Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Alt listeden üste terfi etmişim

Biz hâlâ yoldayız arkadaşlar ama elbet sopamıda alıp geleceğim

Sonuncu olduk üzgünüm valla onca emek onca listeler misteler madem öyle hiç birşey yapmayalım

Ama üzgünüm bende artık liste kaygılı bir kaptan olacağım çünkü takım başarısız olunca üzülüyorum buraya belli bir vakit harcıyoruz ziyan oluyor gibi geliyor

O yüzden menülerinde ısrarla tatlı hamur o bu şu olanlar sizleri asıl listeye almayacağım üzgünüm ... Bu konu nettir haftada bir ödüller hariç tabi ısrarla hergün yiyenlerdsn bahsediyorum burası diyet grubu farkına varalım.

Az çok kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim haftaya gayret edelim sağlam bir ortalama bizim olsun kızlar

Devamı eve gidince bireysel yorumlarım olacak bireysel zopa

Haklisin kaptanim ne desen
Hadi kizlar bu hafta make 5. Takim great again diyoruz herkes menulerine azami ozen gostersin birinciliği alalim bu hafta
Ayrica şunu da soylemek isterim tabi bu benim şahsi düşüncem hicbir ödül ya da hicbir kacamak tartida guzel bir eksi gormekten ya da fiziken hayalindeki kendine yaklasmaktan daha iyi bir ödül olamaz bunu unutmayalim inşallah

Gayet guzel mecu canim kacamak yok saglikli tebrik ediyorum seni

80ler geride kalmis ne guzel. Arti kotu olmus tabiki ama cok hatirlamiyorum menulerini. Cok mu yedin canim bu hafta? Yoksa direnc kiloba filan mi geldin?
Yok aslında menü dışına çıkmadım bu hafta rahatsız olunca spor yapamadım birde üstüne regl oldum +yıona bağlıyorum inşaallah önümüzdeki hafta güzel Bi eksi yle kapatırım haftayı güzel motive de olmuştum halbuki regl beni mahvetti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…