gel canım buralara kafa dağıtalım beraberTeşekkür ederim kuzucum. Aslında çok keyif alıyorum hocayla deslerimizden de tez çalışmamdan da. Ama şu sıkışmışlık ve hiçbir şeye yetişememe hissiyatı beni bitiriyor. Kafam 1500Şöyle bir dağıtmaya ihtiyacım var da ülke müsait değil
teşekkür ederim
evet malasef dikkat etmeyince geri geliyor.Ilidiktan sonra koyuyorum canim dene bi
Masallah canim ne guzel ben de guzel kilolar verdim hurma diyetiyle ama cok hizli geri aldim
Ayy ne cazip bir teklifgel canım buralara kafa dağıtalım beraberbenim de cok ihtiyacım var gecen haftalarda annemle otele gittik döner dönmez işe dalınca esamesi kalmadı aklımda iznimin :/
İyi geceler canım.iyi geceler canlar
iyi geceler.iyi geceler canlar
Ortim şahanesin şahane9 Ocak
11.00
1 yumurta 1 yk yulaf ezmesi yeşillik baharatla omlet
1 dilim cecil peyniri
1 ceviz 1 incir yarım ck tahin
16.30
1 bardak kefir 2 kivi 7 badem
19.00
8 yk karnabahar yemeği 3 yk yogurt
6 yk salata 1 wasa
su 2 lt
spor 25 dk chloe kol dumbell plank vs day 2- 75p.
25 dk full body hit ve lyin abs day 3- 125p.
topl. 200 p.
yarimuhendis El_Em
Yok yavgizli derken ciddimisin?
Öyle bir video var ya, benim deeeeee cevabını alıyor adamAyy ne cazip bir tekliftoplayıp bohçamı yola çıkasım geldi bitse şu pandemi şöyleee toplaşsak ne güzel olur
Ya ben çok pis gezenti bir tipim aslında. Böyle eve kapanınca fenalık geliyor da diyorum buna da şükür. SabredeceğizAma arada cama çıkıp bağırma hissiyatı gelmiyor değil yani
Merhaba ortim menüm gayet güzel sporda yapılmış
Merhaba ortim menüm gayet güzel sporda yapılmışohh mis bende yarından itibaren spora devam edicem bizim için bol eksili hafta olur umarım
Inşallah canım bu hafta spora yüklenelim14.00
4 dilim sucuk1yumurta
16.00
Nescafe
18.30
4yk mantar
2yk kuskus
2 lt su
Canim menulerin altina9 ocak
12.00
2 haslanmis yumurta
Az peynir