
2 adet mandalina
Yarım kase yoğurt
Saat 16.00
2 adet haşlanmış içli köfte küçük
Akşam 19.00
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Sabahı biraz daha desteklerden daha iyi olur gibi kuzum
Menülerin hep çok dengeli zaten canım maşallah adımlarında güzeldi
Hoşbeş
Soğan halkası kızartma tabi değil mi nazcım geçen hafta artı geldiğini hatırlatayım yapma böyle canım bugün güzel kaçamaksız temiz bir menü gelsin olur mu
Reyyanım sabah yada öğlen mi Katsan acaba yiine az yemeye mi başladın
Tebriklerr canım çok güzel menün
Harikasın kuzu
Araya karışan Rus salatasını görmedik
Güzel menü canım afiyet olsun
Menün baya baya toparlanmış canım
Miraycım bu puding dünde vardı değil mi ne zaman bitecek saat itibariylede tehlikeli bir saatte yiyorsun canım
Yine poğaca canım her gün kahvaltıda poğaça ile nereye varacağız ? Böyle bir diyet nasıl olacak ben bilemedim
:) Peki

Sabah 07:00
2 dilim ekmek
2 Parça peynir

Akşam 17:30
Hamsi tava (tavanın 1/4ü)
Yeşillik salata
1 dilim ekmek

Ara 20:00
1 mandalina

Su: 2 lt

Maalesef spor yok

El_Em @yenibirben25
Sabah 7 den akşam 17.30 a kadar arada hiç bir şey yok mu ?
Canım menüm bana biraz az geldi o yüzden acıyor olabilir misin acaba
Mesala diyetisyenim bana yulaf karışımını 2 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt olarak vrmişti o zman senin kilolarındaydım içine 1 muz 2 ceviz içi ile birlikte ..
Akşam yemeği yanına birde çorba ekleyebilirsin mesala yetmediğini söylediğin için yazdım yoksa güzel menü
Birde form çayları ölçülü tüketin lütfen sonra gaz sıkışması ve kabızlık yapıyor vucudun dengesini bozabilir
Sporlar çok iyi canım
Menüye karar veremedim mücver her ne kadar fırında olsa unlu, öğlende makarna var bir tanede bisküvi var ölçüm olarak girsek karbonhidrat fazla gelmiş olur herhalde
10.30
Ispanakli yumurta
1 dilim ekmek

15.00
3 kasik patates salatasi

19.30
1 kase kiymali sogan corbasi
4 kasik sade bulgur pilavi
4 kasik kurufasulye
Az tursu

El_Em @_Reyyan belmayne
Bitmedi mi patates salatası nikimmm
Muhtemelen bugün ödem tutmuşsundur iyice kombo yapmışsın bulgur kurufasulye ve turşu 3 lüsü ile
7 saat dersin üzerine okul, pazar,market bir de oğlumun önce canlı dersi sonra ödevi derken sizmisim dün 8000 adimim vardı,suyu da icemedim 1 lt olmamıştır büyük ihtimalle.
@_Reyyan El_Em @balpamuk
Su dediğin gibi az olmuş ama menü çok iyi canım
11 ocak

12:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 6 zeytin

15:00 1 kase yogurt

18:30 4 kasik tavuk sote, 1 dilim ekmek, salata

su 2.5 litre
Spor 5000 adim 50 puan

El_Em @_Reyyan @ummhnisa
Afiyet olsun canım menü güzel adımlar şöyle 8000 flann olsaaaa :))

Sabah
1 yumurtalı kıymalı omlet
3 zeytin
2 dilim ekmek

Ogle yok

Akşam
1 kase yayla corbası
1 kase yogurt
3 kuru patlican dolması
Bol salata
1 litre su
Yarım saat yuruyus
Leslie 2 mil
El_Em @_Reyyan @Naz03
Gayet iyi canım afiyet olsun
Adımlarda vardı çok güzel olmuş menün hawar cım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…