Napalım bizde iyi savaşcılar oluruzHep bize vuruyor bunlar
Hosgeldinilk sayfadaki formu da doldurursan seni daha yakindan taniriz
Hoşgeldiniz
HoşgeldinizHoşbuldum teşekkür ederim
Gel bana sar kuzum senHer paylaşımıma üzgün emoji yapmayın yaaaaaa bende üzülüyorumben hiç hatırlamıyorum 5.takımın sonuncu olduğunu oturdu içime kime sarsam ne etsem nerelere gitsem
Hosgeldin canim saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallahADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 150
KİLONUZ: 88 (yarın sabah tekrar
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Yönetici
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Abur-cubur, hareketsiz yaşam, dengesiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: İnsülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilo almam insülin direncimi etkiliyor ve bu da adet düzensizliğine sebep oluyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 10 ay kesintisiz regl olmuştum ancak şimdi ise hiç olamıyorum. 2 ay oldu, ilaç kullanmadan regl olamıyorum. Kadın hastalıkları ile alakalı hiç bir sorun yok. Bütün kontrolleri yaptırdım, sebep kilo ve insülin direnci
Evet kaptanım farkındayım, sağol. Bu hafta -700 hedefledim.inşallah. yarın itibarıyla kaçamak yokA asilr canım listeye girişin hayırlı olsun
Aslında ortalaman ekip ortalaması altında olduğu için bir miktar ortalamayı düşürdü.. açık söyleyeyim normalde hiç bir kaptan ortalama düşüren yeni üyeyi listeye almaz yeni üyeler listede hep en çok kilo veren kişilerdir . Çünkü diğer üyeler sonraki haftalarda duraklama yaşarlar yeni üyeler daha yolun başındadır.
Neden listeye aldığıma gelecek olursak 3 haftadır eksiksik menü bildirsin ekip ile iyi ilişkiler geliştirdin. Birde normalde hafta başında deneme sürenin dolacağını daha temkinli gitmen gerektiğini hatırlatabilirdim buda benim hatam oldu. Alt listemizde de listeyi bekleyen arkadaşlar var iken orda birikme olsun istemedim o yüzden üst listeye aldım canım
Daha önce yazdım bu hafta en düşük kilo verenimiz -500 olacak o yüzden maksimum gayret bekliyorum senden canım
Hoşbuldum canım teşekkür ederim.. Ahh inşallahHosgeldin canim saglicakla ideal kilolarimiza erisiriz insallah
Bende de pcos ve insülin direnci vardi yillardir kilo verince insulin duzeldi ama pcos da duzelir insallah belirtiler geldi
Ortim menü her zaman ki gibi çok iyi ama bu hafta birazcık spora ağırlık mı versek8 Ocak
9.30
1 incir 1 ceviz yarim ck tahin 1 yk yulaf ezmesi
2 dilim cecil peyniri yesillik
13.30
5 kofte (150 gr kadar)
6 yk salata 1 wasa
16.30
1 bardak kefir 7 badem
19.30
8 yk karnabahar yemegi
6 yk salata 1 dilim tam buğday ekmeği
Su 2 lt
Spor yok
yarimuhendis
ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 150
KİLONUZ: 88 (yarın sabah tekrar
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Yönetici
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Abur-cubur, hareketsiz yaşam, dengesiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: İnsülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilo almam insülin direncimi etkiliyor ve bu da adet düzensizliğine sebep oluyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 10 ay kesintisiz regl olmuştum ancak şimdi ise hiç olamıyorum. 2 ay oldu, ilaç kullanmadan regl olamıyorum. Kadın hastalıkları ile alakalı hiç bir sorun yok. Bütün kontrolleri yaptırdım, sebep kilo ve insülin direnci
İnşallaahTekrar hosgeldin hep beraber fit ve saglikli hatunlar olalim insallah
Kizzllaar sıkışın biraz kenara kayin yeni arkadas geldiİyi akşamlar hanımlar. Aranızda banada yer varmı. Biraz zayıflamaya ihtiyacım varda
HosgeldinizSelam kızlar yeniden ben geldim. Epey yorucu bir dönem + covid 19 u da atlattıktan sonra 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu bilmiyorum henüz. Aranızda bana yer var mıığAccık şişko olmuş olabilirim
Gel gel senjn gibi azimli birini hic geri cevirmezSelam kızlar yeniden ben geldim. Epey yorucu bir dönem + covid 19 u da atlattıktan sonra 3 gündür yediklerime dikkat ediyorum. Kilomu bilmiyorum henüz. Aranızda bana yer var mıığAccık şişko olmuş olabilirim
Ahahahhahha sendemiiiiii