evet kabızlık sorununu da çözersem eksileri görecem :)Miden kuculduyse ve doyuyorsan ne mutlu sana canim. Oyleyse bu menulerle kisa durede guzel eksiler gorursun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet kabızlık sorununu da çözersem eksileri görecem :)Miden kuculduyse ve doyuyorsan ne mutlu sana canim. Oyleyse bu menulerle kisa durede guzel eksiler gorursun
Kaptanım kendimi çok aç hissedersem sağlam yapıyorum kahvaltımı ama aç hissetmezsem şeker ihtiyacımı almak için meyve yoğurt ya da sütlü kahve yapıyorum. Aç olmadığım zaman diyet yapıyormuşum gibi gelmiyorAfiyet olsun canım menüde sporda güzel olmuş
Sabahı biraz daha desteklerden daha iyi olur gibi kuzum
Menülerin hep çok dengeli zaten canım maşallah adımlarında güzeldi
Hoşbeş
Soğan halkası kızartma tabi değil mi nazcım geçen hafta artı geldiğini hatırlatayım yapma böyle canım bugün güzel kaçamaksız temiz bir menü gelsin olur mu
Reyyanım sabah yada öğlen mi Katsan acaba yiine az yemeye mi başladın
Tebriklerr canım çok güzel menün
Harikasın kuzu
Araya karışan Rus salatasını görmedik
Güzel menü canım afiyet olsun
Menün baya baya toparlanmış canım
Miraycım bu puding dünde vardı değil mi ne zaman bitecek saat itibariylede tehlikeli bir saatte yiyorsun canım
Yine poğaca canım her gün kahvaltıda poğaça ile nereye varacağız ? Böyle bir diyet nasıl olacak ben bilemedim
:) Peki
Sabah 7 den akşam 17.30 a kadar arada hiç bir şey yok mu ?
Canım menüm bana biraz az geldi o yüzden acıyor olabilir misin acaba
Mesala diyetisyenim bana yulaf karışımını 2 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt olarak vrmişti o zman senin kilolarındaydım içine 1 muz 2 ceviz içi ile birlikte ..
Akşam yemeği yanına birde çorba ekleyebilirsin mesala yetmediğini söylediğin için yazdım yoksa güzel menü
Birde form çayları ölçülü tüketin lütfen sonra gaz sıkışması ve kabızlık yapıyor vucudun dengesini bozabilir
Sporlar çok iyi canım
Menüye karar veremedim mücver her ne kadar fırında olsa unlu, öğlende makarna var bir tanede bisküvi var ölçüm olarak girsek karbonhidrat fazla gelmiş olur herhalde
Bitmedi mi patates salatası nikimmm
Muhtemelen bugün ödem tutmuşsundur iyice kombo yapmışsın bulgur kurufasulye ve turşu 3 lüsü ile
Su dediğin gibi az olmuş ama menü çok iyi canım
Afiyet olsun canım menü güzel adımlar şöyle 8000 flann olsaaaa :))
Selam,Elifcig93 nasılsın canım görüşmeyeli mezuniyetine çok az kala ayrılmıştın son durum nedir
Çok çok çok istiyorum kuzum kendime 38 beden etek aldım ilk hedef onun içine girmekIstersen yaparsin canim
Sagol kaptancim. Dun kelesi kelimesine diyetisyenin yazdiklarini yedim. Artik diyet listem var. ve gayet bol, doyurucu. Ondan disari cikmayacagim. Ki zaten ilk gun olmasina ragmen aclik da hissetmedim. Az gitsin duzenli gitsin. Emziriyorum sonuctaAfiyet olsun canım menüde sporda güzel olmuş
Hoşbeş
Soğan halkası kızartma tabi değil mi nazcım geçen hafta artı geldiğini hatırlatayım yapma böyle canım bugün güzel kaçamaksız temiz bir menü gelsin olur mu
Harikasın kuzu
Miraycım bu puding dünde vardı değil mi ne zaman bitecek saat itibariylede tehlikeli bir saatte yiyorsun canım
Yine poğaca canım her gün kahvaltıda poğaça ile nereye varacağız ? Böyle bir diyet nasıl olacak ben bilemedim
Mesala diyetisyenim bana yulaf karışımını 2 kaşık yulaf 3 kaşık yoğurt olarak vrmişti o zman senin kilolarındaydım içine 1 muz 2 ceviz içi ile birlikte ..
Akşam yemeği yanına birde çorba ekleyebilirsin mesala yetmediğini söylediğin için yazdım yoksa güzel menü
Birde form çayları ölçülü tüketin lütfen sonra gaz sıkışması ve kabızlık yapıyor vucudun dengesini bozabilir
Sporlar çok iyi canım
Menüye karar veremedim mücver her ne kadar fırında olsa unlu, öğlende makarna var bir tanede bisküvi var ölçüm olarak girsek karbonhidrat fazla gelmiş olur herhalde
Muhtemelen bugün ödem tutmuşsundur iyice kombo yapmışsın bulgur kurufasulye ve turşu 3 lüsü ile
Canim kabizligin icin eczaneden pribiyotik al ve kullan hergub. Cok iyi gelir.evet kabızlık sorununu da çözersem eksileri görecem :)
55 olunca o bile buyuk grlir canim, cok iyi yapmissin kendini motive etmek adiba super bir adim insallah yakinda o etekte gotonu atarsin bize, biz de cook sevinirizÇok çok çok istiyorum kuzum kendime 38 beden etek aldım ilk hedef onun içine girmek
Teşekkür edrim kaptanım. Ama gece yarım muz yedim. Hani şu minicik yerli muzlar var ya onun yarısı kayıtlara geçsin Tansiyonum 8 e 5 olunca eşim zorla yedirdi. Çok bişi değil ama ben 6 dan sonra yeme iznini sadece cuma günü veriyorum kendime. O yüzden hoşuma gitmediAfiyet olsun canım menüde sporda güzel olmuş
Hoşbeş
Harikasın kuzu
Sporlar çok iyi canım
Ben de pek severim şekersiz olanını. O yüzden almıyorumŞekersiz fıstık ezmesi almıştım dedim beğenmem herhalde öyle kalıramaaannnn ben ne kadar alışmışım şekersiz şeylere çok sevdim çok
Ayyy ağzından bal akıyor. İnşallah biran önce o eteğin içine girebilirim de atarım güzel güzel fotoları55 olunca o bile buyuk grlir canim, cok iyi yapmissin kendini motive etmek adiba super bir adim insallah yakinda o etekte gotonu atarsin bize, biz de cook seviniriz
Canım mücvere beyaz un değilde galeta unu koydum o nu da tabiki az koydum. Beyaz unla galeta unu arasında fark var mı bakmadım hiç ama biraz daha masum geliyor nedenseSporlar çok iyi canım
Orticim güzel menü aslında ama ertesi güne ödem yapabilecek bir menü. Pazartesi olması iyi olmuş. Çarşamba perşembeye denk getirmemek lazım
Yapti ortim yapti sabah tartida gozlerime inanamadimOrticim güzel menü aslında ama ertesi güne ödem yapabilecek bir menü. Pazartesi olması iyi olmuş. Çarşamba perşembeye denk getirmemek lazım
ok canım alıp deneyeyim sürekli kullanınca daha sonra bırakınca sorun yaşamam demi yada kaçgün kullanmalıyımCanim kabizligin icin eczaneden pribiyotik al ve kullan hergub. Cok iyi gelir.
Sıkma canını canım. Şu 3 günü dengeli geçirelim gider ödemler inşallahYapti ortim yapti sabah tartida gozlerime inanamadim
Insallah canimAyyy ağzından bal akıyor. İnşallah biran önce o eteğin içine girebilirim de atarım güzel güzel fotoları
Yok canim hicbir sorun yasamazsin birakinca. Bagirsagindaki iyi bakterilerin miktari az olabilir. Ozellikle bur sure antibiyotik kullanmissan cogu iyi bakteriyi olduruyor ne yazik ki. Probiyotik iyi bakterini artirir ve bagirsak flirani duzenler, boylelikle kabizlik da sin bulur. Bir sure pribiyotik kullaninca bakterilerin yerine gelir zaten. Saglikli beslenir ve antibiyotik veya baska uzun sureki ilaclar kullanmazsan kalir orda bakterilerinok canım alıp deneyeyim sürekli kullanınca daha sonra bırakınca sorun yaşamam demi yada kaçgün kullanmalıyım
Aynen ben de sevmiyorum aralarda tartilmayiSıkma canını canım. Şu 3 günü dengeli geçirelim gider ödemler inşallah
Ben tartılmayacağım cumaya kadar. Sonra performans kaygısı oluyor
Iyi sporlar canimBi deeee kayisili form cayi cok etkili oldu bende. Bebek emzirdigim icin bu ara bi daha ihtiyac duymazsam icmeyecegim. hadi lesli yapiyorum sizde sporunuzu yapin incecik olalimmmm