Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya zaten günde 500 ile 1000 arası atlama öyle çok etki etmez şişirmez ama ben 3000lere çıktığım için ve uzun zamandır atlamadığım için dengemi şaşırttı
Evet yaa senin maşallahın var canım 3000 hayatta atlayamam zaten, benim 2 tane bel fıtığım var doktorlar ameliyat olmam gerekiyor dikkat et diyor ona bağlı da bacağımda güç kaybı da var tabi. Yani anlayacağın neremden tutsan elde kalırım
Kizlar iyi aksamlar. Nasilsiniz? Kacamaklar var mi
ummhnisa ortim senin nasil gecti gunun?
İyi akşamlar canım. Haftasonu biraz zor geçiyor ama idare ediyorum. Sen nasılsın nasıl geçiyor haftasonun

Aman abla sen dikkat et kendine fazla yormadan devam

Kizim kurabiye istedi diye bugun yaptik onunla beraber. Kurabiyeden bi tane yedim

Iyi aksamlar

14:30 2 yumurta, 2 dilim ekmek, 1 dilim peynir, 6 zeytin

17:00 1 kucuk kurabiye, filtre kahve

18:30 2 kase lahana corbasi

spor yok
Su 2.5 litre

El_Em Mehfam ummhnisa
Az ve öz olmuş menün canım bide spor eklesen yanına tadından yenmeyecek
Hoşgeldiniz aramıza.
Menün güzel canım sporda eklersen daha güzel olur

canım benim de delta bugun yaparken baktım yere tozlar dokülüyor pembe diye almıştım ben de şaşırdım ama plankta falan çok esniyodu bişey olacağı belliydi
Benimki de pembe
Plankta he bravo valla ben öyle hiç denemedim denesem olacak demkki sadece kol hareketleri yaptım ben indir kaldır birde dambılla squat o kadar canım

Miraycım bu ne hız maşallah önce bir tanışsak
1.sayfamızda katılım formu ve kurallarımız var onları okuyup formu burada paylaşırsan ön bir tanışma olur biizm için

Menü güzel ilerleyen günlerde sporda gelirse dhada güzel olur

ADINIZ: Miray
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:65
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ:Ev hanimi
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :1 / 2 olacak insallahh
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: oldum gecen sene ama devam edemedim.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Gebelik surecinde sagliksiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Yok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Saglikli olmak ve eski kiyafetlerime sigabilmek:)

Teşekkürler Miray Esra bende çok mennun oldum
10 kg fazlanı hızla bizlerle birlikte atarsın inşallah
Buranın sırrı düzenli katılım ekip içinde olma,hiç aksatmadan menü paylaşma bunları yapar ekip içindeki ortaklık yarışları yürüme yarışları vs bunlarada katılırsan motive olacağına eminim hayırlı olsun inşallah

Canlar menülerde Nikinik ve Namaria yı etiket yapmanıza gerek yok. Ortakları değilseniz tabi :))

Menüleri yazıldı / yazılmadı takip eden Mehfam
Menü içindeki sporları kaydeden beni etiket yapmanız yetrli

Adımlar için nikiyi menüde etiket yapıyorsunuz belki ama sadece Challenge gününde özelden yazmanız yeterli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…