Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canlar babamin 85 kiloya inince soz verdigi nakit hediyesiyle yaptigim alisverislerin bi kismi geldi 44 ve xl aldim genellikle bikac bol bikac dar var ama uzun vadede cok iyi oldu
Gözün aydın tatlım darısı benim başıma bende 55 olunca ablam istediğim elbiseyi alacakmış. Gözünüze altın ya da pırlantası elbise takılırsa bana ekran resmi yollayın emeğimin karşılığı ancak altın ya da pırlanta elbise olur çünkü

Ayy sagol canim ne guzel boyle motivasyonlar gercekten ise yariyor.
Sana Emporio Armani nin 50 bin dolarlik elbiselerinden bulmak sart oldu

Canlar babamin 85 kiloya inince soz verdigi nakit hediyesiyle yaptigim alisverislerin bi kismi geldi 44 ve xl aldim genellikle bikac bol bikac dar var ama uzun vadede cok iyi oldu
Ay çok almasaydın kuzu. 2 aya olmayacaklar nasılsa
Benim de eşimin bir alış veriş sözü var. İstediğim her şeyi alacakmış. Şimdiden sepete atmaya başladım

Ay çok almasaydın kuzu. 2 aya olmayacaklar nasılsa
Benim de eşimin bir alış veriş sözü var. İstediğim her şeyi alacakmış. Şimdiden sepete atmaya başladım
Balim cok mu az mi bilmiyorum ama kime gore neye göre yok kuzu paranin yarisini ayirdim 70lerde alisveris yaparim diye insallah
Ayy ne guzel eklemeye basla canim istediğin herşeyse eşine kolayliklar diliyorum soz agizdan bir kere cikar

Merhaba arkadaslar annemi yolculadim ev bi bos geldi neyse insallah yollari acik sagliklari iyi olsun yeter
Bugun persembe hadi bakalim yarina bomba gibi geliriz insallah
Oyy Allah kavuştursun kuzum benim kıyamam ya
Allah razi olsun canim ozledik seni
Canım her pazartesi perşembe burdayım işlerim de halloluyor yavaştan. 22 ocakta ölçümle başlıcam sanırım en geç 29 ocak
Yaaa can kuşummm mesajini gordum sabah gozum gönlüm acildi çok sağol ama dedigin gibi harfi harfine uydum uyuyorum da bu hafta daha rahat ama
70 lere daha var canim ben yakalamadan sen 60lara in
Tamam canım sevindim et peynir yiyecek olmana inşallah bebişim diyet de araşturıyorum bi yandan bana uyacak,haftada 1-2 kaçamağı olacak
yarım kilo-1 kilo arası artıyla dönebilirim hehehe ama yeni bi diyet denicem kapticim dönünce yani alt listeden giderim 1 hafta
eski izinlilerden kim kaldı di mi
her pazartesi perşembe kk fmde sizlerleyim gençler
derse alıştım biraz kuşum, çalıştığım günleri artırcam şimdi ya da saat olarak artırcam,2. aşamaya geçtim çok şükür
masterchef bitti de gitmedim kız ayyy profil resmime miii hahaha sevsinlerr senin yeni de çok tatlış canım benim
şimdi de survivor var kızzzzz

Oyy Allah kavuştursun kuzum benim kıyamam ya
Kuzuuum Allah razi olsun anca toparladim annem gideli cok alismistim
Tamam canım sevindim et peynir yiyecek olmana inşallah bebişim diyet de araşturıyorum bi yandan bana uyacak,haftada 1-2 kaçamağı olacak
Cok sagol canim ya valla eti peyniri erol tas gibi yiyorum sen neler bakiyosun diyette hem kacamaklar hem kilo veriyim diyetleri onun yontemini biliom kacsmak gunu 2 saat spor yapınca bisey kalmiyo kacamaktan
Oh masallah canim Allah zihin acikligi versin aşama ne canim yani toplam kac asama var ben de teyzeler gibi anlamayinca soruyorum
Ay sorvivor masterchef yeroni tutmuyo ya ben cok seviyodum bosluga düştüm

Yemeeee yedikce o kilolar gitmeyeceek
Bu muzik hep benim kafamda su siralar
Yanlis sarki ve yanlis mesaj canim dogru mesaj bilincaltina hep olumlu olmali dikkat ettikce kilolarim gidecek. Ac degilim diil tokum doydum kilo vermem devam ediyor dikkat ettikce yaglardan kurtuluyorum hep olumlu mesaj veriyoruz beynimize

yakışıklılar var yine yaa
Senden de razı olsun canım
erol taş ahaha canım yaa
5:2 diyeti diye bişey buldum haftada 2 gün 800 kalori yeniyomuş protein ağırlıklı,diğer günler de akdeniz diyeti ama modifiye ederim onu
şimdi ders dışında hobileri de katıcam cnm , 4 aşamada biter heralde
Sen neler yapıyorsun nasılsın canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…