- 4 Aralık 2020
- 129
- 364
canım ben 8 ocak menüsünüde paylaşmıştım. paylaşınca senide etiketlemem gerekiyormu?8-15 Ocak Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
belmayne
@gamzem23
Namaria
@nnurc
@hawar
@Nikinik
@Smr3535
@Naz03
@ummhnisa
yarimuhendis
@Zeze34
A asilr
@balpamuk
S Suskunhanim
@DeryaOnDiet
@zafer64
@azaydidem
Mehfam
Y yenibirben25
@muhursuzpusula
@miraysu_
Tempus
benim o şahısBu arada o 30.000 adımı atan kimdi arada senin yazdığını gördüm kaybettim sonra mesajı S SuskunhanimArkadaşlar yürürken biraz insaflı olun 30.000 adım nedir ne yapıyorsunuz nasıl oluyor o 30.000 yahu! İnsanız insannn....
Bizim Ceylan vardı hatırlarsınızEl_Em Mehfam o da böyle 32.000 adımlar falan yürürdü. Sen nesin derdim aklım asla almazdı
@Ceylansnn nerelerdesin canım balımmmm özledik seni de dön yuvana sen de hadi!
Günaydın. Allah zihin açıklığı versinGünaydınlar herkese bugünü sporla değil ders çalışarak başlattım
Evet o tablodan bahsediyorum canım,spor düzenli yapamam muhtemelen diye. Yaparsam yazarım ama listede olma sorumluluğu beni gerer şimdiGelsin cezalarrrr
Simit tam mıydı ? Öyleyse ikisi için 120 puanl karşılığı bugün spor bekliyorum
Neden canım ? Beni yaptığım spor tablosundan bahsediyorsun değil mi ?
30 puan
40 puan toplam 70 puanlık spor bekliyorum canım
50 puan
60 puandı ama sen fazlasıyla zıp yapmışsın ceza olarak o yüzden ekstra vermiyorm umarım gitmiştir
Sen yazdığındacanım ben 8 ocak menüsünüde paylaşmıştım. paylaşınca senide etiketlemem gerekiyormu?
Sen yarışma listesindesinEvet o tablodan bahsediyorum canım,spor düzenli yapamam muhtemelen diye. Yaparsam yazarım ama listede olma sorumluluğu beni gerer şimdi
Evet dün 30bini görünce aklıma heöen Ceylan geldi benimdeBu arada o 30.000 adımı atan kimdi arada senin yazdığını gördüm kaybettim sonra mesajı S SuskunhanimArkadaşlar yürürken biraz insaflı olun 30.000 adım nedir ne yapıyorsunuz nasıl oluyor o 30.000 yahu! İnsanız insannn....
Bizim Ceylan vardı hatırlarsınızEl_Em Mehfam o da böyle 32.000 adımlar falan yürürdü. Sen nesin derdim aklım asla almazdı
@Ceylansnn nerelerdesin canım balımmmm özledik seni de dön yuvana sen de hadi!
Pandemi bitsin toplanalımAyy ne cazip bir tekliftoplayıp bohçamı yola çıkasım geldi bitse şu pandemi şöyleee toplaşsak ne güzel olur
Ya ben çok pis gezenti bir tipim aslında. Böyle eve kapanınca fenalık geliyor da diyorum buna da şükür. SabredeceğizAma arada cama çıkıp bağırma hissiyatı gelmiyor değil yani
Oooo maşallah nasıl oldu o öyleGünaydın kızlar dün akşam pek aktif olamadım acayip bir baş ağrısı çektim
Neyseki bu sabah düne göre -1.400 gördüm
Sagol ortim neler yapcan bugün ders calismissin masallahOrtim şahanesin şahane
Allah zihin açıklığı versin canım. Yüksek Lisans daha keyifli amabelmayne ay allah kolaylık versin valla benim de final sınavlarım başlayacak 1 hafta sonra ama sanki hiç hazır değilim sanki hiç çalışmamış gibi kendimi rahatsız hissediyorum
Aaa Görmedim. Bi izleyeyimYok yavSadece listeleri @Nikinik hazırlıyor, kimse birbirinin adımını bilmeyince daha çok yürümeye çalışıyor falan ya da birincinin 30000 yürüdüğünü bilmeyince hevesi kaçmıyor
Misal ben o adım mesajını atarken bı yuruyesim gelir ki sormabildirim saati 22.00 olsa ve 23.00te açıklamada en az 6000 adım daha eklenir
Öyle bir video var ya, benim deeeeee cevabını alıyor adam
Ortim benim ders çalışmalarım saatlerce olmuyor günü gününe çalışınca sabahtan bi tekrar ettim gün içinde de başka derslere bakıp sporumu yapıp günü kapatırımSagol ortim neler yapcan bugün ders calismissin masallah
Ödem diyorum size inanmıyorsunuzOooo maşallah nasıl oldu o öyle
Maşallah maşallah nazar etmeyim. Bende çabalıcam inşallahÖdem diyorum size inanmıyorsunuzbilmiyorum bende şaşırdım ama dün resmen 79.5 tu kilom bu sabah 78.1 geldi
İyi yapmissin canimOrtim benim ders çalışmalarım saatlerce olmuyor günü gününe çalışınca sabahtan bi tekrar ettim gün içinde de başka derslere bakıp sporumu yapıp günü kapatırımsen neler yapacaksın bugün