Allahım ilk defa çarpılandım!8-15 Ocak Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
@belmayne
G gamzem23
@Namaria
@nnurc
@hawar
Nikinik
@Smr3535
@Naz03
@ummhnisa
yarimuhendis
Z Zeze34
@asilr
balpamuk
@Suskunhanim
DeryaOnDiet
@zafer64
@azaydidem
Mehfam
@yenibirben25
@muhursuzpusula
M miraysu_
@Tempus
@Ceylansnn
evet bayağı antibiyotik kullanmıdım bu sene he son birkaç yıl :) teşekkür ederm canimYok canim hicbir sorun yasamazsin birakinca. Bagirsagindaki iyi bakterilerin miktari az olabilir. Ozellikle bur sure antibiyotik kullanmissan cogu iyi bakteriyi olduruyor ne yazik ki. Probiyotik iyi bakterini artirir ve bagirsak flirani duzenler, boylelikle kabizlik da sin bulur. Bir sure pribiyotik kullaninca bakterilerin yerine gelir zaten. Saglikli beslenir ve antibiyotik veya baska uzun sureki ilaclar kullanmazsan kalir orda bakterilerin
Onemli degil canimevet bayağı antibiyotik kullanmıdım bu sene he son birkaç yıl :) teşekkür ederm canim
Odem atmissindit belki canim. 3 kilo odem olur mu diyeceksin belki ama oluyor bazen. Kur falan mi uyguladinMerhaba guzel gunler herkesebugün tartılayım dedim ve sok oldum resmen 77.4 gosteriyor tartı cuma 78 tartilmıştım. Evdeki herkesi tarttim onlar tartı dogru diyor ama ben hala bozuldugunu düşünüyorum. cuma dısarı cıkarsam bi baskül daha alacagım. Hala inanamıyorum. Ya cuma odemim vardı ya ben verdim. Kafamda deli sorular
Olabilir canım 3 günde -600 normal yani bi tartıda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum ne güzel işte eksilenmişsin cumaya kadar daha da giderMerhaba guzel gunler herkesebugün tartılayım dedim ve sok oldum resmen 77.4 gosteriyor tartı cuma 78 tartilmıştım. Evdeki herkesi tarttim onlar tartı dogru diyor ama ben hala bozuldugunu düşünüyorum. cuma dısarı cıkarsam bi baskül daha alacagım. Hala inanamıyorum. Ya cuma odemim vardı ya ben verdim. Kafamda deli sorular
Hayır sadece spor yapiyorum ama 30 40 dk bu kadar kısa zamanda etki edecegini sanmamıstımOdem atmissindit belki canim. 3 kilo odem olur mu diyeceksin belki ama oluyor bazen. Kur falan mi uyguladin
Canım dün erken yatınca bunu kaçırmışım2 gundur keyifsiz gibiyim motivasyonumu da kaybettim. Simdi kendime hedefler koydum haftalik aylik ve hesap yaptim ince ince. 30 martta mezun olmak istiyorum.bunu yapabilirim basarmak istiyorum.El_Em kaptanim yaz bi kenara
Canım neden öyle diyorsunHayır sadece spor yapiyorum ama 30 40 dk bu kadar kısa zamanda etki edecegini sanmamıstım
Bebek ishal olmasın canımBi deeee kayisili form cayi cok etkili oldu bende. Bebek emzirdigim icin bu ara bi daha ihtiyac duymazsam icmeyecegim.hadi lesli yapiyorum sizde sporunuzu yapin incecik olalimmmm
Hayırlısı olsun canım ilişkin içinSelam,
Pandemi beni mavetti. Tüm düzenim bozuldu. Düzensiz bi ilişkim vardı. Haftasonu o da bitti. Ne desem bilmem ki.
Yani yeniden başlıycam. En azından bu defa belli bi noktadayım.
Canım dün erken yatınca bunu kaçırmışım
İnanıyorum ben sana zaten yapacaksınkk da yazdığın durum mesajı beni çok etkilemişti o zaman tanımıyordumda seni oh be dedim sonunda gerçekten zayıflamak isteyen biri
Ve o hesaplarNikinik çok işe yarıyor bende kendime öyle bir tablo yapmıştım bazen tuttu bazen tutmadı ama tutmadığı haftadan sonraki hafta daha çok vererek dengeledim herkese tavsiye ederim
Olsun bocalama elbet olacak hayatımızda önemli olan geride bırakabilmekCanim 2 gun bi bocaladim ama kendine gel heyy nik dedim
Benim bu sureci uzatmamam lazim yoksa umutsuzluga kapiliyorum. Haftalik hedefimi sporla mi olur ac mi kalirim bi sekilde tutturacagim ve mart sonu alt listeden korumaya gececegim insallah
Ahahaha bari kendi giyebileceğin birşey alsaydın zYıflayamazsa ziyan olmasaydıAblam da zayıflama evresinde şu anda ona tunik aldım s bedendedim seneye kış buna gireceksin hedeflediği kiloya yaz gelmeden ulaşacak zaten ama koruması için böyle bir şey yaptım
Ben de giyebilirim zaten kaptanım elbise niyetine güzel beğendipim bir şey aldımAhahaha bari kendi giyebileceğin birşey alsaydın zYıflayamazsa ziyan olmasaydı
Annemdeyim evlerini temizliyordum şimdi gördüm mesajı.Reyyanım sabah yada öğlen mi Katsan acaba yiine az yemeye mi başladın
Sanırım bende gelişme varGüncel sporlarımızkızlar perşembe günü ertesi gün ödemi falan derken iptal oluyor o yüzden spor için salı çarşamba elimizde son günler kaldı asılalım lütfen
Eki Görüntüle 2759500