Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Saglikli gibi canim ama istersen biseyleri degistir detoks suyu ekleyebilirsin yesilcay falan olabilir
Detoks suyunu akşamdan yapıp yarın içicem portakal limon tarçınla beraber 1lt bi su hazırlayacam👍🏻hafta içi de hurma yoğurt detoksu yapma planım da var genelde eksi getirir bana

Detoks suyunu akşamdan yapıp yarın içicem portakal limon tarçınla beraber 1lt bi su hazırlayacam👍🏻hafta içi de hurma yoğurt detoksu yapma planım da var genelde eksi getirir bana
Canim eksi getirir ama sonrasina artida getirir cok uzun gunler degilde carsamba persembe yaparsan daha iyi olur senin icin

Biz hâlâ yoldayız arkadaşlar ama elbet sopamıda alıp geleceğim :mad: :sinirli:

Sonuncu olduk üzgünüm valla onca emek onca listeler misteler madem öyle hiç birşey yapmayalım

Ama üzgünüm bende artık liste kaygılı bir kaptan olacağım çünkü takım başarısız olunca üzülüyorum buraya belli bir vakit harcıyoruz ziyan oluyor gibi geliyor

O yüzden menülerinde ısrarla tatlı hamur o bu şu olanlar sizleri asıl listeye almayacağım üzgünüm ... Bu konu nettir haftada bir ödüller hariç tabi ısrarla hergün yiyenlerdsn bahsediyorum burası diyet grubu farkına varalım.

Az çok kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim haftaya gayret edelim sağlam bir ortalama bizim olsun kızlar ♥️

Devamı eve gidince bireysel yorumlarım olacak 😜bireysel zopa 🤭😘😘
Kaptanim ne desen haklisin valla soyle bi toparla bizi bu hafta eli sopali kaptanimiz ol 😍
Ben bugun biraz yedim senin bu yazdiklarini okuyunca da pişmanlık hissettim inan bu ilk ve son olsun 🙄

Aynen canim detoks harici gene bol su ic bobreklerini yorma canim hurma yoğurt da 1-2 gun yaparsin canim uzun suresi zararli

Canim eksi getirir ama sonrasina artida getirir cok uzun gunler degilde carsamba persembe yaparsan daha iyi olur senin icin
Ve çarşamba yapma planımda vardı ben kahvaltı detoksu diye de bir şey duymuştum onu 2 gün yaptım 2 günde 1kg eksi getirtti bana ama bir iki hafta sonra yapınca alışık olduğu için sabit getirdi

Aynen canim detoks harici gene bol su ic bobreklerini yorma canim hurma yoğurt da 1-2 gun yaparsin canim uzun suresi zararli
Ay ben seviyorum hurma yoğurt drtoksunu ama spor hocası kuzenim var onu yapma hiç dedi günde 15 20 tane hurma yiyorsun ondan aldığın şeker doğal bile olsa fazlası zararlı demişti ondan beridir hiç yapmamıştım ama bi şaşırtmak istiyorum bünyeyi

Merhaba canlar
Sizlere birşey sormak istiyorum detoks sularını haftada kaç gün içiyorsunuz ve kaç lt hazırlıyorsunuz?
Ben en uzun 1 hafta yaptim canim sonrasi zaten bobregi yoruyor gunde 1.5 lt yapiyodum ekstra ama normal suyumu icmeye devam ediyorum

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Eki Görüntüle 2756940
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 2.040 ortalamayla takımın eski yenilerinden balpamuk balpamuk ve S Suskunhanim oluyooor. tebrikler canlar :sampiyon::sampiyon:
Hahahaha S Suskunhanim tebrikler ortim. Biz eski yeniler gelir gelmez hızlı giriş yaparak salladık ve doping oldu bence! Bu hafta daha da sıkı tutatıl hafi! İyi motivasyon!😍😍😍

S Suskunhanim sana da bakayim. Ozelime dogum yil gun ay saat ve sehir yaz. Saat yaklasikta olabilir yani yarim saat + - onemli degil.
Yaa çok teşekkür ederim🥰🥰
Evet eksiyim ancak +200 gelmiş o eksiye😃
Hemen tartilma bu hafta 🤗😉ben de uyandığımda 58.7 idim, dolandım biraz evin içinde 58.5 oldu🙈

:KK19: ORTAKLAR :KK19:
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK74:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :kahve:
  • Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir :KK6:
  • En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir :sampiyon::sampiyon:
  • Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
  • Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.

Eki Görüntüle 2756940
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 2.040 ortalamayla takımın eski yenilerinden balpamuk balpamuk ve S Suskunhanim oluyooor. tebrikler canlar :sampiyon::sampiyon:
Vuhuuuuu işte bu çok iyi oldu🥰🥰Hadi bakalım yarın da walk walk walk😂😂

Sabah:
-Hindistan Cevizi Yağlı Filtre kahve

Öğle:
-2 yumurtalı tereyağlı omlet
-3 tam ceviz
-6 yk lor peyniri

Ara:
-4 tam ceviz
-Filtre kahve

Akşam:
-Tavuk (fırında)
-Yeşil salata

Bugün hiç sporum yok bütün gün arkadaşımla zoom üzerinden astroloji çalıştık. Akşam da dersim vardı spora hiç vakit ayıramadım. Artık yarın yapacağım ve yeniden düzene sokacağım.

El_Em El_Em @_Reyyan S Suskunhanim
Ohh misss🥰😋😋😋Afiyet olsun🤗 Cevizi bu kadar tercih etmenin sebebi ne canım,ben de ekliyeyim kahvaltima

Ohh misss🥰😋😋😋Afiyet olsun🤗 Cevizi bu kadar tercih etmenin sebebi ne canım,ben de ekliyeyim kahvaltima
Aslında bademim bittiği için ara öğünde de ceviz yedim. Ama zaten çok faydalı hem kabızlığı da önlüyor sanırım.
Diyetisyenim sadece sabah verdi aslında cevizi. Ara öğünde badem yazmıştı.

Aslında bademim bittiği için ara öğünde de ceviz yedim. Ama zaten çok faydalı hem kabızlığı da önlüyor sanırım.
Diyetisyenim sadece sabah verdi aslında cevizi. Ara öğünde badem yazmıştı.
Tamam canım,ben de ekliyeyim kalori artar hem

Kaptanim ne desen haklisin valla soyle bi toparla bizi bu hafta eli sopali kaptanimiz ol 😍
Ben bugun biraz yedim senin bu yazdiklarini okuyunca da pişmanlık hissettim inan bu ilk ve son olsun 🙄
Yok canım 1.5 kg vermiişsin elbet kendini ödüllendireceksin hakkındır ❤️

Ammmaaaaa kızlar bugün + gelenlerde bu hafta kaçamak görmeyelim cidden bozuşuruz hatta listeden çıkarmak durumunda kalırım şimdiden yazayım sonra alınmaca olmasın

Sabit 100 200 gram verenlerde bence çok çok temkinli yesinler lütfen ve hatta onlarda kaçamak yapmasınlar

Önümüzdeki cuma en az verenimiz -500 olacak var mısınız :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

X