Ozaman yarin ikimizde sporlarimizi yapiyoruz anlastikmi ortimYapamadimAslinda cok niyetliydim onumuzdeki haftaya yetismesi gereken is vardi ona odaklandim firsat olmadi. Insallah yarin bakalim.
Hadi bakalim emin adimlarla kosarak hedefe yöneliyoruz ozamanKesinlikle öyle o sorumluluğu hissetmek zaten çok işe yarıyor bende de öyle oldu ama bu hafta sabit geçirince ve ana listede ki ilk haftamdı biraz üzüldüm açıkçasıama bu hafta sabit gelmem hafta daha büyük eksi olacağım anlamına geliyor kaslarımı şişirmeden bu haftayı atlatırsam her şey daha güzel olur
Eline sağlık nikicim ben yine oğlanı uyutcam diye uyudum
09.01 WALK CHALLENGE SONUÇLARI
1. Y yenibirben25 30.021 adım
2.hawar 11.272 adım
3. S Suskunhanim 10.498 adım
4.Nikinik 7.902 adım
5.DeryaOnDiet 4.543 adım
6.zafer64 922 adım
+ 100 paun Y yenibirben25 in oluyor kendisine maşallah bize de darısı başımıza diyorum
Simit tam mıydı ? Öyleyse ikisi için 120 puanl karşılığı bugün spor bekliyorumsimit küçük bir şekerpare
Neden canım ? Beni yaptığım spor tablosundan bahsediyorsun değil mi ?Yarım saat koşu bandı var spor olarak ama ben spor grubuna katılmakistemiyorum olur mu
30 puan8-9 patates kizartması
40 puan toplam 70 puanlık spor bekliyorum canım2 tane bisküvi
50 puan1 kucuk kurabiye
60 puandı ama sen fazlasıyla zıp yapmışsın ceza olarak o yüzden ekstra vermiyorm umarım gitmiştir1 tane eti karam
Yine 1000 kaloriyi geçememişsin Suskuncum
Sırf o çikolata yüzünden fazladan atladım kaptanım. Aldığım kalori gitmiştir diye düşünüyorum.60 puandı ama sen fazlasıyla zıp yapmışsın ceza olarak o yüzden ekstra vermiyorm umarım gitmiştir
Bu defa geçtim canım bak yeşil yazanda gösteriyor 1099 kalori ama 20 dk lesli ve 400 zipin yanında ev içinde yürüyerek adımımı 10000e tamamladım ve geçtimYine 1000 kaloriyi geçememişsin SuskuncumTebrikler.
Ayrıca 7000 adım için ekstra tebrik ediyorum. Ve seni yakalayacağıma söz veriyorum böyle sen yaparken ben oturamamYine şampiyon olabiliriz orticim, yapabiliriz, yapabilirim!
Ehhho kadarcıktan bir şey olmaz canım insanız yahu!Bu defa geçtim canım bak yeşil yazanda gösteriyor 1099 kalori ama 20 dk lesli ve 400 zipin yanında ev içinde yürüyerek adımımı 10000e tamamladım ve geçtimgündüz çocuklarla elim sende oynadım 2-3000 de orda oldu
Bu hafta yeni gelenler var, onlar daha fazla verir diye düşünüyorum ama biz de kolay lokma değilizyaparız ve pamuğum
De mi yaEhhho kadarcıktan bir şey olmaz canım insanız yahu!
Güzel bir gün olsun orticim. Verimli geçirelim günümüzü. Kendi faydamıza, kendi şifamıza, sağlığımıza, güzelliğimize...
Y yenibirben25 idi 30000 yürüyen canım,benim de aklımaBu arada o 30.000 adımı atan kimdi arada senin yazdığını gördüm kaybettim sonra mesajı S SuskunhanimArkadaşlar yürürken biraz insaflı olun 30.000 adım nedir ne yapıyorsunuz nasıl oluyor o 30.000 yahu! İnsanız insannn....
Bizim Ceylan vardı hatırlarsınızEl_Em Mehfam o da böyle 32.000 adımlar falan yürürdü. Sen nesin derdim aklım asla almazdı
Ceylansnn nerelerdesin canım balımmmm özledik seni de dön yuvana sen de hadi!
hm tamam anladım akıllıca aslında onu düşünemedimYok yavSadece listeleri Nikinik hazırlıyor, kimse birbirinin adımını bilmeyince daha çok yürümeye çalışıyor falan ya da birincinin 30000 yürüdüğünü bilmeyince hevesi kaçmıyor
Misal ben o adım mesajını atarken bı yuruyesim gelir ki sormabildirim saati 22.00 olsa ve 23.00te açıklamada en az 6000 adım daha eklenir
Öyle bir video var ya, benim deeeeee cevabını alıyor adam