Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kesinlikle öyle o sorumluluğu hissetmek zaten çok işe yarıyor bende de öyle oldu ama bu hafta sabit geçirince ve ana listede ki ilk haftamdı biraz üzüldüm açıkçası🙁ama bu hafta sabit gelmem hafta daha büyük eksi olacağım anlamına geliyor kaslarımı şişirmeden bu haftayı atlatırsam her şey daha güzel olur😂
Hadi bakalim emin adimlarla kosarak hedefe yöneliyoruz ozaman😉

:KK28: :KK28: 09.01 WALK CHALLENGE SONUÇLARI:KK28::KK28:

1. Y yenibirben25 30.021 adım :KK9::KK9:

2. hawar hawar 11.272 adım :KK76::KK76:

3. S Suskunhanim 10.498 adım :rapci::rapci:

4. Nikinik Nikinik 7.902 adım :dondurma::dondurma:

5. DeryaOnDiet DeryaOnDiet 4.543 adım :halay::halay:

6. zafer64 zafer64 922 adım :KK54::KK54:

:sampiyon::sampiyon::sampiyon: + 100 paun Y yenibirben25 in oluyor kendisine maşallah bize de darısı başımıza diyorum :KK48::KK48:
Eline sağlık nikicim ben yine oğlanı uyutcam diye uyudum 🙈 bu aralar çok geç uyuyor bende dayanamıyorum habire masal istiyor birde aksiyonlu masal olacakmış 🤯🤭

Y yenibirben25 forumda adım yarışmasında görmüştüm zaten seni biizm Challenge ların daimi 1.si belli oldu gibi 🤭🤣🤣

Tebriklerr kızlar güzel adımlar bende de vardı biraz atabilseydim eğer 🤣🤣

:duduk::duduk:Gelsin cezalarrrr

simit küçük bir şekerpare
Simit tam mıydı ? Öyleyse ikisi için 120 puanl karşılığı bugün spor bekliyorum 👀

Yarım saat koşu bandı var spor olarak ama ben spor grubuna katılmakistemiyorum olur mu
Neden canım ? Beni yaptığım spor tablosundan bahsediyorsun değil mi ?
8-9 patates kizartması
30 puan
40 puan toplam 70 puanlık spor bekliyorum canım ✌️
1 kucuk kurabiye
50 puan 👀
1 tane eti karam
60 puandı ama sen fazlasıyla zıp yapmışsın ceza olarak o yüzden ekstra vermiyorm umarım gitmiştir 🙈

Merhaba kızlar
9 Ocak cumartesi menüm böyle🥰
Dün 7000 adimim vardı spor yaparım diye yazmadım diye hatırlıyorum🙈
2 lt su ve bitki çayı,yeşil çay var bunların yanında
Mehfam Mehfam balpamuk balpamuk El_Em El_Em
Yine 1000 kaloriyi geçememişsin Suskuncum
😂
Tebrikler.
😃

Ayrıca 7000 adım için ekstra tebrik ediyorum. Ve seni yakalayacağıma söz veriyorum böyle sen yaparken ben oturamam
🙈
Yine şampiyon olabiliriz orticim, yapabiliriz, yapabilirim!
😃
😍
😍

Yine 1000 kaloriyi geçememişsin Suskuncum
😂
Tebrikler.
😃

Ayrıca 7000 adım için ekstra tebrik ediyorum. Ve seni yakalayacağıma söz veriyorum böyle sen yaparken ben oturamam
🙈
Yine şampiyon olabiliriz orticim, yapabiliriz, yapabilirim!
😃
😍
😍
Bu defa geçtim canım bak yeşil yazanda gösteriyor 1099 kalori ama 20 dk lesli ve 400 zipin yanında ev içinde yürüyerek adımımı 10000e tamamladım ve geçtim🙈 gündüz çocuklarla elim sende oynadım 2-3000 de orda oldu🙊🙊
Bu hafta yeni gelenler var, onlar daha fazla verir diye düşünüyorum ama biz de kolay lokma değiliz😉yaparız ve pamuğum🥰🥰🥰

Bu defa geçtim canım bak yeşil yazanda gösteriyor 1099 kalori ama 20 dk lesli ve 400 zipin yanında ev içinde yürüyerek adımımı 10000e tamamladım ve geçtim🙈 gündüz çocuklarla elim sende oynadım 2-3000 de orda oldu🙊🙊
Bu hafta yeni gelenler var, onlar daha fazla verir diye düşünüyorum ama biz de kolay lokma değiliz😉yaparız ve pamuğum🥰🥰🥰
Ehhho kadarcıktan bir şey olmaz canım insanız yahu!🙈😃😃😃
Güzel bir gün olsun orticim. Verimli geçirelim günümüzü. Kendi faydamıza, kendi şifamıza, sağlığımıza, güzelliğimize...💜💜💜

Bu arada o 30.000 adımı atan kimdi arada senin yazdığını gördüm kaybettim sonra mesajı S Suskunhanim 🙈 Arkadaşlar yürürken biraz insaflı olun 30.000 adım nedir ne yapıyorsunuz nasıl oluyor o 30.000 yahu!😂😂😂 İnsanız insannn....🙈
Bizim Ceylan vardı hatırlarsınız El_Em El_Em Mehfam Mehfam o da böyle 32.000 adımlar falan yürürdü. Sen nesin derdim aklım asla almazdı😂
Ceylansnn Ceylansnn nerelerdesin canım balımmmm özledik seni de dön yuvana sen de hadi!😍

Ehhho kadarcıktan bir şey olmaz canım insanız yahu!🙈😃😃😃
Güzel bir gün olsun orticim. Verimli geçirelim günümüzü. Kendi faydamıza, kendi şifamıza, sağlığımıza, güzelliğimize...💜💜💜
De mi ya😂😂 mesela bugün uzun bı aradan sonra simit yesem diye düşünmüştüm ama El_Em El_Em in verdiği cezayı görünce vazgectim 😂 oh miss😂
Amin canım benim amin🥰🥰Bugün yine Leslie yapma niyetim var bakalim

Bu arada o 30.000 adımı atan kimdi arada senin yazdığını gördüm kaybettim sonra mesajı S Suskunhanim 🙈 Arkadaşlar yürürken biraz insaflı olun 30.000 adım nedir ne yapıyorsunuz nasıl oluyor o 30.000 yahu!😂😂😂 İnsanız insannn....🙈
Bizim Ceylan vardı hatırlarsınız El_Em El_Em Mehfam Mehfam o da böyle 32.000 adımlar falan yürürdü. Sen nesin derdim aklım asla almazdı😂
Ceylansnn Ceylansnn nerelerdesin canım balımmmm özledik seni de dön yuvana sen de hadi!😍
Y yenibirben25 idi 30000 yürüyen canım,benim de aklıma Ceylansnn Ceylansnn geldi😍😍koltuk sallaniiiii Ceylan çabuk gel🥰

Yok yav😂Sadece listeleri Nikinik Nikinik hazırlıyor, kimse birbirinin adımını bilmeyince daha çok yürümeye çalışıyor falan😂ya da birincinin 30000 yürüdüğünü bilmeyince hevesi kaçmıyor😂😂
Misal ben o adım mesajını atarken bı yuruyesim gelir ki sorma🙈bildirim saati 22.00 olsa ve 23.00te açıklamada en az 6000 adım daha eklenir😂

Öyle bir video var ya, benim deeeeee cevabını alıyor adam😂😂
hm tamam anladım akıllıca aslında onu düşünemedim 🙄 bundan sonra yazmam ki 😂

X