Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ay ne güzel ya. O parayı harcamak için zayıflayası gelir insanın.
Evet büyük söz verdi eşim Ben de ona zayıflayınca istediğini alırsın demiştim. Zayıf zayıf aile ekonomisini çökerteceğiz
Oyy Doktorcum gelmiş hoş gelmiş. Özledik kuzu. Dön artık yuvana

Sabah 12.00
2 adet mandalina
Yarım kase yoğurt
Saat 16.00
2 adet haşlanmış içli köfte küçük
Akşam 19.00
Yoğurtlu ıspanak yemeği
su???

Hem spor hem menu cok iyi. Masallah ortim

Hem ekmek hem mercimek corbasi olmus aksama ama 2 ogun yedigjn icin kesinlikle cok drgil. Menun de sporun da gayet guzel olmus
Biraz az geldi gozume ama tabiki normalde az yiyorsan ve acikmadiysan bu menuyle hizla kilo verilir orasi da kesin

Hem ekmek hem mercimek corbasi olmus aksama ama 2 ogun yedigjn icin kesinlikle cok drgil. Menun de sporun da gayet guzel olmus

Biraz az geldi gozume ama tabiki normalde az yiyorsan ve acikmadiysan bu menuyle hizla kilo verilir orasi da kesin
1 dilim ekmeğin(tb) çeyreği kadardı dişimin kovuğuna bile gitmedi desem bi de tazeydi diye yoksa yemezdim

Ayy hic bakamadim canim bakiyim yenilere
Ay guzelmis diyet ask kusum modifiye edersen uygulanabilir bisey cikar
Ekle canim hobisiz olmuyor ya ben de kac zamandir kitap okuyamadim başlamak istiyorum
İs guc yogunluk rutin canim be hersey ayni ama cok şükür halimize

yarimuhendis kuzum bugun liste disina ciktim uzun zaman sonra aksam boyle canim cekti bir lokma ekmekle 3-4 dilim pastirma ve peynir yedim
Ortim olarak bana ceza kes spor cezasi yarin yapcam insallah kestigin cezayi

yarimuhendis kuzum bugun liste disina ciktim uzun zaman sonra aksam boyle canim cekti bir lokma ekmekle 3-4 dilim pastirma ve peynir yedim
Ortim olarak bana ceza kes spor cezasi yarin yapcam insallah kestigin cezayi
Ay ortim chloenin bir gününü yapsan hayet yeterli bi ceza olur ama zaten onu yapacaksan da 15 dk öncesinde leslir yapben bilemem böyle ceza şeylerini de ama böyle olsun

Kızlar selam
Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Başım ağrıyor tansiyonum baya düşmüş. Biraz da gerginim. Ben kaçıyorum. Biraz dinleneyim. Sabaha iyi olurum inşallah.
Hayırlı geceler. Öpüyorum hepinizi
Regl devam ediyor di mi canim ondandir ya cok gecmis olsun dikkat et kendine kuzum

Ay ortim chloenin bir gününü yapsan hayet yeterli bi ceza olur ama zaten onu yapacaksan da 15 dk öncesinde leslir yapben bilemem böyle ceza şeylerini de ama böyle olsun
Canim 1 gun yapcaktim chloe ya iki gun yaparim ya da 30 dk leslie eklerim tamamdir cezaya alisik degiliz cok yapmam ama ara ara peynir krizim tutuyo bir ay once de oldu

Canim 1 gun yapcaktim chloe ya iki gun yaparim ya da 30 dk leslie eklerim tamamdir cezaya alisik degiliz cok yapmam ama ara ara peynir krizim tutuyo bir ay once de oldu
Olur öyle ataklar ortim yeter ki sürekli olmasın insanız sonuçta sadece güzel atlatmak önemli olan devamlılığı olmasın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…