Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Valla eskiler hep dönüyor ben korkmaya baslasim biz de boyle olmayiz insallah 😁 en iyisi hic gitmemek mezun olunca alt listeden devam 🤩
Biz buradayken eskilerden gelen olunca icimden diyordum ya okadar kilo vermissin mezun olmussun insan geri alirmi hic🙈🙈alıyormuş yasayarak ogrendik 😂😂

Selam kızlar yeniden ben geldim. Epey yorucu bir dönem + covid 19 u da atlattıktan sonra 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu bilmiyorum henüz. Aranızda bana yer var mıığ🙈 Accık şişko olmuş olabilirim🥲
Bakın burda kim varmış🤩🤩hoşgeldin kuşum 🤩🥰🥰
hoşbuldum canım. hemen dolduruyorum.
Hoşgeldiniz, fit hatunlar olalım bir an once🌷🌷🌷

Geçen hafta: 79.35
Bu hafta:79.6
Fark:+250
Canım bu hafta hallediceksin bence onu 💐 Ortin izinli olsa da burada yarın yeşilçay içip zumba yapalım ne dersin ?
Her paylaşımıma üzgün emoji yapmayın yaaaaaa bende üzülüyorum :anne:ben hiç hatırlamıyorum 5.takımın sonuncu olduğunu oturdu içime :mad: kime sarsam 😜 ne etsem nerelere gitsem
👀:ıslık:

şimdi ne yapmam gerek. ?
Canim ilk sayfayi okudun dimi?
Gunluk menu ve spor bildirimi yapiyoruz asagidaki sayfada

Gun icinde birbirimizi motive ediyoruz 🤗

2 haftalik ortilerimiz oluyor o konuda Namaria Namaria duzenleme yapacakti yarin seni de bilgilendirir.

Pazartesi carsamba ve cumartesi gunleri walk challenge gunlerimiz o gunlerde adim sayinizi ya da yuruyus sürenizi bana ozelden gonderiyorsunuz saat 23e kadar. 1. Belli oluyor +100 spor puani kazaniyor

aklima gelenler bunlar simdilik
Kafana takilan bir sey olursa yardimci olurum. Kisa zamanda alisirsin 🤗

8 Ocak cuma
800 bile olmadı kalırım,iki öğün yiyince böyle oluyor ,sorun olur mu acaba El_Em El_Em ?

Suyu 1 lt içtim ama yatmadan 1 lt daha içeceğim, Dukan burasına başladım bir de🙈
Hafta sonu spor günüm😂 yatmadan 1000 zıp gibi de bir hayalim var hadi bakalım yaparsam adımla puanını hesaplar yazarım inşallah🥰
balpamuk balpamuk @_Reyyan
Suskun’cum 2 tane kremalı bisküvi ne kadar çok kalori yapmış öyle! 1 oturuşta 1 paket yediğimizi düşününce inanamadım!🙈
Bak ondan 2 tane yiyeceğine yulaflı damla çikolatalı kurabiye yap 5 top ye! 😍
karbonhidrat yükünü azaltırsan tatlı isteğin kesinlikle azalacak. 3-4 gün kendini tutsan bünyen alışacak. Paketli gıdaların içeriğinde ki şekerden ziyade katkı maddeleri yağ tutuyor ve kilo vermemizi engelliyor. Deli gibi abur cuburcu bir olarak; kesin bilgi!🙈

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Eki Görüntüle 2756940
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 2.040 ortalamayla takımın eski yenilerinden balpamuk balpamuk ve S Suskunhanim oluyooor. tebrikler canlar :sampiyon::sampiyon:

Eline sağlık Namaria Namaria cım alt liste yüzdelerini dün yapmadığım için zor olmuştur ya 🙈 sağolasın :KK68:

balpamuk balpamuk ve S Suskunhanim harikasınız kızlar ♥️♥️♥️♥️ iyi bir başlangıç güzel oldu tebrikler :KK9::KK9:

X