Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hosgeldin canim saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallah
Bende de pcos ve insülin direnci vardi yillardir kilo verince insulin duzeldi ama pcos da duzelir insallah belirtiler geldi

İyi geceler arkadaslar kirmizi oda tam benlik bir bölüm bugün boncukla ayseye aglaya aglaya bi hal oldum. Kumruda da biraz agliyim simdi
Menümü yazayim kacayim

Evet kaptanım farkındayım, sağol. Bu hafta -700 hedefledim.inşallah. yarın itibarıyla kaçamak yok

Hosgeldin canim saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallah
Bende de pcos ve insülin direnci vardi yillardir kilo verince insulin duzeldi ama pcos da duzelir insallah belirtiler geldi
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.. Ahh inşallah Çok kez baktılar ama kiste dair hiçbirşey yok her kadın hastalıkları doktoru birşey yok diyip duruyo bulamıyolar :) En son bi doktor endokrinolojiye yönlendirdi de o şekilde insülin direncim ortaya çıkmıştı

Ortim menü her zaman ki gibi çok iyi ama bu hafta birazcık spora ağırlık mı versek

Tekrar hosgeldin hep beraber fit ve saglikli hatunlar olalim insallah

İyi akşamlar hanımlar. Aranızda banada yer varmı. Biraz zayıflamaya ihtiyacım varda
Kizzllaar sıkışın biraz kenara kayin yeni arkadas geldi
Olmaz mi canim hosgeldin ilk sayfayi okuyup formu doldurursan seni daha yakindan taniyabiliriz

Selam kızlar yeniden ben geldim. Epey yorucu bir dönem + covid 19 u da atlattıktan sonra 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu bilmiyorum henüz. Aranızda bana yer var mıığ Accık şişko olmuş olabilirim

Selam kızlar yeniden ben geldim. Epey yorucu bir dönem + covid 19 u da atlattıktan sonra 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu bilmiyorum henüz. Aranızda bana yer var mıığ Accık şişko olmuş olabilirim
Hosgeldiniz eskiye bir donus sanirim kaptanim El_Em nerlerdesin

Gel gel senjn gibi azimli birini hic geri cevirmez El_Em

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…