Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Acaba gruptada insülin direnci sorunu olan var mıdır ? Bu konuda yaşayan birininde deneyimlerini öğrenmek isterim doğru ilerleyebilmek için. Çünkü normal şekilde kilo veremiyorum
Namaria vardi yanlis hatirliyor da olabilirim

Beni direk yerden yere vurabilirsin Menüm menü değil, henüz uyku saatlerimi oturtamadım, ruhsal olarakta biraz sıkıntılı süreçler yaşıyorum
yok vurmamki bende daha dün katıldım senin gibi alışacağız burda neyin doğru neyin yalnış olduğunu öyreneceğiz. inşallah birbirimize destek olarak.

yok vurmamki bende daha dün katıldım senin gibi alışacağız burda neyin doğru neyin yalnış olduğunu öyreneceğiz. inşallah birbirimize destek olarak.
Hafta sonu yasaklar olmasa aslında yürüyerek çok daha rahat kilo verebileceğimi düşünüyorum, benim vücudum aşırı yada yoğun sporla değilde yürüyüşle daha rahat ve vücudumda eşit verebiliyorum. Pazartesi itibariyle en iyisi yürüyüşe ağırlık vereyim.

Medine hurması vardı menünde aslında tatlı ihtiyacını giderebilir çok mantıklıymış aklıma onu getirdi birden

Namaria vardi yanlis hatirliyor da olabilirim
Dogru canim benim cok yukselkti muhursuzpusula canim insulin direnci ile kilo zor verilir vs diyenlere inanma 120 kilodan 85 e indiysem ben herkes iner ama beslenme bicimini kalici olarak defistirmen gerekiyor
Hazir pakete girmis hicbir gidayi yemiyorum artik karbonhidrat da bilesik yani meyve tam bugd cok nadir bulgur vs haric yemiyorum

Bence de yaa... Hemen de onu takip ediyorlar. ama iyice sinir oldum, hırslandım!

Koşu bandim olsaydı yaşayacağım durum bu iştesırf bu yüzden almıyorum elim sende oynuyorum
Ben de bebis uyuyunca firsat bu firsat deyip 30 dakika da olsa yaptim spor Bende 2 tane, senin bir tane daha fazla. Zor oluyordur tabii vakit bulmak. Ama cok iyi yapmissin canim
Çocuklar uyuyunca ben ne yapacağıma karar veremiyorum
En iyisi hiç eve sokmamak,ben. Alınca mutlaka yiyorum
Bı an minimum 23000 adım istiyorsun sandım -500 gibi
Listen değişince biraz daha toparlarsin canım, sağlıklı bı atıştırmalık ile bı anlarını geçiştirmeye calis
Canım bu sabah 79.5 geldim ben, -2 kg diyorum
Vuhuuuu
9 ocak
Saat 11:30 - Cevizli su
Saat 12:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu
Saat 4:30 - 7 medine hurması , 4yk ev yoğurdu
Su 3.5 litre
Yeşil çay 3 bardak
Spor 30.000 adım.
muhursuzpusula
Adımları gizli yazıyoruz canım kem gözler olabilir30000 nedir
Canım benim pazartesi çarşamba cumartesi yürüme günleri ve adım sayımızı özel mesaj ile Nikinik e ulastiriyoruz

Acaba gruptada insülin direnci sorunu olan var mıdır ? Bu konuda yaşayan birininde deneyimlerini öğrenmek isterim doğru ilerleyebilmek için. Çünkü normal şekilde kilo veremiyorum
Benimde insülin direncim var canım. Doktor ilaç başlamadı diyetle normale dönebilir diye. Şimdilik yavaşta olsa kilo verebiliyorum. 2ay gibi bir sürede 5.700gr vermişim. Bu hafta tekrar Bi tahlil vericem.

Aslında zor verilir denmesi galiba doyma hissini azalttığını söylemişti ve doktorum glukofen ilacını vermişti birde hem bu direnci kırmak ileride şeker hastası olmasını engellemek için. Galiba o söylenenlerde kafamda çok zor algısını fazlasıyla oturttu.

Benimde insülin direncim var canım. Doktor ilaç başlamadı diyetle normale dönebilir diye. Şimdilik yavaşta olsa kilo verebiliyorum. 2ay gibi bir sürede 5.700gr vermişim. Bu hafta tekrar Bi tahlil vericem.
Biraz uzun zaman oldu bende kontrole pandemi sebebiyle gitmemeye başlamıştım ama artık kilo dışında sağlığımı fazlasıyla etkilemeye başladığı için tekrar gidicem doktora artık 2-3 maske takarak

Glifor kullandim ben de canim cok yuksekti insulinim doktor yeme duzenini degistirmezsen tip 2 diyabet adayisin dedi.
Glifor da 1 ay kullanabildim cok bulanti yapti sonra biraktim hersey bakis acimiz ve algiyla ilgili eskiden gece 12 de uc kisilik kova menuyu tek basima yiyen ben simdi aksam karnabaharimla yogurdumu yiyip doyuyorum.
Uyku beslenme saati tabiki spor ve basit karbonhidratlardan uzak kalmak bu isin kilidi

Bende hep erteliyorum ama baktım bu süreç geçmiyecek. Bizler yetişkiniz daha dikkatli davranıyoruz kalabalık ortamlarda. Önlemimi alıp gidiyorum hastaneye napalım buşekilde yaşamıyı da öğreniyoruz

Evet kesinliklee doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…