Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@balpamuk @Suskunhanim Tebrikler kizlarrr aynen devam😍

Tesekkur ederim kaptanim insallah haftaya listeye girerken daha fazla gitmis olur hedefim 77.5 bu hafta sporuda katicam hayatima 😉

Cok saol ortim evet kesinlikle spor lazim hadi bugun beraber spor yapalim yakalim kalorileri ben leslie yapmayi dusunuyorum simdi kahvemi ictim yarim saat sonra yapicam insallah sende bugun icinde spir yap canim kesinlikle😉
Yapamadim :KK43: Aslinda cok niyetliydim onumuzdeki haftaya yetismesi gereken is vardi ona odaklandim firsat olmadi. Insallah yarin bakalim.

Ay orticim hafta sonu ders çalışıyorum genelde. Pek aktif olamıyorum. Bu akşam da hocayla ekstra bir dersimiz vardı. 8 den 11 e kadar sürdü. Çok güzeldi ama beynim yandı 🥴 daha menümü de yazamadım. Gideyim de yazayım bari 💞
Ne dersi ortim ben kacirmisim 🙈 menunu bekliyorum merakla

Cumartesi
13.00
1.5 haslanmis yumurta
5 zeytin

Ara
Maden sulu Kayisili form

17.30
1 kase mercimek corbasi
1 tabak brokoli salatasi

20.30
1 kasik sütle nescafe

Su 3lt
Spor 30dk leslie-45p
20dk full body work 🤷‍♀️

El_Em El_Em @_Reyyan belmayne belmayne
Orticim mükemmel bir cumartesi menüsü. Ayakta alkışlıyorum 😍
Bu maden sulu çayı nasıl hazırlıyorsun 🤔
Dersi sormuşsun bir de yüksek lisans tezimi yazmaya çalışıyorum canım. Hafta içi eşim geç geliyor, oğlumla çalışmak da pek mümkün olmuyor. Hafta sonu kapanıyorum o yüzden 🤷‍♀️

Hafta sonu yasaklar olmasa aslında yürüyerek çok daha rahat kilo verebileceğimi düşünüyorum, benim vücudum aşırı yada yoğun sporla değilde yürüyüşle daha rahat ve vücudumda eşit verebiliyorum. Pazartesi itibariyle en iyisi yürüyüşe ağırlık vereyim.

Medine hurması vardı menünde aslında tatlı ihtiyacını giderebilir çok mantıklıymış aklıma onu getirdi birden
evet yürüyüş iyi olur. başla canım. sabahları cevizli su içmek tatlı krizlerini önlüyor.

Ay orticim hafta sonu ders çalışıyorum genelde. Pek aktif olamıyorum. Bu akşam da hocayla ekstra bir dersimiz vardı. 8 den 11 e kadar sürdü. Çok güzeldi ama beynim yandı 🥴 daha menümü de yazamadım. Gideyim de yazayım bari 💞
kolay gelsin canım benim :/

gizli derken ciddimisin? :KK48:
😂😂

Koşu bandim olsaydı yaşayacağım durum bu işte😂sırf bu yüzden almıyorum🤪🤪 elim sende oynuyorum🙈🙈

Çocuklar uyuyunca ben ne yapacağıma karar veremiyorum😂

En iyisi hiç eve sokmamak,ben. Alınca mutlaka yiyorum😭

Bı an minimum 23000 adım istiyorsun sandım -500 gibi😂😂😂

Listen değişince biraz daha toparlarsin canım, sağlıklı bı atıştırmalık ile bı anlarını geçiştirmeye calis

Vuhuuuu🤩🤩🤩🤩

Adımları gizli yazıyoruz canım kem gözler olabilir🤪30000 nedir😭😭
Canım benim pazartesi çarşamba cumartesi yürüme günleri ve adım sayımızı özel mesaj ile Nikinik Nikinik e ulastiriyoruz

Orticim mükemmel bir cumartesi menüsü. Ayakta alkışlıyorum 😍
Bu maden sulu çayı nasıl hazırlıyorsun 🤔
Dersi sormuşsun bir de yüksek lisans tezimi yazmaya çalışıyorum canım. Hafta içi eşim geç geliyor, oğlumla çalışmak da pek mümkün olmuyor. Hafta sonu kapanıyorum o yüzden 🤷‍♀️
Allah zihin acikligi versin canim.
Aslinda dukan birasi diye geciyor yesilcay+maden suyu yarim limonun suyu.odem atmaya ,karaciger temizlemeye ve zayiflamaya yardimci
Ben bazen yesilcayin icine bazen de kayisili formun icine ekliyorum sade icemiyorum çünkü 🙈

kolay gelsin canım benim :/
Teşekkür ederim kuzucum. Aslında çok keyif alıyorum hocayla deslerimizden de tez çalışmamdan da. Ama şu sıkışmışlık ve hiçbir şeye yetişememe hissiyatı beni bitiriyor. Kafam 1500😂😂 Şöyle bir dağıtmaya ihtiyacım var da ülke müsait değil 😂😂

9 Ocak Cumartesi

13.30: 4 dilim pizza(tabanı tam buğday unundan mayasız, yağsız ve lavaş kalınlığında, üzerinde sadece domates sosu, beyaz peynir ve yeşil biber vardı. Yani miktar ve içerik olarak diyete uygundu ☺️)

18.00: 7 kaşık z. yağlı karnabahar yemeği, salata

Su: 2,5 litre(devam)
Spor: 30dk leslie boosted

El_Em El_Em @_Reyyan Nikinik Nikinik

Ben de seni alkisliyorum ortim yogunluguna ragmen spor da birakilmamis 👏👏👏

Allah zihin acikligi versin canim.
Aslinda dukan birasi diye geciyor yesilcay+maden suyu yarim limonun suyu.odem atmaya ,karaciger temizlemeye ve zayiflamaya yardimci
Ben bazen yesilcayin icine bazen de kayisili formun icine ekliyorum sade icemiyorum çünkü 🙈
Teşekkür ederim canım.💞
Yeşil çayı normal demleyip soğuttuktan sonra mı katıyorsun maden suyunu. Daha önce de görmüştüm. Bir denemek istedim.

ADINIZ: Miray
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 / 2 olacak insallahh
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: oldum gecen sene ama devam edemedim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik surecinde sagliksiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Saglikli olmak ve eski kiyafetlerime sigabilmek:)
hoşgeldin canım sağlıcakla ideal kilolarımıza erişelim inşallah :KK6:

Teşekkür ederim canım.💞
Yeşil çayı normal demleyip soğuttuktan sonra mı katıyorsun maden suyunu. Daha önce de görmüştüm. Bir denemek istedim.
Ilidiktan sonra koyuyorum canim dene bi 🤗
evet canım hurma diyeti yapıyorum. bu diyet bana hep iyi geldi ara sıra yapıyorum. senin aksine enerjim çok yüksek oluyor. kendimi dinç hissediyorum.
Masallah canim ne guzel ben de guzel kilolar verdim hurma diyetiyle ama cok hizli geri aldim 🙄

X