Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Son bitti söz yapıyorum kimse yemiyor ben yedim

Teşekkür ederim cnm,
Ben de öyle diyorum . Herşeyin hayırlısı.

Hazırım tabi. Ama haftaya regl olucam. Listeyi kötü etkilemeyim .

Haklisin canim korumak daha zordur eminim ama kilo vermek cok sinir bozucu neyse gorecegiz o gunleri de az kaldi (vermem gereken 12-13kilo var canim bisicik kalmadi )

Kızlar nasılsınız şimdi yürüyüşten geldim. İzmir esiyor bayağı yürüyüşe gitmeye üşendim dedim kaldır poponu Ceylan yoksa hedefini göremezsin giydim taytımı yorgan kabanımı düştüm yollara. Bide aktarma uğradım ablam acı çehre istedi zayıflamaya iyi geliyormuş ama nasıl kullanılacak bilmiyorum. Aranız kullanan var mı?

Haklisin canim korumak daha zordur eminim ama kilo vermek cok sinir bozucu neyse gorecegiz o gunleri de az kaldi (vermem gereken 12-13kilo var canim bisicik kalmadi )
Ah tatlım kilo vermek verdiğini görmek insanı mutlu ediyor önemli olan motivasyonu düşürmemek. Şimdi eski resimlerime bakıp motive etmeye çalışıyorum kendimi 92 kilodan bu kiloya düştüm kalan 15 kilo yu mu veremicem diyorum sende öyle yap tatlım. Yaza fit giricez. Sende Bi ay seç kendine benim mayıs mayısa kadar 15 kg gidecek diyorum sende o seçtiğin aya kadar hedef koy kendine balım

Hedef koydum canim biraz iddiali bi hedef sanirim seninkini gorunce bi gozum korktu ‍♀ ben de bi ara 73 e dusmustum o kadar rahatlamistiki vucudum ve kafam malesef koruyamadim. Benim yerlesik kilo sinirim 77 onun ustunu hep aldim verdim bu sefer cok aldim orasi ayri 77ye kadar kolay gider insallah ondan sonrasi belki biraz zorlayabilir beni

10 ocak menü
Saat11 00 maydanoz kürü
12 00 2 küçük dereotu poğaça domates
14.00 1 fincan kahve iki küçük çikolata
18 5 kaşık pilav 5 kaşık saç tava1 bardak ayranb:;3/%%%%%¿
Semra yaaa bunu görünce beni yine aldı bi gülme dedim biizm kız menü sonunda yine ilaç etkisiyle uyumuş kalmış
Son bitti söz yapıyorum kimse yemiyor ben yedim
Aman canım buzluğa atsaydın hiç bişeycik olmazdı yine yerdin ama cuma yada cumartesi günleri 1 tane öyle haftanın her günü değil
Teşekkür ederim cnm,
Ben de öyle diyorum . Herşeyin hayırlısı.

Hazırım tabi. Ama haftaya regl olucam. Listeyi kötü etkilemeyim .
Kuzum zaten istesemde pat diye alamam listeye kurallar değişti listeden önceki cuma fotoğraflı kilo bildirimin lazım bu 1
İkincisi şuan listeyi bekleyen bir hayli eski üyem var ve maalesef eski üye dönüşü hep listeyi olumsuz etkilediği için malumunuz kilo alımları varher hafta sırayla bir kişi sokmayı düşünüyorum bakalım bir anda çok eski üyemiz oldu şaşkınız
Ben başla derken menü yaz takıma katıl ekip içinde ol diye dedim listeyi hallederiz nasılsa

Beni zorlayan kilo da 68 ve 66 kuzum 63 e kadar zor bela indim ama anında geri 68 oldum. 66 larda tansiyonum düşüyor bu defa o beni zorladıkça bende onu zorlucam. Artık balık etli olmak istemiyorum canıma yetti

Kaptanım beni listeye en son alabilirsiniz gönüllüyüm yeterki 1. Olmayayım

Merhaba canlar santiyeden gec geldim daha yeni evdeyim disarda olunca da mecbur yemek soylediler en masumundan lahmacun yesillik ve ayran soyledim aksam yemicem spora abanicam insallah ama kursum da var diksiyon o kadar kötü zamana denk geldi ki yogunluktan yorgun dusuyorum

Sadece lahmacunsa hic birsey degil yakmışsındır simdiye onu

Şuraya açlıktan ruhunu teslim etmek üzere bir Tempus bırakıyorum
Aklından çıkar onu bebeğim aç değiliz tıka basa tokuz. Hatta o kadar fit Bi vücudumuz var ki herkes hayranlıkla bakıyor. Züğürt tesellisi ama olsun beynimizi inandıralım evrene pozitif enerji yollayalım

Valla akşam yemeğini yiyene kadar elim ayağım titremeye başladı babaannem gibi oldum yaşlandım sanırım

Valla akşam yemeğini yiyene kadar elim ayağım titremeye başladı babaannem gibi oldum yaşlandım sanırım
Ben nasıl hırs yaptıysam acıktığım hissetmiyorum. Dün o böreklerle sınanıp yemeyince kendime güvenim geldi menümü Bi kontrol et bakalım kuzum yorumunu merak ediyorum

Burası çok soğuk canım. Orası da öyleyse dikkat et dışarıda. Karatay lahmacuna izin veriyor Zaten bir ona izin veriyor
Şuraya açlıktan ruhunu teslim etmek üzere bir Tempus bırakıyorum
Ayy canım niye öyle oldun. Dönemsel mi bu açlık yoksa hep mi böyle. Bol bol su iç bari. Açlık hissini gideriyor baya

Sadece lahmacunsa hic birsey degil yakmışsındır simdiye onu
Aynen canim 6bin adimi gecti gun içi ama tokum zaten acikirsam ceviz vs atarim agzima
Burası çok soğuk canım. Orası da öyleyse dikkat et dışarıda. Karatay lahmacuna izin veriyor Zaten bir ona izin veriyor
Canim bura gayet sıcaktı valla el mahkum yedim ama acikmadim simdi spor da yapicam insallah cok kurak olcak bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…