Yapamadim@balpamuk @Suskunhanim Tebrikler kizlarrr aynen devam
Tesekkur ederim kaptanim insallah haftaya listeye girerken daha fazla gitmis olur hedefim 77.5 bu hafta sporuda katicam hayatima
Cok saol ortim evet kesinlikle spor lazim hadi bugun beraber spor yapalim yakalim kalorileri ben leslie yapmayi dusunuyorum simdi kahvemi ictim yarim saat sonra yapicam insallah sende bugun icinde spir yap canim kesinlikle
Menülerini takipte olacagim canim gozum uzerindeEvet kesinliklee doğru
Ay orticim hafta sonu ders çalışıyorum genelde. Pek aktif olamıyorum. Bu akşam da hocayla ekstra bir dersimiz vardı. 8 den 11 e kadar sürdü. Çok güzeldi ama beynim yandı
Ne dersi ortim ben kacirmisimAy orticim hafta sonu ders çalışıyorum genelde. Pek aktif olamıyorum. Bu akşam da hocayla ekstra bir dersimiz vardı. 8 den 11 e kadar sürdü. Çok güzeldi ama beynim yandıdaha menümü de yazamadım. Gideyim de yazayım bari
Orticim mükemmel bir cumartesi menüsü. Ayakta alkışlıyorum
evet yürüyüş iyi olur. başla canım. sabahları cevizli su içmek tatlı krizlerini önlüyor.Hafta sonu yasaklar olmasa aslında yürüyerek çok daha rahat kilo verebileceğimi düşünüyorum, benim vücudum aşırı yada yoğun sporla değilde yürüyüşle daha rahat ve vücudumda eşit verebiliyorum. Pazartesi itibariyle en iyisi yürüyüşe ağırlık vereyim.
Medine hurması vardı menünde aslında tatlı ihtiyacını giderebilir çok mantıklıymış aklıma onu getirdi birden
kolay gelsin canım benim :/Ay orticim hafta sonu ders çalışıyorum genelde. Pek aktif olamıyorum. Bu akşam da hocayla ekstra bir dersimiz vardı. 8 den 11 e kadar sürdü. Çok güzeldi ama beynim yandıdaha menümü de yazamadım. Gideyim de yazayım bari
Koşu bandim olsaydı yaşayacağım durum bu iştesırf bu yüzden almıyorum elim sende oynuyorum
Çocuklar uyuyunca ben ne yapacağıma karar veremiyorum
En iyisi hiç eve sokmamak,ben. Alınca mutlaka yiyorum
Bı an minimum 23000 adım istiyorsun sandım -500 gibi
Listen değişince biraz daha toparlarsin canım, sağlıklı bı atıştırmalık ile bı anlarını geçiştirmeye calis
Vuhuuuu
Adımları gizli yazıyoruz canım kem gözler olabilir30000 nedir
Canım benim pazartesi çarşamba cumartesi yürüme günleri ve adım sayımızı özel mesaj ileNikinik e ulastiriyoruz
Allah zihin acikligi versin canim.Orticim mükemmel bir cumartesi menüsü. Ayakta alkışlıyorum
Bu maden sulu çayı nasıl hazırlıyorsun
Dersi sormuşsun bir de yüksek lisans tezimi yazmaya çalışıyorum canım. Hafta içi eşim geç geliyor, oğlumla çalışmak da pek mümkün olmuyor. Hafta sonu kapanıyorum o yüzden
Hejj masallah. 30000 adim tebrikler Y yenibirben25
09.01 WALK CHALLENGE SONUÇLARI
1. Y yenibirben25 30.021 adım
2. @hawar 11.272 adım
3. @Suskunhanim 10.498 adım
4.Nikinik 7.902 adım
5.DeryaOnDiet 4.543 adım
6. @zafer64 922 adım
+ 100 paun Y yenibirben25 in oluyor kendisine maşallah bize de darısı başımıza diyorum
Teşekkür ederim kuzucum. Aslında çok keyif alıyorum hocayla deslerimizden de tez çalışmamdan da. Ama şu sıkışmışlık ve hiçbir şeye yetişememe hissiyatı beni bitiriyor. Kafam 1500kolay gelsin canım benim :/
teşekkür ederim.
9 Ocak Cumartesi
13.30: 4 dilim pizza(tabanı tam buğday unundan mayasız, yağsız ve lavaş kalınlığında, üzerinde sadece domates sosu, beyaz peynir ve yeşil biber vardı. Yani miktar ve içerik olarak diyete uygundu)
18.00: 7 kaşık z. yağlı karnabahar yemeği, salata
Su: 2,5 litre(devam)
Spor: 30dk leslie boosted
El_Em @_Reyyan Nikinik
teşekkür ederim
Teşekkür ederim canım.Allah zihin acikligi versin canim.
Aslinda dukan birasi diye geciyor yesilcay+maden suyu yarim limonun suyu.odem atmaya ,karaciger temizlemeye ve zayiflamaya yardimci
Ben bazen yesilcayin icine bazen de kayisili formun icine ekliyorum sade icemiyorum çünkü
evet canım hurma diyeti yapıyorum. bu diyet bana hep iyi geldi ara sıra yapıyorum. senin aksine enerjim çok yüksek oluyor. kendimi dinç hissediyorum.Y yenibirben25 canim anladigim kadariyla hurma diyeti yapiyorsun 30000 adim atacak enerjiyi nasil buldun.ben en son yaptigimda yerlerde surunuyordum
hoşgeldin canım sağlıcakla ideal kilolarımıza erişelim inşallahADINIZ: Miray
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 / 2 olacak insallahh
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: oldum gecen sene ama devam edemedim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik surecinde sagliksiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Saglikli olmak ve eski kiyafetlerime sigabilmek:)
teşekkür ederim canım.Hejj masallah. 30000 adim tebrikler Y yenibirben25
Vuu gözlerim neler görüyor. Canım tebrik ederim Y yenibirben25
09.01 WALK CHALLENGE SONUÇLARI
1. Y yenibirben25 30.021 adım
2. @hawar 11.272 adım
3. @Suskunhanim 10.498 adım
4.Nikinik 7.902 adım
5.DeryaOnDiet 4.543 adım
6. @zafer64 922 adım
+ 100 paun Y yenibirben25 in oluyor kendisine maşallah bize de darısı başımıza diyorum
Ilidiktan sonra koyuyorum canim dene biTeşekkür ederim canım.
Yeşil çayı normal demleyip soğuttuktan sonra mı katıyorsun maden suyunu. Daha önce de görmüştüm. Bir denemek istedim.
Masallah canim ne guzel ben de guzel kilolar verdim hurma diyetiyle ama cok hizli geri aldimevet canım hurma diyeti yapıyorum. bu diyet bana hep iyi geldi ara sıra yapıyorum. senin aksine enerjim çok yüksek oluyor. kendimi dinç hissediyorum.