Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizlarrr bugun cok zorlaniyorum yaa neden cok acim yada ac hissediyorum heo bi yemek yeme istegi resmen kendimle savastim bugun neden anlamiyorum surekli acim sanki bole bir suru yemek yemek tatli yemek istiyorum sonunda dayanamadim 1 kare fistik cikilatacik yedim nolucak bu ataklarim benim😭 1 hafta oldu diyete baslayali dun ve bgun cok zorlandim gercekten sizce ne yapmaliyim 🙈🙈

Kızlar selam
Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Başım ağrıyor tansiyonum baya düşmüş. Biraz da gerginim. Ben kaçıyorum. Biraz dinleneyim. Sabaha iyi olurum inşallah.
Hayırlı geceler. Öpüyorum hepinizi 😘
Geçmiş olsun canım umarım sabaha bir şeyin kalmaz

Nese dun dunde kaldi bgun yeni bir gun yeni bir hafta bak ne guzel leslie kilo verdim diyosun ozman bgunde bi leslie patlat gitsin kaloriler😍
Spor alisverise ciktim bahanesiyle yapmis oldum. 1 saat kadar yurudum. Evde tadilat vardi cok zatenbbisey yapamadim yiyecek anlaminda is bitince temizlik sonra disari vs derken gecti gunum. Bugun menun guzel sen de ben gibi gune gec baslayanlardansin :)

Kızlar size bir sorum var
Basküllerinizin yağ ve su ölçümü var mı , varsa kullanıyormuşsunuz bu özelliği?

2 gundur keyifsiz gibiyim motivasyonumu da kaybettim. Simdi kendime hedefler koydum haftalik aylik ve hesap yaptim ince ince. 30 martta mezun olmak istiyorum.bunu yapabilirim basarmak istiyorum. El_Em El_Em kaptanim yaz bi kenara 🤗🤗

Hem ekmek hem mercimek corbasi olmus aksama ama 2 ogun yedigjn icin kesinlikle cok drgil. Menun de sporun da gayet guzel olmus 👏

Biraz az geldi gozume ama tabiki normalde az yiyorsan ve acikmadiysan bu menuyle hizla kilo verilir orasi da kesin
evet az ama midem küçüldü galiba ne yesem hemen şişiyorum doymuş oluyorum :KK43: normalde az yemek ve ben mi mümkün değil hattinden fazla yiyordum :) DeryaOnDiet DeryaOnDiet :KK200:

11 ocak

12:00 2 yumurta, 1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 6 zeytin

15:00 1 kase yogurt

18:30 4 kasik tavuk sote, 1 dilim ekmek, salata

su 2.5 litre
Spor 5000 adim 50 puan

El_Em El_Em Mehfam Mehfam ummhnisa ummhnisa
Canım menün şahane böyle gidersen cuma ya güzel Bi eksi göreceksin. Tek eksik hafif Bi spor

Oyy Allah kavuştursun kuzum benim kıyamam ya :anne::KK200:

Canım her pazartesi perşembe burdayım :KK70: işlerim de halloluyor yavaştan. 22 ocakta ölçümle başlıcam sanırım en geç 29 ocak :dondurma:

Tamam canım sevindim et peynir yiyecek olmana :KK200:inşallah bebişim diyet de araşturıyorum bi yandan bana uyacak,haftada 1-2 kaçamağı olacak :dondurma:

:KK70: yarım kilo-1 kilo arası artıyla dönebilirim hehehe ama yeni bi diyet denicem kapticim dönünce yani alt listeden giderim 1 hafta :super:

eski izinlilerden kim kaldı di mi :KK70:
her pazartesi perşembe kk fmde sizlerleyim gençler :KK70:
derse alıştım biraz kuşum, çalıştığım günleri artırcam şimdi ya da saat olarak artırcam,2. aşamaya geçtim çok şükür :KK200:
masterchef bitti de gitmedim kız ayyy :63: profil resmime miii hahaha sevsinlerr :KK15:senin yeni de çok tatlış canım benim
şimdi de survivor var kızzzzz :KK8:
Hoşgeldin canımcımm kolay gelsin derslerinde ♥️♥️♥️
Sen kendini hazır hissettiğimde gel alt üst fark etmez 🤗
Kizlarrr bugun cok zorlaniyorum yaa neden cok acim yada ac hissediyorum heo bi yemek yeme istegi resmen kendimle savastim bugun neden anlamiyorum surekli acim sanki bole bir suru yemek yemek tatli yemek istiyorum sonunda dayanamadim 1 kare fistik cikilatacik yedim nolucak bu ataklarim benim😭 1 hafta oldu diyete baslayali dun ve bgun cok zorlandim gercekten sizce ne yapmaliyim 🙈🙈
Didemcim diyete gireli menülerini bir anda çok mu kıstın ? Örneğin normalde çok mu tatlı vs oluyordu şimdi yok ? Eğer öyle ise kendine sağlıklı tatlılar yada porsiyon ölçüsünü aşmayacağın az şekerli sütlü meyveli tatlılar yap.
Cnm 1lt su bana çok bile geliyor 🙈normal de bazı günler hiç su içmem bile o yüzden 1lt bile çok geliyor bazen 🤣
Ama gerçekten az 1 lt nedir ki ben onu bi dikişte içerim biraz arttırmaya çalış canım

X