Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sonuncu da olsam listede adım var yani😂
Listeyi sende gordum geri gidemedim senin msj alintiladim canim ama azicik insafli olun yahu 12 15 bin ne dmeek ya ben surda 30 dakika leslie yaptim diye havalara ucuyorum bide sixe bakiyorum kendimden utaniyorum😭😭😭😭
Sabah
1/2 dilim tam bugday ekmek
1 dilim peynir
7-8 zeytin
1 cay kasigi bal

Ara
1 bardak yesilcay

Ögle
2,5 lahmacun
Salata

Ara
1 bardak yesilcay

Su : 1,5 lt
Spor : 1 saat yuruyus
azaydidem azaydidem @_Reyyan
Menun guzel canim yogunluktan yemektw disardan olmus olsun aksama telafi etmissin 😍
Spor alisverise ciktim bahanesiyle yapmis oldum. 1 saat kadar yurudum. Evde tadilat vardi cok zatenbbisey yapamadim yiyecek anlaminda is bitince temizlik sonra disari vs derken gecti gunum. Bugun menun guzel sen de ben gibi gune gec baslayanlardansin :)
Aslinda sabah 8.30 da kizimin canli dersi basliyo ama bazen 11 kadr yapmis oluyorum bazende ise guce dalip ogleni buluyo cuma cumartesi pazr gec yapiyorum ama cuma gunleri tarti olucak diye ne kadr gec okadr eksi gorurum diye cumartesi pazarlarida uyuyorum 😂😂
Hoşgeldin canımcımm kolay gelsin derslerinde ♥️♥️♥️
Sen kendini hazır hissettiğimde gel alt üst fark etmez 🤗

Didemcim diyete gireli menülerini bir anda çok mu kıstın ? Örneğin normalde çok mu tatlı vs oluyordu şimdi yok ? Eğer öyle ise kendine sağlıklı tatlılar yada porsiyon ölçüsünü aşmayacağın az şekerli sütlü meyveli tatlılar yap.

Ama gerçekten az 1 lt nedir ki ben onu bi dikişte içerim biraz arttırmaya çalış canım
Sanirim cok kistim kaptanim diyetten oncesinde 1 hafta boyunca herseyi yapip yedim tatlilar corekler agir yemekler diyete grince afalladimson cumartesi pazar proteine agirlik verdim oyuzdende eksi geldim dun ama cokda motive etmisti aksam olunca zaman gecmiyo hep biseyler yemek istiyorum kendimle savas veriyorum desem yeridir🙈🙈 bugun ole olmicak ama kendimi mesgul edicek seyler bulucam🤭

Gunaydın kizcelerrr ben gunluk tartilanlardan olarak bugun dune gore ayniyim dun krbugday diyetini okudum bimede karabugday geliyomus bgun gidip alicam insallah kalir kalmazsa byuk marketlerin yolu gorunur artik zamaninda yemistim elma tarcinla cok guzel oluyo baya tok tutuyo kahvaltimi normal iki ogunu yada aksami bu skilde tuketmeyi dusunuyorum baya kilo veren var
Ben suanda zerotanin(ruangutan) sivilce tedavisi goruyorum kolestrolu fln yukselte bilen ilaclr ama bu kara bugday kolestrolu flnda dusuruyorum cok gzel besinli ve tok tutucu doyurucuymus oyuzden denicem sizde bi arastirin bakin bakalim yada aranizda yapan varsa bana bilgi verirse cok sevinirim🥰
Karabugday diyeti 2 hafta 10 kilo verdiren diyeti varmis ama ben onu yapmicam hizli giden hizli gelir🙈

Regl devam ediyor di mi canim ondandir ya cok gecmis olsun dikkat et kendine kuzum 🤲🏻
Teşekkür ederim canım 😘 Evet belki de regldendir.
Kizlarrr bugun cok zorlaniyorum yaa neden cok acim yada ac hissediyorum heo bi yemek yeme istegi resmen kendimle savastim bugun neden anlamiyorum surekli acim sanki bole bir suru yemek yemek tatli yemek istiyorum sonunda dayanamadim 1 kare fistik cikilatacik yedim nolucak bu ataklarim benim😭 1 hafta oldu diyete baslayali dun ve bgun cok zorlandim gercekten sizce ne yapmaliyim 🙈🙈
Canım adet dönemi falan mı. Ben de ayda bir hafta öyle oluyorum. Hep aç geziyorum. Yemekten aç kalkıyorum falan. Ama sonra geçiyor. Bir de canım diyetin başında daha sık oluyor bu acıkmalar bünye zamanla alışıyor. En sık hangi vakitlerde oluyor mesela. Gece oluyorsa akşam yemeğini sağlam tutabilirsin. Et ve salata çok doyurucu oluyor. Menüne onları ekleyebilirsin böyle zamanlarda. Böyle kriz yaşadığın vakitlere göre menü düzenlemesi yapabilirsin. 💞
Gecmis olsun cok

Geçmiş olsun canım umarım sabaha bir şeyin kalmaz
Teşekkür ederim kızlar 😘
Kızlar size bir sorum var
Basküllerinizin yağ ve su ölçümü var mı , varsa kullanıyormuşsunuz bu özelliği?
Ben eskiden kullandım canım. Fakir marka. Aynı markadan iki tane kırdım 😂😂 ama kırdığımda üstünde değildim yani 🤭
Ben bu konuda ev tipi olanlara pek güvenmiyorum.
2 gundur keyifsiz gibiyim motivasyonumu da kaybettim. Simdi kendime hedefler koydum haftalik aylik ve hesap yaptim ince ince. 30 martta mezun olmak istiyorum.bunu yapabilirim basarmak istiyorum. El_Em El_Em kaptanim yaz bi kenara 🤗🤗
İyi yapmışsın orticim. İnşallah canım. Ben bir de uzak hedeflere ek olarak cuma hedefine odaklanıyorum. Bana iyi geliyor motivasyonumu yitirdiğim zamanlarda. İnsanız Canımcım arada oluyor böyle. Birlikte toparlayalım inşallah 💞💞
belmayne belmayne şimdi nasıl oldun canım
Daha iyiyim canım. Ama baş ağrısı kalktıktan bir süre sonra yine geldi 🤷‍♀️ çok şiddetli değil neyse ki dayanabiliyorum. Teşekkür ederim kaptancım 😘

Gunaydın kizcelerrr ben gunluk tartilanlardan olarak bugun dune gore ayniyim dun krbugday diyetini okudum bimede karabugday geliyomus bgun gidip alicam insallah kalir kalmazsa byuk marketlerin yolu gorunur artik zamaninda yemistim elma tarcinla cok guzel oluyo baya tok tutuyo kahvaltimi normal iki ogunu yada aksami bu skilde tuketmeyi dusunuyorum baya kilo veren var
Ben suanda zerotanin(ruangutan) sivilce tedavisi goruyorum kolestrolu fln yukselte bilen ilaclr ama bu kara bugday kolestrolu flnda dusuruyorum cok gzel besinli ve tok tutucu doyurucuymus oyuzden denicem sizde bi arastirin bakin bakalim yada aranizda yapan varsa bana bilgi verirse cok sevinirim🥰
Karabugday diyeti 2 hafta 10 kilo verdiren diyeti varmis ama ben onu yapmicam hizli giden hizli gelir🙈
Canım bu ilaçlar da iştah açıyor bildiğim kadarıyla. Bir de ben de çok yapamam ama diyetin başında kalori hesabı yapmak iyi oluyor. Çünkü insan çok kısıyor bir anda. Aslında yavaş yavaş düşürmek lazım alınan kaloriyi.Kilona göre alman gereken kaloriyi hesaplayan siteler var. Belki işine yarar bu yöntem

Teşekkür ederim canım 😘 Evet belki de regldendir.

Canım adet dönemi falan mı. Ben de ayda bir hafta öyle oluyorum. Hep aç geziyorum. Yemekten aç kalkıyorum falan. Ama sonra geçiyor. Bir de canım diyetin başında daha sık oluyor bu acıkmalar bünye zamanla alışıyor. En sık hangi vakitlerde oluyor mesela. Gece oluyorsa akşam yemeğini sağlam tutabilirsin. Et ve salata çok doyurucu oluyor. Menüne onları ekleyebilirsin böyle zamanlarda. Böyle kriz yaşadığın vakitlere göre menü düzenlemesi yapabilirsin. 💞

Teşekkür ederim kızlar 😘

Ben eskiden kullandım canım. Fakir marka. Aynı markadan iki tane kırdım 😂😂 ama kırdığımda üstünde değildim yani 🤭
Ben bu konuda ev tipi olanlara pek güvenmiyorum.

İyi yapmışsın orticim. İnşallah canım. Ben bir de uzak hedeflere ek olarak cuma hedefine odaklanıyorum. Bana iyi geliyor motivasyonumu yitirdiğim zamanlarda. İnsanız Canımcım arada oluyor böyle. Birlikte toparlayalım inşallah 💞💞

Daha iyiyim canım. Ama baş ağrısı kalktıktan bir süre sonra yine geldi 🤷‍♀️ çok şiddetli değil neyse ki dayanabiliyorum. Teşekkür ederim kaptancım 😘
1 haftadir diyettetim son zamnlarda baya kıstim ilk zamnlar cok kismamistim kistıkca goz açlıgi basladi acıkmaya dayaniyorum ama gox acligi cok zor🤭🙈
Canım bu ilaçlar da iştah açıyor bildiğim kadarıyla. Bir de ben de çok yapamam ama diyetin başında kalori hesabı yapmak iyi oluyor. Çünkü insan çok kısıyor bir anda. Aslında yavaş yavaş düşürmek lazım alınan kaloriyi.Kilona göre alman gereken kaloriyi hesaplayan siteler var. Belki işine yarar bu yöntem
Aslinda mantikli ben biraz bakim dedigine ve evet ilaclar bazilarina kilo aldiriyomus bazilarina kilo verdiriyomus ama ben kilo verdiremeyen kisimdayim sanirim baya zorlaniyorum cunku daha onceki diyetlerde bu kadr zorlanmazdim:KK51:

Pzt
Şimdi yemeyi bitirdim, hemen yazıyorum. Bu yazdıklarımdan sonra muhtemelen 8gibi bitki çayı ya da sade kahve içebilirim.
11.00
2d.ekmek
3d.peynir
1maydanozlu yumurta
1t. k.fıstık ezmesi
14.00
2kepçe tavuklu sehriye çorbası
16.00
Sütlü kahve 3hurma 3ceviz
17.30
1elmayı rendeleyip 2kaşık yogurt, 1çay k.bal ve 1ceviz ile karıştırdım. Bol tarçınla.

1lt.si detoks suyu olmak üzere toplam 2lt.su
100ip atlama=20p.
@_Reyyan @Smr3535 El_Em El_Em
Afiyet olsun canım menüde sporda güzel olmuş ✌️
Sabah 12.00
2 adet mandalina
Yarım kase yoğurt
Saat 16.00
2 adet haşlanmış içli köfte küçük
Akşam 19.00
Yoğurtlu ıspanak yemeği
Sabahı biraz daha desteklerden daha iyi olur gibi kuzum
11 Ocak Pazartesi

12.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 4 siyah zeytin, 5 çiğ fındık, maydanoz, turp, beyaz ve mor lahana, yeşil çay

Ara: 3 dilim portakal, 6 fındık, 1 günkurusu

17.30: 1,5 tabak türlü(içinde kabak, patlıcan, biraz tavuk göğsü, soğan, domates), salata

Su: 2lt (devam)
Spor: niki de

El_Em El_Em @_Reyyan @Nikinik
Menülerin hep çok dengeli zaten canım maşallah adımlarında güzeldi 🤩
İyi akşamalar
11.30
2 yumurta
Peynir, zeytin yarım dlm tb ekmeği
15.00
Türk kahvesi
2tane hoşbeş gofret
18.00
4tane köfte
2tane soğan halkası
1 tane havuç
1lt su
1mil leslie
130 tane bölgesel hareket
@_Reyyan @Zeze34
Hoşbeş 🕵️‍♀️
Soğan halkası kızartma tabi değil mi 🕵️‍♀️ nazcım geçen hafta artı geldiğini hatırlatayım yapma böyle canım 😔 bugün güzel kaçamaksız temiz bir menü gelsin olur mu
Sabah
Yoğurtlu karnabahar, lor peynir ve acılı ezme

Ara
Sade kahve

Akşam
1 kase şehriye çorbası, 1 kk salata, 3yk yoğurt

Ara
Çok az leblebi, yarım trabzon hurması ve yarım portakal

1 Litre su

El_Em El_Em @Tempus
Reyyanım sabah yada öğlen mi Katsan acaba yiine az yemeye mi başladın :KK43:
11 ocak pazartesi
10.50
1 haşlanmış yumurta, süzme ve varil peyniri, salatalık
15.30
1 tane armut ve 10 tane fındık
17.10
1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak köfteli nohut yemeği(köftesi fazla nohutu az), çeyrek ekmek ve salata
Su : 3lt
Spır : 4000adım=40p
20dk kardiyo=100 totalde 140p
Namaria Namaria El_Em El_Em @_Reyyan
Tebriklerr canım çok güzel menün 🤩
11.01.2021

Kahvaltı 07.00
-1 haşlanmış yumurta
-1 salatalık
-1 kuru incir
-1 tk süzme peynir
-yarım domates
-yarım yeşil biber

Ara yeşil çay, sade kahve

Öğle 12.30
-2 küçük domates, 1 salatalık ve 1 kk peynir ile yapılan salata(acil toplantı çıktı, ofisteki malzemelerimle bunu yapabildim ancak)

Ara 1 kupa limonlu su, 1 kupa yeşil çay, 1 sade kahve

Akşam 18.20
-4 yk barbunya
-yeşil soğan

Yeşil çay yeniden👀

3 lt su içtim daha da içiyorum
Spor 1000 zıp 200 p.

El_Em El_Em @_Reyyan 🌸
🤩🤩Harikasın kuzu
11 ocak pazartesi
8.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek.5 zeytin peynir domates
ara yarim portakal
13.00. 1 tabak haşlanmış brokoli.2 ksk rus salatası. 2 ksk yogurt
ara yarim portakal.1 bardak tarçınlı zerdecalli süt.2 ceviz
18.30 haşlanmış brokoli.2 dilim ekmek. 2 ksk yoğurt.1 kase corba
ara 1 mandalina
şu 2.5 lt
spor 15 dk leslie fast miles.35 dk zumba .127.5 puan
El_Em El_Em DeryaOnDiet DeryaOnDiet @_Reyyan
Araya karışan Rus salatasını görmedik 🤣
Güzel menü canım afiyet olsun
Bugunku menum
Sabah: 2 dilim rkmek, 5 zeytin, 1 tk tereyagi, 1 domates, 2 tk pesto, 2 dilim peynir, 1 haslanmis yumurta. Sutlu kahve.
Oglrn: 100gr balik, 1 tabak sebzeli deniz urunlu corba, 1 tabak salata, 1 dilim ekmek.
Ara: 50 gr yulaf gevregi, 250gr yogurt, 20 gr findik ve ceviz karisik, 200 gr mango.
Aksam-18:30- peynirli salata.

Su:2,5 lt
Spor: 30 dakika full body workout: 75puan
30 dakika yuruyus; 30 puan
El_Em El_Em @Nikinik @_Reyyan @zafer64
Menün baya baya toparlanmış canım 🤩🤩
10.00 kahvalti
Haşlanmis yumurta
2 dilim suzme peynir
Ceviz
Marul
Maydonoz

13.00 ogle
Tavuk sote
Haslanmis 1 patates
Bolca limon

14.00
Yesil cay

19.00 aksam
Zeytinyagli karnabahar yemegi
Makarna yarim tabak
Yogurt bi kase

20.30
Puding yarim kase
Sekersiz cay

Lesli 1 mil
Ve de yuruyus yaptim ama kac adim bilmiyorum
Miraycım bu puding dünde vardı değil mi 🙈 ne zaman bitecek 🤣 saat itibariylede tehlikeli bir saatte yiyorsun canım
11 ocak menü
10 30 limonlu zencefilli su
11 30 1 küçük dereotu poğaça
3 çatal peynir
Çay
1 dilim ekmek
15 00 sütlü kahve 1 küçük kuş lokumu
18 30 1 Kase mercimek çorbası küçük tabak bakla taze soğan 1 dilim kepekli ekmek
Spor yok
2000 adım
2 liste su
@asilr
Yine poğaca :KK11: canım her gün kahvaltıda poğaça ile nereye varacağız ? Böyle bir diyet nasıl olacak ben bilemedim
11 Ocak

9.50
2 dilim peynir yesillik
4 kasik cevizli limonlu cok az balli avokado

13.00
6 yk lor salatasi yesillikli domatesli
1 dilim wasa

16.30
1 muz 1 bardak kefir 8 badem

19.00
1 izgara levrek (250 gr civari)
6 yk salata 1 wasa

22.00
1 lokma ekmek 3-4 dilim pastirma 1 dilim peynir 🙈 (cezami ortim kescek)

Su 2 lt
Spor adimlar nikide
El_Em El_Em yarimuhendis yarimuhendis
:) Peki 🤭🤭

Sabah 07:00
2 dilim ekmek
2 Parça peynir

Akşam 17:30
Hamsi tava (tavanın 1/4ü)
Yeşillik salata
1 dilim ekmek

Ara 20:00
1 mandalina

Su: 2 lt

Maalesef spor yok :KK43:

El_Em El_Em @yenibirben25
Sabah 7 den akşam 17.30 a kadar arada hiç bir şey yok mu ?
11 ocak

12.00
2 kasik yogurt,1 kivi,1 muz,1.5 kasik yulaf ezmesi karistirip yedim
Yesil cay

16.00
Sutlu filtre kahve sekersiz
8 tane findik
3 hurma

17.30
Form cay

19.30
Koca kase ton balıkli yesillikli salata

Su 2lt
Birazdan form cay icicem
Spor
kizlarim cok istedi diye 6 dkikacik onlarla leslie yaptim dha fazla yapamadim heryerim agriyo resmen 3 gunluk spordan sonra 🙈🙈
El_Em El_Em @Amor-a
Canım menüm bana biraz az geldi o yüzden acıyor olabilir misin acaba
Mesala diyetisyenim bana yulaf karışımını 2 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt olarak vrmişti o zman senin kilolarındaydım içine 1 muz 2 ceviz içi ile birlikte ..
Akşam yemeği yanına birde çorba ekleyebilirsin mesala 💕 yetmediğini söylediğin için yazdım yoksa güzel menü 🤩
Birde form çayları ölçülü tüketin lütfen sonra gaz sıkışması ve kabızlık yapıyor vucudun dengesini bozabilir
11 ocak
Sabah
2dlm çavdar ekmeği
2dlm süzme peynir
Bol bol maydanoz
1bardak kayısılı Form çayı

Öğle
1fincan sütlü menengiç
1tane bebe bisküvisi
1 tane hurma
3 4 çatal makarna
(bunları aralıklı yedim)

Akşam
3 tane fırında mücver
Biraz da yoğurt

Su:1.5 lt
Spor: 700 ip 140p
3500 adım 35p
Toplam: 175p
El_Em El_Em
@nnurc ortim göremedim seni nasıl geçti günün
Sporlar çok iyi canım 🤩
Menüye karar veremedim 🤣🤭 mücver her ne kadar fırında olsa unlu, öğlende makarna var bir tanede bisküvi var ölçüm olarak girsek karbonhidrat fazla gelmiş olur herhalde 🤗
10.30
Ispanakli yumurta
1 dilim ekmek

15.00
3 kasik patates salatasi

19.30
1 kase kiymali sogan corbasi
4 kasik sade bulgur pilavi
4 kasik kurufasulye
Az tursu

El_Em El_Em @_Reyyan belmayne belmayne
Bitmedi mi patates salatası nikimmm 🤭🤭
Muhtemelen bugün ödem tutmuşsundur iyice kombo yapmışsın bulgur kurufasulye ve turşu 3 lüsü ile 🤣🤣
7 saat dersin üzerine okul, pazar,market bir de oğlumun önce canlı dersi sonra ödevi derken sizmisim dün😔 8000 adimim vardı,suyu da icemedim 1 lt olmamıştır büyük ihtimalle.
@_Reyyan El_Em El_Em @balpamuk
Su dediğin gibi az olmuş ama menü çok iyi canım 🤩🤩
11 ocak

12:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 6 zeytin

15:00 1 kase yogurt

18:30 4 kasik tavuk sote, 1 dilim ekmek, salata

su 2.5 litre
Spor 5000 adim 50 puan

El_Em El_Em @_Reyyan @ummhnisa
✌️✌️ Afiyet olsun canım menü güzel adımlar şöyle 8000 flann olsaaaa :))

Sabah
1 yumurtalı kıymalı omlet
3 zeytin
2 dilim ekmek

Ogle yok

Akşam
1 kase yayla corbası
1 kase yogurt
3 kuru patlican dolması
Bol salata
1 litre su
Yarım saat yuruyus