Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benim o şahıs izun zamandır yürüyorum. bide forumda adım yarışmasındayım. dişli bir arkadaşımız var fazla yürümem gerek.

Evet o tablodan bahsediyorum canım,spor düzenli yapamam muhtemelen diye. Yaparsam yazarım ama listede olma sorumluluğu beni gerer şimdi

canım ben 8 ocak menüsünüde paylaşmıştım. paylaşınca senide etiketlemem gerekiyormu?
Sen yazdığında Mehfam çoktan mevcut listesini paylaşmıştı canım en geç sabah erkenden mümkünse aynı gün günün menülerinin yazılmış olmasını bekliyoruz geriye dönük düzeltme yapmıyoruz :)

Sonraki yazmaları da reyyanı ve beni etiketlersen kolaylık olur bizim için

Evet dün 30bini görünce aklıma heöen Ceylan geldi benimde
Nerde ne yapar acaba

Pandemi bitsin toplanalım ben de severim gezmeyi ama is guc hep engel bana uzak bi yere gidemem uzun izin alamam falan
Kiyamam ya cok haklisin bunaliyoruz

Kızlar günaydın

belmayne ay allah kolaylık versin valla benim de final sınavlarım başlayacak 1 hafta sonra ama sanki hiç hazır değilim sanki hiç çalışmamış gibi kendimi rahatsız hissediyorum
Allah zihin açıklığı versin canım. Yüksek Lisans daha keyifli ama lisansta 10 11 dersim olurdu dönemde. İnektim bir de beynim dönerdi. Şimdi en azından tek bir konuya odaklıyım. Bu daha keyif veriyor
Aaa Görmedim. Bi izleyeyim Hep delirdik valla

İyi yapmissin canim
Ben de ortalik toplicam camasir yikicam yemek yapcam az kitap okurum spor yaparim yarin mesai var bugun de evde mesai

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…