Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hadi bakalim emin adimlarla kosarak hedefe yöneliyoruz ozaman

Eline sağlık nikicim ben yine oğlanı uyutcam diye uyudum bu aralar çok geç uyuyor bende dayanamıyorum habire masal istiyor birde aksiyonlu masal olacakmış

Y yenibirben25 forumda adım yarışmasında görmüştüm zaten seni biizm Challenge ların daimi 1.si belli oldu gibi

Tebriklerr kızlar güzel adımlar bende de vardı biraz atabilseydim eğer

Gelsin cezalarrrr

simit küçük bir şekerpare
Simit tam mıydı ? Öyleyse ikisi için 120 puanl karşılığı bugün spor bekliyorum

Yarım saat koşu bandı var spor olarak ama ben spor grubuna katılmakistemiyorum olur mu
Neden canım ? Beni yaptığım spor tablosundan bahsediyorsun değil mi ?
8-9 patates kizartması
30 puan
40 puan toplam 70 puanlık spor bekliyorum canım
1 kucuk kurabiye
50 puan
1 tane eti karam
60 puandı ama sen fazlasıyla zıp yapmışsın ceza olarak o yüzden ekstra vermiyorm umarım gitmiştir

Yine 1000 kaloriyi geçememişsin Suskuncum Tebrikler.
Ayrıca 7000 adım için ekstra tebrik ediyorum. Ve seni yakalayacağıma söz veriyorum böyle sen yaparken ben oturamam Yine şampiyon olabiliriz orticim, yapabiliriz, yapabilirim!

Bu defa geçtim canım bak yeşil yazanda gösteriyor 1099 kalori ama 20 dk lesli ve 400 zipin yanında ev içinde yürüyerek adımımı 10000e tamamladım ve geçtim gündüz çocuklarla elim sende oynadım 2-3000 de orda oldu
Bu hafta yeni gelenler var, onlar daha fazla verir diye düşünüyorum ama biz de kolay lokma değilizyaparız ve pamuğum

Ehhho kadarcıktan bir şey olmaz canım insanız yahu!
Güzel bir gün olsun orticim. Verimli geçirelim günümüzü. Kendi faydamıza, kendi şifamıza, sağlığımıza, güzelliğimize...

Bu arada o 30.000 adımı atan kimdi arada senin yazdığını gördüm kaybettim sonra mesajı S Suskunhanim Arkadaşlar yürürken biraz insaflı olun 30.000 adım nedir ne yapıyorsunuz nasıl oluyor o 30.000 yahu! İnsanız insannn....
Bizim Ceylan vardı hatırlarsınız El_Em Mehfam o da böyle 32.000 adımlar falan yürürdü. Sen nesin derdim aklım asla almazdı
Ceylansnn nerelerdesin canım balımmmm özledik seni de dön yuvana sen de hadi!

Ehhho kadarcıktan bir şey olmaz canım insanız yahu!
Güzel bir gün olsun orticim. Verimli geçirelim günümüzü. Kendi faydamıza, kendi şifamıza, sağlığımıza, güzelliğimize...
De mi ya mesela bugün uzun bı aradan sonra simit yesem diye düşünmüştüm ama El_Em in verdiği cezayı görünce vazgectim oh miss
Amin canım benim aminBugün yine Leslie yapma niyetim var bakalim

Y yenibirben25 idi 30000 yürüyen canım,benim de aklıma Ceylansnn geldikoltuk sallaniiiii Ceylan çabuk gel

hm tamam anladım akıllıca aslında onu düşünemedim bundan sonra yazmam ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…