- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
Matematiğim o kdr kuvvetli değil yaTempus +kaçla döndün onu söyle!???
Ayy ben tarihi rekor kırdım resmen
3×3 diyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Matematiğim o kdr kuvvetli değil yaTempus +kaçla döndün onu söyle!???
Ayy ben tarihi rekor kırdım resmen
Dün eşim ve kızım birkaç abur cubur almışlar. İnan gittim gittim geldim Nasıl atlattım ben de bilmiyorum. Krizine girdiğim tek şey! İnşallah ben de kurtulurum ama kurtulmakta istemiyorum benim için abur cubur yemek bir zevk! Farklı ülkelere gidince oraların abur cuburlarını denemeye bayılıyorum mesela... İlk aklıma gelen abur cubur denemek!İnşallah canım haftasonu biraz da spor yaparsak geri dönüşü güzel olur bize
Bende acaba ders alırmıyım diye oturup arada izliyorum programı. İzlerken kararlar alıp bitince unutuyordum
Benim de en büyük sorunum o abur cuburlar canım. Takıma geldiğimden beri baya baya azalttım aslında ama tam olarak bırakamadım malesef
Hahahaha tempus öyle demesene yahu! Ahahahah kafamı yerin dibine sokarak geldim zaten buraya Koptummm..... Valla yalan değil tam da öyleHoş buldum balkız at gibi gittik yuvarlanarak geldik
Ne izlememizi?
"Super size me " canımNe izlememizi?
Canım yaptığın Sporun linkini atar mısın bende bakayımHarikasin canim Ben de az once 30 dk full body workout yaptim. Ve cok daha iyi hissediyirum kendimi.
Teşekkür ederim canım.Şimdiden nice güzel yılları olsun inşallah
Temkinli olup dengeleyeceğin konusunda sana güveniyorum
tamam o zaman haftaya hedefim 64 olsun.Tabiki canım herkes yeni liste yapacağım sizleride ekleyeceğim
Eliptik veya normal bisiklette düşünebilirsin onlar daha az yer kaplarMerhaba kızlar yuruyus bandı almak istiyorum ama alanlarin çogu daha sonra çamaşırlık yapmış o yüzden birazda kararsizım cok da yerim yok.1.5 yasinda anne delisi bi kızım var dısarı çıksamda yurutmuyor beni bi turlü. Altarnatif tavsiye edebilecek marka onerebilecek arkadaşlar yeşillenirse sevinirim
Sorma bende öyleyim de yüzsüzlük yapıyorum işteHahahaha tempus öyle demesene yahu! Ahahahah kafamı yerin dibine sokarak geldim zaten buraya Koptummm..... Valla yalan değil tam da öyle
Yürümeyen kalmasınGunaydin herkese
Bugun walk challenge gunu unutmayalim bol bol yuruyelim
balpamuk S Suskunhanim Tebrikler kizlarrr aynen devam
ORTAKLAR
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
@thequeensgambit Nikinik @belmayne ummhnisa @nnurc G gamzem23 @hawar @Namaria @yarimuhendis @Smr3535 @asilr @ElbetOlacak @Zeze34 balpamuk S Suskunhanim DeryaOnDiet @zafer64 azaydidem @Amor-a
Eki Görüntüle 2756940
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 2.040 ortalamayla takımın eski yenilerinden balpamuk ve S Suskunhanim oluyooor. tebrikler canlar
Tesekkur ederim kaptanim insallah haftaya listeye girerken daha fazla gitmis olur hedefim 77.5 bu hafta sporuda katicam hayatimaKızlar dün alt listeyi yapmamıştım şimdi ekledim
@Amor-a balpamuk DeryaOnDiet @zafer64 azaydidem eksileriniz daim olsun tebriklerr kızlar cuma günü daha güzel eksiler bekliyoruz tüm takım unutmayın herkesten min -500gr veremeyen kalan gramı ortağına verdirtsin bişey yapsın
@thequeensgambit kaynadın izne de ayrıldın ha @amatordiyetci @Pain Killer ile birlikte alırız senide listeye geri kilo alanı vururummmmmmm almam
özel tebrikk kaptan yardımcılarımıza gelsin nasılsa güzel örnekler tebrikler @Namaria Nikinik Mehfam da artık haftaya bomba gibi eksisiyle size katılır kambersiz olmaz
ummhnisa
@hawar
@nnurc
@asilr
@belmayne
S Suskunhanim ( maalesef izin dönüşü + yansıdı ama snde verdin sonuçta )
Tebrikler kızlar bu hafta dahada asılıyoruz inşallah
@yarimuhendis G gamzem23 sizlerinde konuştuğumuz gibi kilo aldığınızı yada sabit olduğunuzu düşünmüyorum ama biraz daha dikkat
***5.Takım 708. Etap ***
thequeensgambit(66,3/66,8/+0,5/ %0,754) izne ayrılmak istiyor
Namaria (87,2/85,8/1,4/%1,606)
Belmayne (69,5/69,4/0,1/%0,144)
Gamzem23 (58/58,1/+0,1/-0,172)
ummhnisa(79,7/79,3/0,4/%0,502)
hawar (69,5/69,3/0,2/%0,288)
nikinik (84,3/82,8/1,5/%1,779)
nnurc (66,50/65,55/0,95/%1,429)
Yarimuhendis (55,9/ sabit )
Naz03 (79,35/79,6/+0,25/%-0,315)
Suskunhanim(54,6/58,5/+3,9/%-0,357)688.etapta izne ayrılan üye geri döndü ekstrem kural 2b yüzdesi 20 ye bölündü
Asilr (64.4/ 64,2/0,2/%0,311) yeni üye başlangıç tarihi 23.12.20 başlangıç kg 66 hedef kg 59,4
5.takim ortalaması: %0,372
Alt liste:
Amor-a (53,8/53,4/0,4/%0,743) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
Smr3535 ( 65,3/65,6/+0,3/%-0,459) yeni üye başlangıç tarihi 05.12.20 , başlangıç kg 68 ,hedef kg 61,2**
Zeze34 (77,95/78/-0,05/-%0,06) yeni üye başlangıç tarihi 22.12.20 başlangıç kg 78.5 hedef kg 70 eski üye adı asrın23
balpamuk(70/69,4/0,6/%0,857 )686.etapta 64.4 kg ile izne ayrılan üye
DeryaOnDiet (78/77,7/0,3/%0,385) 668.etapta 68.9 kg ile izne ayrılan üye
Zafer64 (81/80,7/0,3/%0,370) ) yeni üye başlangıç tarihi 03.01.20 başlangıç kg 81 hedef kg 64
azaydidem (79,4/78,7/0,7/%0,882) 601.etapta 65.4 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Cok saol ortim evet kesinlikle spor lazim hadi bugun beraber spor yapalim yakalim kalorileri ben leslie yapmayi dusunuyorum simdi kahvemi ictim yarim saat sonra yapicam insallah sende bugun icinde spir yap canim kesinlikleazaydidem menün güzel beğendim. Bir tek spor eksik o bende de eksik oluyor bazı sağlık sorunları yüzünden inşallah Cuma günü güzel kilolar vermiş oluruz. Sabah kahvaltısını ben bugün güzel yaptım normalde kaç gündür doğru dürüst oturup yapmıyordum hep atıştırma tarzıydı bakalım.
Yaa cok guldum kesinlikle cok dogru tesbit bu arada hosgeldinHoş buldum balkız at gibi gittik yuvarlanarak geldik
Hoş buldum teşekkürlerYaa cok guldum kesinlikle cok dogru tesbit bu arada hosgeldin
Atayim canim baslangic icin cok iyiCanım yaptığın Sporun linkini atar mısın bende bakayım
Teşekkür ederim canım.
Tabi ki kaptanım dengeleyeceğim mutlaka No panik
Atayim canim baslangic icin cok iyi
Begendigine sevindim canim, isine yararsa ne mutlu banaAksam esimi ise yollayim oglumu uyutayim ben de deneyim bunu. Sagol canim paylastigin icin
+600 fark canimNe kadar fark var Gamze?