Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Allahım ilk defa çarpılandım!
Ama çarpılamakta haklısınız çünkü dün kaçamak yaptım maalesef. Keşke yapmasaydım ancak sevabım kadar günahımı da paylaşmak zorundayım sizlerle
Regl olacağım bir tatlı krizine yenildim birde dün çok geç saatlere kadar çalıştım uzun aradan sonra. Öyle olunca yorgunluk ve tatlı krizi birleşti zaten spor da yapamadım.
ancak bugün yeni bir gün! Kaldığımız yerden devam!
Dün dünde kaldı bugün yeni bir sayfa!

evet bayağı antibiyotik kullanmıdım bu sene he son birkaç yıl :) teşekkür ederm canim

Merhaba guzel gunler herkese bugün tartılayım dedim ve sok oldum resmen 77.4 gosteriyor tartı cuma 78 tartilmıştım. Evdeki herkesi tarttim onlar tartı dogru diyor ama ben hala bozuldugunu düşünüyorum. cuma dısarı cıkarsam bi baskül daha alacagım. Hala inanamıyorum. Ya cuma odemim vardı ya ben verdim. Kafamda deli sorular

Odem atmissindit belki canim. 3 kilo odem olur mu diyeceksin belki ama oluyor bazen. Kur falan mi uyguladin

Olabilir canım 3 günde -600 normal yani bi tartıda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ne güzel işte eksilenmişsin cumaya kadar daha da gider

2 gundur keyifsiz gibiyim motivasyonumu da kaybettim. Simdi kendime hedefler koydum haftalik aylik ve hesap yaptim ince ince. 30 martta mezun olmak istiyorum.bunu yapabilirim basarmak istiyorum. El_Em kaptanim yaz bi kenara
Canım dün erken yatınca bunu kaçırmışım
İnanıyorum ben sana zaten yapacaksın kk da yazdığın durum mesajı beni çok etkilemişti o zaman tanımıyordumda seni oh be dedim sonunda gerçekten zayıflamak isteyen biri

Selam,
Pandemi beni mavetti. Tüm düzenim bozuldu. Düzensiz bi ilişkim vardı. Haftasonu o da bitti. Ne desem bilmem ki.

Yani yeniden başlıycam. En azından bu defa belli bi noktadayım.
Hayırlısı olsun canım ilişkin için
Pandemi ise kimin dengeleri bozmadı ki zaten sende pandemi başında gitmiştin değil mi
Durumlar iyice kötüye gitmeden dur demek lazım tam olarak hazırsan bekleriz ekibe canım

Ve o hesaplar Nikinik çok işe yarıyor bende kendime öyle bir tablo yapmıştım bazen tuttu bazen tutmadı ama tutmadığı haftadan sonraki hafta daha çok vererek dengeledim herkese tavsiye ederim

Canim 2 gun bi bocaladim ama kendine gel heyy nik dedim

Benim bu sureci uzatmamam lazim yoksa umutsuzluga kapiliyorum. Haftalik hedefimi sporla mi olur ac mi kalirim bi sekilde tutturacagim ve mart sonu alt listeden korumaya gececegim insallah

Canim 2 gun bi bocaladim ama kendine gel heyy nik dedim

Benim bu sureci uzatmamam lazim yoksa umutsuzluga kapiliyorum. Haftalik hedefimi sporla mi olur ac mi kalirim bi sekilde tutturacagim ve mart sonu alt listeden korumaya gececegim insallah
Olsun bocalama elbet olacak hayatımızda önemli olan geride bırakabilmek

Süreci uzattıkça başarısızlık hisse kaplıyor insanı o yüzden müsade etmemek lazım canım biran önce hedef kiloya erişip korumaya geçmek en güzel olanı zaten koruma inan diyeten daha zor her şey bitti sanıyorsun ama bitmiyor tek iyi yani artık vucundunla barışık oluyorsun spor yaparken mutlusun vs

Ahahaha bari kendi giyebileceğin birşey alsaydın zYıflayamazsa ziyan olmasaydı
Ben de giyebilirim zaten kaptanım elbise niyetine güzel beğendipim bir şey aldımhatta ablam bana sen al giy dr ben de zayıflayınca senden alır giyerim dediyok öyle dedim yeni olarak senin dolabında bekleyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…