Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

gel canım buralara kafa dağıtalım beraber benim de cok ihtiyacım var gecen haftalarda annemle otele gittik döner dönmez işe dalınca esamesi kalmadı aklımda iznimin :/

gel canım buralara kafa dağıtalım beraber benim de cok ihtiyacım var gecen haftalarda annemle otele gittik döner dönmez işe dalınca esamesi kalmadı aklımda iznimin :/
Ayy ne cazip bir teklif toplayıp bohçamı yola çıkasım geldi bitse şu pandemi şöyleee toplaşsak ne güzel olur
Ya ben çok pis gezenti bir tipim aslında. Böyle eve kapanınca fenalık geliyor da diyorum buna da şükür. Sabredeceğiz Ama arada cama çıkıp bağırma hissiyatı gelmiyor değil yani

Ortim şahanesin şahane

gizli derken ciddimisin?
Yok yavSadece listeleri Nikinik hazırlıyor, kimse birbirinin adımını bilmeyince daha çok yürümeye çalışıyor falanya da birincinin 30000 yürüdüğünü bilmeyince hevesi kaçmıyor
Misal ben o adım mesajını atarken bı yuruyesim gelir ki sormabildirim saati 22.00 olsa ve 23.00te açıklamada en az 6000 adım daha eklenir
Öyle bir video var ya, benim deeeeee cevabını alıyor adam

Merhaba ortim menüm gayet güzel sporda yapılmış ohh mis bende yarından itibaren spora devam edicem bizim için bol eksili hafta olur umarım

Merhaba ortim menüm gayet güzel sporda yapılmış ohh mis bende yarından itibaren spora devam edicem bizim için bol eksili hafta olur umarım
14.00
4 dilim sucuk1yumurta
16.00
Nescafe
18.30
4yk mantar
2yk kuskus
2 lt su
Inşallah canım bu hafta spora yüklenelim sen hiç birşey yememmişsin resmen boyle giderse hızla erirsin .

Canim menulerin altina El_Em Mehfam ve ortini ekliyorsun.pazartesi carsamba ve cumartesi gunleri adimlarinizi listeye yazmiyorsunuz.bana ozelden gonderiyorsunuz zaten o gunlar hatirlatma da yapıyoruz
Bu arada menu de harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…