- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 35
Sana yyeme demeye korkuyorum sonra tamamen birakiyorsun yemeyi bu defa ye diye ugrasiyoruzYemiyorum kuzum ıspanak yemeği yedim o bile fazla geldi bu hırsla ilerlemem lazım mayıs 1 55 kg olucam inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana yyeme demeye korkuyorum sonra tamamen birakiyorsun yemeyi bu defa ye diye ugrasiyoruzYemiyorum kuzum ıspanak yemeği yedim o bile fazla geldi bu hırsla ilerlemem lazım mayıs 1 55 kg olucam inşallah
Ay ne güzel ya. O parayı harcamak için zayıflayası gelir insanın.Balim cok mu az mi bilmiyorum ama kime gore neye göre yok kuzu paranin yarisini ayirdim 70lerde alisveris yaparim diye insallah
Ayy ne guzel eklemeye basla canim istediğin herşeyse eşine kolayliklar diliyorum soz agizdan bir kere cikar
Oyy Doktorcum gelmiş hoş gelmiş. Özledik kuzu. Dön artık yuvanaOyy Allah kavuştursun kuzum benim kıyamam ya
Canım her pazartesi perşembe burdayım işlerim de halloluyor yavaştan. 22 ocakta ölçümle başlıcam sanırım en geç 29 ocak
Tamam canım sevindim et peynir yiyecek olmana inşallah bebişim diyet de araşturıyorum bi yandan bana uyacak,haftada 1-2 kaçamağı olacak
yarım kilo-1 kilo arası artıyla dönebilirim hehehe ama yeni bi diyet denicem kapticim dönünce yani alt listeden giderim 1 hafta
eski izinlilerden kim kaldı di mi
her pazartesi perşembe kk fmde sizlerleyim gençler
derse alıştım biraz kuşum, çalıştığım günleri artırcam şimdi ya da saat olarak artırcam,2. aşamaya geçtim çok şükür
masterchef bitti de gitmedim kız ayyy profil resmime miii hahaha sevsinlerr senin yeni de çok tatlış canım benim
şimdi de survivor var kızzzzz
su???Sabah 12.00
2 adet mandalina
Yarım kase yoğurt
Saat 16.00
2 adet haşlanmış içli köfte küçük
Akşam 19.00
Yoğurtlu ıspanak yemeği
İyi akşamalar
11.30
2 yumurta
Peynir, zeytin yarım dlm tb ekmeği
15.00
Türk kahvesi
2tane hoşbeş gofret
18.00
4tane köfte
2tane soğan halkası
1 tane havuç
1lt su
1mil leslie
130 tane bölgesel hareket
@_Reyyan @Zeze34[/USER
[/QUOTE]
[QUOTE="Naz03, post: 66586613, member: 1016540"]
suu az dimi
[/QUOTE]
Hem spor hem menu cok iyi. Masallah ortim11 ocak pazartesi
8.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek.5 zeytin peynir domates
ara yarim portakal
13.00. 1 tabak haşlanmış brokoli.2 ksk rus salatası. 2 ksk yogurt
ara yarim portakal.1 bardak tarçınlı zerdecalli süt.2 ceviz
18.30 haşlanmış brokoli.2 dilim ekmek. 2 ksk yoğurt.1 kase corba
ara 1 mandalina
şu 2.5 lt
spor 15 dk leslie fast miles.35 dk zumba .127.5 puan
El_Em DeryaOnDiet @_Reyyan
Evet acildim baya :)Iyi yapmissin canim. Yuruyus sana da bebise de iyi gelmistir
Hem ekmek hem mercimek corbasi olmus aksama ama 2 ogun yedigjn icin kesinlikle cok drgil. Menun de sporun da gayet guzel olmus11 ocak pazartesi
10.50
1 haşlanmış yumurta, süzme ve varil peyniri, salatalık
15.30
1 tane armut ve 10 tane fındık
17.10
1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak köfteli nohut yemeği(köftesi fazla nohutu az), çeyrek ekmek ve salata
Su : 3lt
Spır : 4000adım=40p
20dk kardiyo=100 totalde 140p
Namaria El_Em @_Reyyan
Biraz az geldi gozume ama tabiki normalde az yiyorsan ve acikmadiysan bu menuyle hizla kilo verilir orasi da kesin
1 dilim ekmeğin(tb) çeyreği kadardı dişimin kovuğuna bile gitmedi desem bi de tazeydi diye yoksa yemezdimHem ekmek hem mercimek corbasi olmus aksama ama 2 ogun yedigjn icin kesinlikle cok drgil. Menun de sporun da gayet guzel olmus
Biraz az geldi gozume ama tabiki normalde az yiyorsan ve acikmadiysan bu menuyle hizla kilo verilir orasi da kesin
Su daha 1 lt içtim canım
Hedef güzel motivasyonunu kaybetmemem lazım 4 ay dişimi sıkıcam allahın izniyleWuuwuuu hedef super. Boyle gidersen hedefine kesknlikle ulasirsin. Masallah canim sana
Kac kilo vereceksinHedef güzel motivasyonunu kaybetmemem lazım 4 ay dişimi sıkıcam allahın izniyle
Ayy hic bakamadim canim bakiyim yenilereyakışıklılar var yine yaa
Senden de razı olsun canım
erol taş ahaha canım yaa
5:2 diyeti diye bişey buldum haftada 2 gün 800 kalori yeniyomuş protein ağırlıklı,diğer günler de akdeniz diyeti ama modifiye ederim onu
şimdi ders dışında hobileri de katıcam cnm , 4 aşamada biter heralde
Sen neler yapıyorsun nasılsın canım benim
15 kg hilalimKac kilo vereceksin
Ay ortim chloenin bir gününü yapsan hayet yeterli bi ceza olur ama zaten onu yapacaksan da 15 dk öncesinde leslir yapben bilemem böyle ceza şeylerini de ama böyle olsunyarimuhendis kuzum bugun liste disina ciktim uzun zaman sonra aksam boyle canim cekti bir lokma ekmekle 3-4 dilim pastirma ve peynir yedim
Ortim olarak bana ceza kes spor cezasi yarin yapcam insallah kestigin cezayi
Regl devam ediyor di mi canim ondandir ya cok gecmis olsun dikkat et kendine kuzumKızlar selam
Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Başım ağrıyor tansiyonum baya düşmüş. Biraz da gerginim. Ben kaçıyorum. Biraz dinleneyim. Sabaha iyi olurum inşallah.
Hayırlı geceler. Öpüyorum hepinizi
Bende bende ayni15 kg hilalim
Canim 1 gun yapcaktim chloe ya iki gun yaparim ya da 30 dk leslie eklerim tamamdir cezaya alisik degiliz cok yapmam ama ara ara peynir krizim tutuyo bir ay once de olduAy ortim chloenin bir gününü yapsan hayet yeterli bi ceza olur ama zaten onu yapacaksan da 15 dk öncesinde leslir yapben bilemem böyle ceza şeylerini de ama böyle olsun
Olur öyle ataklar ortim yeter ki sürekli olmasın insanız sonuçta sadece güzel atlatmak önemli olan devamlılığı olmasın yeterCanim 1 gun yapcaktim chloe ya iki gun yaparim ya da 30 dk leslie eklerim tamamdir cezaya alisik degiliz cok yapmam ama ara ara peynir krizim tutuyo bir ay once de oldu