Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Balim cok mu az mi bilmiyorum ama kime gore neye göre 🤣🤣 yok kuzu paranin yarisini ayirdim 70lerde alisveris yaparim diye insallah 😍💞
Ayy ne guzel eklemeye basla canim istediğin herşeyse eşine kolayliklar diliyorum soz agizdan bir kere cikar :rolleyes: :deli:
Ay ne güzel ya. O parayı harcamak için zayıflayası gelir insanın. 😍😍
Evet büyük söz verdi eşim 😂😂 Ben de ona zayıflayınca istediğini alırsın demiştim. Zayıf zayıf aile ekonomisini çökerteceğiz 😂😂
Oyy Allah kavuştursun kuzum benim kıyamam ya :anne::KK200:

Canım her pazartesi perşembe burdayım :KK70: işlerim de halloluyor yavaştan. 22 ocakta ölçümle başlıcam sanırım en geç 29 ocak :dondurma:

Tamam canım sevindim et peynir yiyecek olmana :KK200:inşallah bebişim diyet de araşturıyorum bi yandan bana uyacak,haftada 1-2 kaçamağı olacak :dondurma:

:KK70: yarım kilo-1 kilo arası artıyla dönebilirim hehehe ama yeni bi diyet denicem kapticim dönünce yani alt listeden giderim 1 hafta :super:

eski izinlilerden kim kaldı di mi :KK70:
her pazartesi perşembe kk fmde sizlerleyim gençler :KK70:
derse alıştım biraz kuşum, çalıştığım günleri artırcam şimdi ya da saat olarak artırcam,2. aşamaya geçtim çok şükür :KK200:
masterchef bitti de gitmedim kız ayyy :63: profil resmime miii hahaha sevsinlerr :KK15:senin yeni de çok tatlış canım benim
şimdi de survivor var kızzzzz :KK8:
Oyy Doktorcum gelmiş hoş gelmiş. Özledik kuzu. Dön artık yuvana 🤗

Sabah 12.00
2 adet mandalina
Yarım kase yoğurt
Saat 16.00
2 adet haşlanmış içli köfte küçük
Akşam 19.00
Yoğurtlu ıspanak yemeği
su???
İyi akşamalar
11.30
2 yumurta
Peynir, zeytin yarım dlm tb ekmeği
15.00
Türk kahvesi
2tane hoşbeş gofret
18.00
4tane köfte
2tane soğan halkası
1 tane havuç
1lt su
1mil leslie
130 tane bölgesel hareket
@_Reyyan @Zeze34[/USER
[/QUOTE]

[QUOTE="Naz03, post: 66586613, member: 1016540"]
suu az dimi
[/QUOTE]

11 ocak pazartesi
8.30 1 haşlanmış yumurta 1 dilim ekmek.5 zeytin peynir domates
ara yarim portakal
13.00. 1 tabak haşlanmış brokoli.2 ksk rus salatası. 2 ksk yogurt
ara yarim portakal.1 bardak tarçınlı zerdecalli süt.2 ceviz
18.30 haşlanmış brokoli.2 dilim ekmek. 2 ksk yoğurt.1 kase corba
ara 1 mandalina
şu 2.5 lt
spor 15 dk leslie fast miles.35 dk zumba .127.5 puan
El_Em El_Em DeryaOnDiet DeryaOnDiet @_Reyyan
Hem spor hem menu cok iyi. Masallah ortim 👍

11 ocak pazartesi
10.50
1 haşlanmış yumurta, süzme ve varil peyniri, salatalık
15.30
1 tane armut ve 10 tane fındık
17.10
1 kepçe mercimek çorbası, 1 tabak köfteli nohut yemeği(köftesi fazla nohutu az), çeyrek ekmek ve salata
Su : 3lt
Spır : 4000adım=40p
20dk kardiyo=100 totalde 140p
Namaria Namaria El_Em El_Em @_Reyyan
Hem ekmek hem mercimek corbasi olmus aksama ama 2 ogun yedigjn icin kesinlikle cok drgil. Menun de sporun da gayet guzel olmus 👏
Sabah
1lt su
Saat 12de 1 adet ceviz
1 adet kuru incir
1 adet peynirli kıvılcıklı sandviç ve cay
Saat 18.30
2yk bulgur pilavi
3yk tavuk sote ve yogurt
Gun sonunda 2lt su
50 dk tempolu yürüyüş
El_Em El_Em Nikinik Nikinik
Biraz az geldi gozume ama tabiki normalde az yiyorsan ve acikmadiysan bu menuyle hizla kilo verilir orasi da kesin

Hem ekmek hem mercimek corbasi olmus aksama ama 2 ogun yedigjn icin kesinlikle cok drgil. Menun de sporun da gayet guzel olmus 👏

Biraz az geldi gozume ama tabiki normalde az yiyorsan ve acikmadiysan bu menuyle hizla kilo verilir orasi da kesin
1 dilim ekmeğin(tb) çeyreği kadardı dişimin kovuğuna bile gitmedi desem bi de tazeydi diye yoksa yemezdim😂

yakışıklılar var yine yaa :KK70:
Senden de razı olsun canım :KK200:
erol taş :KK70: ahaha canım yaa
5:2 diyeti diye bişey buldum haftada 2 gün 800 kalori yeniyomuş protein ağırlıklı,diğer günler de akdeniz diyeti ama modifiye ederim onu :KK70:
şimdi ders dışında hobileri de katıcam cnm , 4 aşamada biter heralde :rolleyes:
Sen neler yapıyorsun nasılsın canım benim
Ayy hic bakamadim canim bakiyim yenilere 🤣🤣
Ay guzelmis diyet ask kusum modifiye edersen uygulanabilir bisey cikar 🙃😍
Ekle canim hobisiz olmuyor ya ben de kac zamandir kitap okuyamadim başlamak istiyorum 🤷🏻
İs guc yogunluk rutin canim be hersey ayni ama cok şükür halimize 🤲🏻💞

yarimuhendis yarimuhendis kuzum bugun liste disina ciktim uzun zaman sonra 🤷🏻 aksam boyle canim cekti bir lokma ekmekle 3-4 dilim pastirma ve peynir yedim 👀
Ortim olarak bana ceza kes spor cezasi 🤣 yarin yapcam insallah kestigin cezayi

yarimuhendis yarimuhendis kuzum bugun liste disina ciktim uzun zaman sonra 🤷🏻 aksam boyle canim cekti bir lokma ekmekle 3-4 dilim pastirma ve peynir yedim 👀
Ortim olarak bana ceza kes spor cezasi 🤣 yarin yapcam insallah kestigin cezayi
Ay ortim chloenin bir gününü yapsan hayet yeterli bi ceza olur ama zaten onu yapacaksan da 15 dk öncesinde leslir yap😂😂ben bilemem böyle ceza şeylerini de ama böyle olsun😂

Kızlar selam
Kendimi pek iyi hissetmiyorum. Başım ağrıyor tansiyonum baya düşmüş. Biraz da gerginim. Ben kaçıyorum. Biraz dinleneyim. Sabaha iyi olurum inşallah.
Hayırlı geceler. Öpüyorum hepinizi 😘
Regl devam ediyor di mi canim ondandir ya cok gecmis olsun dikkat et kendine kuzum 🤲🏻

Ay ortim chloenin bir gününü yapsan hayet yeterli bi ceza olur ama zaten onu yapacaksan da 15 dk öncesinde leslir yap😂😂ben bilemem böyle ceza şeylerini de ama böyle olsun😂
Canim 1 gun yapcaktim chloe ya iki gun yaparim ya da 30 dk leslie eklerim 🙃 tamamdir cezaya alisik degiliz cok yapmam ama ara ara peynir krizim tutuyo bir ay once de oldu 🤷🏻

X