- 17 Haziran 2010
- 3.775
- 10.740
Geldik mi acaba emin değilim sopayı yerken anlıycam Hoşbulduk yine de mersiiYaa ne güzel taze kan geliyor takıma.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geldik mi acaba emin değilim sopayı yerken anlıycam Hoşbulduk yine de mersiiYaa ne güzel taze kan geliyor takıma.
Yeni gelen arkadaşlar hosgeldiniz
Ahaha gardaşım hoş geldin gardaşımEvet ya bende
Sende hosgrldin kader ortagim. Allah bizi affetsin aminAhaha gardaşım hoş geldin gardaşım
hoşbuldum canım. hemen dolduruyorum.Kizzllaar sıkışın biraz kenara kayin yeni arkadas geldi
Olmaz mi canim hosgeldin ilk sayfayi okuyup formu doldurursan seni daha yakindan taniyabiliriz
Insallah bu son savasimiz olur. Artik yeter bu sefer bitirelim şu işi vucudum iflas edecek artik al ver al verAmin amin. Ama sevindim seni gördüğüme tek değilmişim en azından ben yanıyorum sende yan sjshahh
Bitirelim bu işi evet. Dur bakalım yarın sabah tartılıp kendime biraz daha zor hedef koyayım 3 gün bekledim foruma gelmek için vücudu alıştırdım ama zerre spor yok spor lazım bayılmak lazımInsallah bu son savasimiz olur. Artik yeter bu sefer bitirelim şu işi vucudum iflas edecek artik al ver al ver
Kesinlikle en doğrusu hiç bırakmadan devam etmek.Valla eskiler hep dönüyor ben korkmaya baslasim biz de boyle olmayiz insallah en iyisi hic gitmemek mezun olunca alt listeden devam
Hosgeldin tekrar beraber bu kilolarin ustesinden gelecegiz insallahADINIZ: ( isteğe bağlı ) Yenibirben25
YAŞINIZ: 24
BOYUNUZ:153
KİLONUZ:65.8
HEDEF KİLONUZ:55
MEDENİ DURUMUNUZ:Evli
MESLEGINIZ: Çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : 1 kızım var 3 yaşında
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlıksız beslenme.Gece atıştırmalıkları.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:2 ci çocuk
Deme ya ben bugün gidip yarın mı gelsemBu hafta eli sopali zaten kotu zamanda geldin
Bende sonuclar pek parlak degil. Memleketteyim hala eve donunce hemen baslayacagim. Spor bende de yok ama evdekine gore daha hareketliyim burda. Tek tesellim hızlı aldik hızlıca veririz insallah. Gecen sefer ki kadar uzatmaya niyetim yok. Daha disiplinli davranip kilolari verip sabitlemede emek harcamak istiyorum.Bitirelim bu işi evet. Dur bakalım yarın sabah tartılıp kendime biraz daha zor hedef koyayım 3 gün bekledim foruma gelmek için vücudu alıştırdım ama zerre spor yok spor lazım bayılmak lazım
Bence artik radara girdin hic kacma sopa istemezsen kacamaksiz menuler bol spor senden iyisi olmazDeme ya ben bugün gidip yarın mı gelsem
Bende de durumlar aksine daha hareketsizim gün içinde. Hatırlarsan ofiste bile spor yapardım şuan gün içi mümkün değil. Artık akşamları bakıcam bir yoluna olması gerektiği gibiBende sonuclar pek parlak degil. Memleketteyim hala eve donunce hemen baslayacagim. Spor bende de yok ama evdekine gore daha hareketliyim burda. Tek tesellim hızlı aldik hızlıca veririz insallah. Gecen sefer ki kadar uzatmaya niyetim yok. Daha disiplinli davranip kilolari verip sabitlemede emek harcamak istiyorum.
Korkma korkma tek degilsin.reyyan yeniden basliyor suskunhanim vr balpamuk bizden once gelmis baslamis bile bugun elifcig geldi daha da gelen olur benceDeme ya ben bugün gidip yarın mı gelsem
Baslayinca yaparsin motivasyon olusunca bir kere spor her sekilde yapiliyor. Zip yarislarinda misafir olunca iki de bi banyoya gidip ziplayip ziplayip geliyorduk. Spor kolay yeme duzeni otursunda biBende de durumlar aksine daha hareketsizim gün içinde. Hatırlarsan ofiste bile spor yapardım şuan gün içi mümkün değil. Artık akşamları bakıcam bir yoluna olması gerektiği gibi
Hallederiz bi şekilde yaBence artik radara girdin hic kacma sopa istemezsen kacamaksiz menuler bol spor senden iyisi olmaz
Reyyan mıııığğ benim sevgi kelebeğim valla içime su serptin şimdi bakKorkma korkma tek degilsin.reyyan yeniden basliyor suskunhanim vr balpamuk bizden once gelmis baslamis bile bugun elifcig geldi daha da gelen olur bence
Aynen düzen oturdu sayılır burdayken daha iyi oturur. Yarışmaları hatırlıyorum ben wc de bile zıplıyordum yaBaslayinca yaparsin motivasyon olusunca bir kere spor her sekilde yapiliyor. Zip yarislarinda misafir olunca iki de bi banyoya gidip ziplayip ziplayip geliyorduk. Spor kolay yeme duzeni otursunda bi