Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Her paylaşımıma üzgün emoji yapmayın yaaaaaa bende üzülüyorum ben hiç hatırlamıyorum 5.takımın sonuncu olduğunu oturdu içime kime sarsam ne etsem nerelere gitsem
Kaptanım haklısın tabi ki ama ben geçen haftalardaki performansı gösteremedim ama haftaya inşallah hedefim 55.6 ama daha azını görmek istiyorum

Kaçamak yapanlara spor cezası veriyorduk eskiden kaçamak olmazsa istisnai durumlar dışında veririz inşallah
Her paylaşımıma üzgün emoji yapmayın yaaaaaa bende üzülüyorum ben hiç hatırlamıyorum 5.takımın sonuncu olduğunu oturdu içime kime sarsam ne etsem nerelere gitsem
Sonuncu mu olduk

Menulerdeki kaçamaklar ve ceza puanları bunlara karşılık gelen sporlarimiz aşağıdadır :)

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡30 p

Eksi gelenlere sadece bugün için ceza yok

Sabit ve artı gelenler için cezalar bugünden başlıyor en geç ertesi güne kadar yapıp beni etiket yapın kızlar

Aktivite adıDakika/AdetPuan
Yürüyüşdakika1 puan
Adım sayısı100 adet1 puan
Lesliedakika1.5 puan
Koşudakika4 puan
Eliptikdakika3 puan
İp atlama5 adet1 puan
Jumping Jacks5 adet1 puan
Zumbadakika3 puan
Cardiodakika5 puan
Jilliandakika3 puan
Yüzmedakika3 puan
Bölgesel egzersizlerdakika2.5 puan
Bölgesel egzersizler10 adet1 puan
Mat pilatesdakika2 puan
Reformer pilatesdakika3 puan
Yogadakika1.5 puan
Bisiklet / stepperdakika3 puan
Jessica Smithdakika2.5 puan
Kangoo jumpsdakika3 puan
Fitness Blenderdakika3 puan
chloe cardiodakika5 puan
aletli egzersiz (salon)dakika3 puan
direnç egzersiz dambıldakika4 puan

Benim sansim ben donecem ya cezalar sıkı yonetimler hep bana denk geliyor ya

A asilr canım listeye girişin hayırlı olsun
Aslında ortalaman ekip ortalaması altında olduğu için bir miktar ortalamayı düşürdü.. açık söyleyeyim normalde hiç bir kaptan ortalama düşüren yeni üyeyi listeye almaz yeni üyeler listede hep en çok kilo veren kişilerdir . Çünkü diğer üyeler sonraki haftalarda duraklama yaşarlar yeni üyeler daha yolun başındadır.

Neden listeye aldığıma gelecek olursak 3 haftadır eksiksik menü bildirsin ekip ile iyi ilişkiler geliştirdin. Birde normalde hafta başında deneme sürenin dolacağını daha temkinli gitmen gerektiğini hatırlatabilirdim buda benim hatam oldu. Alt listemizde de listeyi bekleyen arkadaşlar var iken orda birikme olsun istemedim o yüzden üst listeye aldım canım

Daha önce yazdım bu hafta en düşük kilo verenimiz -500 olacak o yüzden maksimum gayret bekliyorum senden canım

C Cagrihilal1 bak bak hep geliyoruz diye bunlar

G gamzem23

Gelelim ekip için bomba etkisi yaratan arkadaşımız yine menünde Urfa gördüm

1 etap arayla yada 2 etap arayla artı geliyorsun
Bugün yine +1 kaçamak devam yakından takipteyim daha fazla ekibi riske atamayacağım sanırım üzgünüm bunu senin bu haftaki menülerin belirleyecek . Hiç olmadı üst listeden çıkartır alt listeye alırız canım böylesi moral bozucu

(58/58,1/+0,1/-%0,172) 08.01
(58.9/58/0,9/%1,528) 01.01
(58,4/58.9/+0,5/-%0,856) 25.12
(58.8/58,4/0,4/%0,680) 18.12
(59,3/58.8/0,5/%0,843) 13.12
(58,5/59,3/+0,8/-%1,368) 4.12

ADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 150
KİLONUZ: 88 (yarın sabah tekrar
HEDEF KİLONUZ: 65
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar
MESLEGINIZ: Yönetici
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI : -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Abur-cubur, hareketsiz yaşam, dengesiz beslenme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: İnsülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Kilo almam insülin direncimi etkiliyor ve bu da adet düzensizliğine sebep oluyor. Geçtiğimiz sene yaklaşık 10 ay kesintisiz regl olmuştum ancak şimdi ise hiç olamıyorum. 2 ay oldu, ilaç kullanmadan regl olamıyorum. Kadın hastalıkları ile alakalı hiç bir sorun yok. Bütün kontrolleri yaptırdım, sebep kilo ve insülin direnci

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…