Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yapamadim Aslinda cok niyetliydim onumuzdeki haftaya yetismesi gereken is vardi ona odaklandim firsat olmadi. Insallah yarin bakalim.

Ne dersi ortim ben kacirmisim menunu bekliyorum merakla

Orticim mükemmel bir cumartesi menüsü. Ayakta alkışlıyorum
Bu maden sulu çayı nasıl hazırlıyorsun
Dersi sormuşsun bir de yüksek lisans tezimi yazmaya çalışıyorum canım. Hafta içi eşim geç geliyor, oğlumla çalışmak da pek mümkün olmuyor. Hafta sonu kapanıyorum o yüzden

evet yürüyüş iyi olur. başla canım. sabahları cevizli su içmek tatlı krizlerini önlüyor.

kolay gelsin canım benim :/

gizli derken ciddimisin?

Allah zihin acikligi versin canim.
Aslinda dukan birasi diye geciyor yesilcay+maden suyu yarim limonun suyu.odem atmaya ,karaciger temizlemeye ve zayiflamaya yardimci
Ben bazen yesilcayin icine bazen de kayisili formun icine ekliyorum sade icemiyorum çünkü

kolay gelsin canım benim :/
Teşekkür ederim kuzucum. Aslında çok keyif alıyorum hocayla deslerimizden de tez çalışmamdan da. Ama şu sıkışmışlık ve hiçbir şeye yetişememe hissiyatı beni bitiriyor. Kafam 1500 Şöyle bir dağıtmaya ihtiyacım var da ülke müsait değil

Ben de seni alkisliyorum ortim yogunluguna ragmen spor da birakilmamis

Teşekkür ederim canım.
Yeşil çayı normal demleyip soğuttuktan sonra mı katıyorsun maden suyunu. Daha önce de görmüştüm. Bir denemek istedim.

hoşgeldin canım sağlıcakla ideal kilolarımıza erişelim inşallah

Teşekkür ederim canım.
Yeşil çayı normal demleyip soğuttuktan sonra mı katıyorsun maden suyunu. Daha önce de görmüştüm. Bir denemek istedim.
Ilidiktan sonra koyuyorum canim dene bi
evet canım hurma diyeti yapıyorum. bu diyet bana hep iyi geldi ara sıra yapıyorum. senin aksine enerjim çok yüksek oluyor. kendimi dinç hissediyorum.
Masallah canim ne guzel ben de guzel kilolar verdim hurma diyetiyle ama cok hizli geri aldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…