Tabii ki sorabilirsinArada takıldığım şeyler olursa sorarımAmor-a cım. Ben de şu an eğitim alıyorum ama daha yolun başı tabii... Anlamlandıramadığım çok şey var.
Kaptanım haklısın tabi ki ama ben geçen haftalardaki performansı gösteremedim ama haftaya inşallah hedefim 55.6 ama daha azını görmek istiyorumHer paylaşımıma üzgün emoji yapmayın yaaaaaa bende üzülüyorumben hiç hatırlamıyorum 5.takımın sonuncu olduğunu oturdu içime kime sarsam ne etsem nerelere gitsem
Kaçamak yapanlara spor cezası veriyorduk eskidenYok canım 1.5 kg vermiişsin elbet kendini ödüllendireceksin hakkındır
Ammmaaaaa kızlar bugün + gelenlerde bu hafta kaçamak görmeyelim cidden bozuşuruz hatta listeden çıkarmak durumunda kalırım şimdiden yazayım sonra alınmaca olmasın
Sabit 100 200 gram verenlerde bence çok çok temkinli yesinler lütfen ve hatta onlarda kaçamak yapmasınlar
Önümüzdeki cuma en az verenimiz -500 olacak var mısınız
Sonuncu mu oldukHer paylaşımıma üzgün emoji yapmayın yaaaaaa bende üzülüyorumben hiç hatırlamıyorum 5.takımın sonuncu olduğunu oturdu içime kime sarsam ne etsem nerelere gitsem
Kaçamak yapanlara spor cezası veriyorduk eskidenkaçamak olmazsa istisnai durumlar
Grubun kuruluşu Güneş Yengeç'miş şu an zıt burç Oğlak'ta Kova'ya geçsin toparlarız bence.
Kendi cezamı kendim ayağımla verdim 10 bin adım attım bugüniyi hatırlattın
Evet tekrar başlayalım
Yaktım çıranızı 5.takımyerken iyi düşünün yediyseniz kendi cezanızı kendiniz verin yormayın beni
Vay beeeGrubun kuruluşu Güneş Yengeç'miş şu an zıt burç Oğlak'ta Kova'ya geçsin toparlarız bence.
Aktivite adı | Dakika/Adet | Puan |
---|---|---|
Yürüyüş | dakika | 1 puan |
Adım sayısı | 100 adet | 1 puan |
Leslie | dakika | 1.5 puan |
Koşu | dakika | 4 puan |
Eliptik | dakika | 3 puan |
İp atlama | 5 adet | 1 puan |
Jumping Jacks | 5 adet | 1 puan |
Zumba | dakika | 3 puan |
Cardio | dakika | 5 puan |
Jillian | dakika | 3 puan |
Yüzme | dakika | 3 puan |
Bölgesel egzersizler | dakika | 2.5 puan |
Bölgesel egzersizler | 10 adet | 1 puan |
Mat pilates | dakika | 2 puan |
Reformer pilates | dakika | 3 puan |
Yoga | dakika | 1.5 puan |
Bisiklet / stepper | dakika | 3 puan |
Jessica Smith | dakika | 2.5 puan |
Kangoo jumps | dakika | 3 puan |
Fitness Blender | dakika | 3 puan |
chloe cardio | dakika | 5 puan |
aletli egzersiz (salon) | dakika | 3 puan |
direnç egzersiz dambıl | dakika | 4 puan |
Benim sansim ben donecem ya cezalar sıkı yonetimler hep bana denk geliyor yaMenulerdeki kaçamaklar ve ceza puanları bunlara karşılık gelen sporlarimiz aşağıdadır :)
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡30 p
Eksi gelenlere sadece bugün için ceza yok
Sabit ve artı gelenler için cezalar bugünden başlıyoren geç ertesi güne kadar yapıp beni etiket yapın kızlar
Aktivite adı Dakika/Adet Puan Yürüyüş dakika 1 puan Adım sayısı 100 adet 1 puan Leslie dakika 1.5 puan Koşu dakika 4 puan Eliptik dakika 3 puan İp atlama 5 adet 1 puan Jumping Jacks 5 adet 1 puan Zumba dakika 3 puan Cardio dakika 5 puan Jillian dakika 3 puan Yüzme dakika 3 puan Bölgesel egzersizler dakika 2.5 puan Bölgesel egzersizler 10 adet 1 puan Mat pilates dakika 2 puan Reformer pilates dakika 3 puan Yoga dakika 1.5 puan Bisiklet / stepper dakika 3 puan Jessica Smith dakika 2.5 puan Kangoo jumps dakika 3 puan Fitness Blender dakika 3 puan chloe cardio dakika 5 puan aletli egzersiz (salon) dakika 3 puan direnç egzersiz dambıl dakika 4 puan
C Cagrihilal1 bak bak hep geliyoruz diye bunlarMenulerdeki kaçamaklar ve ceza puanları bunlara karşılık gelen sporlarimiz aşağıdadır :)
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡30 p
Eksi gelenlere sadece bugün için ceza yok
Sabit ve artı gelenler için cezalar bugünden başlıyoren geç ertesi güne kadar yapıp beni etiket yapın kızlar
Aktivite adı Dakika/Adet Puan Yürüyüş dakika 1 puan Adım sayısı 100 adet 1 puan Leslie dakika 1.5 puan Koşu dakika 4 puan Eliptik dakika 3 puan İp atlama 5 adet 1 puan Jumping Jacks 5 adet 1 puan Zumba dakika 3 puan Cardio dakika 5 puan Jillian dakika 3 puan Yüzme dakika 3 puan Bölgesel egzersizler dakika 2.5 puan Bölgesel egzersizler 10 adet 1 puan Mat pilates dakika 2 puan Reformer pilates dakika 3 puan Yoga dakika 1.5 puan Bisiklet / stepper dakika 3 puan Jessica Smith dakika 2.5 puan Kangoo jumps dakika 3 puan Fitness Blender dakika 3 puan chloe cardio dakika 5 puan aletli egzersiz (salon) dakika 3 puan direnç egzersiz dambıl dakika 4 puan
Hep bize vuruyor bunlar
Canım daha geçmişe bakamadım bile senn fotolu bildirim yaptın değil mi ?
Merhaba arkadaşlar,
Ben yeniyim. Hemen ilk sayfayı okuyayım
HoşgeldinizMerhaba arkadaşlar,
Ben yeniyim. Hemen ilk sayfayı okuyayım
EvetttCanım daha geçmişe bakamadım bile senn fotolu bildirim yaptın değil mi ?