Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İnşallah kaptanım bu hafta daha da dikkat edicem bende. Aslında perşembe daha azdı kilom cuma ya ne oldu anlamadım. Halbuki sırf şişliğim insin diye sabah sabah çocukları evde bırakıp yürüyüşe çıkmıştım.
Cuma günü bizim ekibe birşey olmuş anlaşılan ne garip :KK43:
Sen çok çok iyi gidiyorsun canım maşallah ama bu hafta cumartesi pazaarda dikkat edersen şahane olur 😘😘

Hedefini yakalayan nadide insanlar 🙈🤗🤣
Namaria Namaria Nikinik Nikinik balpamuk balpamuk nnurc nnurc tebrikler kızlar

Bu cuma tüm liste ❤️❤️❤️❤️ dolsun dolacak dolmalıııııı 😒🤣🤣

Dün önümüzdeki cuma günü için hedef vermeyen kızlar var ise beni etiket yapabilir 🤗

01 - 08 OCAK HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
66,3
65,7
❌
87,2
86,6
♥️
69.5
69,3
❌
58
57.6
❌
hawar hawar
69,5
69.1
❌
84,3
83.5
♥️
79,7
79
❌
nnurc nnurc
66,5
66
♥️
55,9
55,6
❌
79,35
79,3
❌
65,3
65
❌
77,95
?
83,6
82,6
64,4
64,1
❌
59,2
58,2
❌
70
69,5
♥️
78
77
❌

yeni gelenlerde dahilmi?

Hedefini yakalayan nadide insanlar 🙈🤗🤣
Namaria Namaria Nikinik Nikinik balpamuk balpamuk nnurc nnurc tebrikler kızlar

Bu cuma tüm liste ❤️❤️❤️❤️ dolsun dolacak dolmalıııııı 😒🤣🤣

Dün önümüzdeki cuma günü için hedef vermeyen kızlar var ise beni etiket yapabilir 🤗

01 - 08 OCAK HEDEF SONUÇ TABLOSU

🎯

5.TAKIM ÜYELERİ
CUMA KİLOSU
HEDEF KİLOSU
SONUÇ
66,3
65,7
❌
87,2
86,6
♥️
69.5
69,3
❌
58
57.6
❌
hawar hawar
69,5
69.1
❌
84,3
83.5
♥️
79,7
79
❌
nnurc nnurc
66,5
66
♥️
55,9
55,6
❌
79,35
79,3
❌
65,3
65
❌
77,95
?
83,6
82,6
64,4
64,1
❌
59,2
58,2
❌
70
69,5
♥️
78
77
❌

Cuma günü bizim ekibe birşey olmuş anlaşılan ne garip :KK43:
Sen çok çok iyi gidiyorsun canım maşallah ama bu hafta cumartesi pazaarda dikkat edersen şahane olur 😘😘
Bu hafta amacım Pazartesiye eksiyle başlamak çok Motive edici oluyor. İnşallah cumaya takım gümbür gümbür gelicek

kızlar az önce süper olağanüstü beni cik etkileyen bi belgesel izledim hem de çok eğlenceli.ah bu şeker.turkce dublajibda var .keşke sabah kahvaltıda tava böreği yemeden önce izleseymişim.beni çok etkiledi.21 günlük bi liste yapcam dolaba alcam bu bağımlılıktan kurtulmak için.
cidden beldeli izlerken aynen beni anlatıyordu yiyorsun o an çok mutlusun sonra yine depresyon halleri sonra yine mutlu olayım diye yine yiyorsun.kisir döngü
kesinlikle.izleyin ah bu şeker belgeseli ni
Izleyeyim canim 👍 linkini paylasir misin?

Benim dee.geçen pzt baya artıdaydım. Bu hafta öyle olmayacak inş
Pazartesi gününün artı olması işi çok zorlaştırıyor tüm hafta o artıyı eritip bir de eksi gelmeye çalışıyoruz haliyle eksi 200 300 oluyor @hawarda da aynı durum oldu geçtiğimiz pazartesi bu hafta akıllıca davranalım inşallah ♥️♥️

kızlar az önce süper olağanüstü beni cik etkileyen bi belgesel izledim hem de çok eğlenceli.ah bu şeker.turkce dublajibda var .keşke sabah kahvaltıda tava böreği yemeden önce izleseymişim.beni çok etkiledi.21 günlük bi liste yapcam dolaba alcam bu bağımlılıktan kurtulmak için.
cidden beldeli izlerken aynen beni anlatıyordu yiyorsun o an çok mutlusun sonra yine depresyon halleri sonra yine mutlu olayım diye yine yiyorsun.kisir döngü
kesinlikle.izleyin ah bu şeker belgeseli ni
Ben de o belgeselin çok methini duyup geçen yıl izlemiştim ama etkilememişti beni malesef. Çünkü orda daha çok paketli gıdalar ya da şekersiz sandığımız şeylerin içindeki şekeri vs gösteriyordu. Benim sorunum o tarz paketli gıdalardan ziyade porsiyon çokluğu çünkü. Ceviz incir vs.sağlıklı ama az yemeyle yetinmemek benim sorunum. Beni de etkileyecek bi şeye ihtiyacım var. Ağır yaşamlar mı izlesem:)

Ayyy senin koşu bandın mı vardııııı :rolleyes: :rolleyes:

Sonunda piyasaya çıkmış bravoo 🤩🤩🤩🤩
Ayy şimdi iyice kendimi ele vermiş oldum. Koşu bandım var da 3 tane de çocuk var. Ne zaman çıksam anne bende kenarından yürüyüm, anne senden sonra da ben biniyim diye başlıyolardu.ben de daha çok yoruluyorum diye çıkmıyodum. Şimdi bebek uyuyunca büyüklerin ellerine tablet verdim de çıktım valla😁

Merhaba kızlar 😊yuruyus bandı almak istiyorum ama alanlarin çogu daha sonra çamaşırlık yapmış o yüzden birazda kararsizım cok da yerim yok.1.5 yasinda anne delisi bi kızım var dısarı çıksamda yurutmuyor beni bi turlü. Altarnatif tavsiye edebilecek marka onerebilecek arkadaşlar yeşillenirse sevinirim😇

Ben de o belgeselin çok methini duyup geçen yıl izlemiştim ama etkilememişti beni malesef. Çünkü orda daha çok paketli gıdalar ya da şekersiz sandığımız şeylerin içindeki şekeri vs gösteriyordu. Benim sorunum o tarz paketli gıdalardan ziyade porsiyon çokluğu çünkü. Ceviz incir vs.sağlıklı ama az yemeyle yetinmemek benim sorunum. Beni de etkileyecek bi şeye ihtiyacım var. Ağır yaşamlar mı izlesem:)
Al benden de o kadar. Ben de izledim belki abur cubur aşkımı baltalar dedim ama yok ya hiç etkilenmedim. Abur cubur aşkımı hiçbir şey engelleyemiyor. Beni bırak bütün gün yemek yemeyeyim, akşam önüme eti cin, rulokat, çikolatalı gofret, kremalı bisküviyi koy oturup öğün niyetine onları yerim asla da yemek aramam. 🙈

Merhaba kızlar 😊yuruyus bandı almak istiyorum ama alanlarin çogu daha sonra çamaşırlık yapmış o yüzden birazda kararsizım cok da yerim yok.1.5 yasinda anne delisi bi kızım var dısarı çıksamda yurutmuyor beni bi turlü. Altarnatif tavsiye edebilecek marka onerebilecek arkadaşlar yeşillenirse sevinirim😇
Benimki 10yıllık canım. Woit marka. Memnunum ama şimdi daha iyileri vardır mutlaka. O yüzden ben bi şey demeyim. Benim yerim müsait diye sıkıntı olmadı. Ama yer kapladığı kesin. Anneye düşkün bir bebek orda da rahat bırakmıyo, ancak uyurken çıkarsın

X