- 10 Aralık 2020
- 3.692
- 11.401
- 25
Detoks suyunu akşamdan yapıp yarın içicem portakal limon tarçınla beraber 1lt bi su hazırlayacamSaglikli gibi canim ama istersen biseyleri degistir detoks suyu ekleyebilirsin yesilcay falan olabilir
Canim eksi getirir ama sonrasina artida getirir cok uzun gunler degilde carsamba persembe yaparsan daha iyi olur senin icinDetoks suyunu akşamdan yapıp yarın içicem portakal limon tarçınla beraber 1lt bi su hazırlayacamhafta içi de hurma yoğurt detoksu yapma planım da var genelde eksi getirir bana
Yok zaten ben yapınca bir gün yapıyorum fazla yapamıyorum çünkü meyvesiz yemeksiz olmuyorCanim eksi getirir ama sonrasina artida getirir cok uzun gunler degilde carsamba persembe yaparsan daha iyi olur senin icin
Kaptanim ne desen haklisin valla soyle bi toparla bizi bu hafta eli sopali kaptanimiz olBiz hâlâ yoldayız arkadaşlar ama elbet sopamıda alıp geleceğim
Sonuncu olduk üzgünüm valla onca emek onca listeler misteler madem öyle hiç birşey yapmayalım
Ama üzgünüm bende artık liste kaygılı bir kaptan olacağım çünkü takım başarısız olunca üzülüyorum buraya belli bir vakit harcıyoruz ziyan oluyor gibi geliyor
O yüzden menülerinde ısrarla tatlı hamur o bu şu olanlar sizleri asıl listeye almayacağım üzgünüm ... Bu konu nettir haftada bir ödüller hariç tabi ısrarla hergün yiyenlerdsn bahsediyorum burası diyet grubu farkına varalım.
Az çok kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim haftaya gayret edelim sağlam bir ortalama bizim olsun kızlar
Devamı eve gidince bireysel yorumlarım olacakbireysel zopa
Aynen canim detoks harici gene bol su ic bobreklerini yorma canim hurma yoğurt da 1-2 gun yaparsin canim uzun suresi zararliDetoks suyunu akşamdan yapıp yarın içicem portakal limon tarçınla beraber 1lt bi su hazırlayacamhafta içi de hurma yoğurt detoksu yapma planım da var genelde eksi getirir bana
Ve çarşamba yapma planımda vardı ben kahvaltı detoksu diye de bir şey duymuştum onu 2 gün yaptım 2 günde 1kg eksi getirtti bana ama bir iki hafta sonra yapınca alışık olduğu için sabit getirdiCanim eksi getirir ama sonrasina artida getirir cok uzun gunler degilde carsamba persembe yaparsan daha iyi olur senin icin
Ben 6 gun yaptim onu eziyet gibiydi ama cok guzel kilo vermistim sonrasını hic konusmayalimYok zaten ben yapınca bir gün yapıyorum fazla yapamıyorum çünkü meyvesiz yemeksiz olmuyor
Ay ben seviyorum hurma yoğurt drtoksunu ama spor hocası kuzenim var onu yapma hiç dedi günde 15 20 tane hurma yiyorsun ondan aldığın şeker doğal bile olsa fazlası zararlı demişti ondan beridir hiç yapmamıştım ama bi şaşırtmak istiyorum bünyeyiAynen canim detoks harici gene bol su ic bobreklerini yorma canim hurma yoğurt da 1-2 gun yaparsin canim uzun suresi zararli
Yok yok asla dayanamam 1 gün olsun canımı yesin günde 800 gr eksi görmüşlüğüm var ama bünye alıştıkça bu sayı azaldı tabiBen 6 gun yaptim onu eziyet gibiydi ama cok guzel kilo vermistim sonrasını hic konusmayalim
Ben en uzun 1 hafta yaptim canim sonrasi zaten bobregi yoruyor gunde 1.5 lt yapiyodum ekstra ama normal suyumu icmeye devam ediyorumMerhaba canlar
Sizlere birşey sormak istiyorum detoks sularını haftada kaç gün içiyorsunuz ve kaç lt hazırlıyorsunuz?
Arada takıldığım şeyler olursa sorarımEvet, astroloji egitimi almistim. Harita yorumu bakabiliyorum. Firsat buldukca buradaki arkadaslara da baktim.
Hahahaha S Suskunhanim tebrikler ortim. Biz eski yeniler gelir gelmez hızlı giriş yaparak salladık ve doping oldu bence! Bu hafta daha da sıkı tutatıl hafi! İyi motivasyon!
ORTAKLAR
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
@thequeensgambit Nikinik @belmayne @ummhnisa @nnurc @gamzem23 @hawar Namaria yarimuhendis @Smr3535 @asilr @ElbetOlacak @Zeze34 balpamuk S Suskunhanim DeryaOnDiet zafer64 @azaydidem Amor-a
Eki Görüntüle 2756940
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 2.040 ortalamayla takımın eski yenilerindenbalpamuk ve S Suskunhanim oluyooor. tebrikler canlar
Yaa çok teşekkür ederimS Suskunhanim sana da bakayim. Ozelime dogum yil gun ay saat ve sehir yaz. Saat yaklasikta olabilir yani yarim saat + - onemli degil.
Hemen tartilma bu haftaEvet eksiyim ancak +200 gelmiş o eksiye
Vuhuuuuu işte bu çok iyi oldu
ORTAKLAR
(01-08 Ocak)
(08-15 Ocak )
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı menülere ortiler etiketlenmeli ve daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortaklar birbirini teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır.
- Ortaklar listesindeki eşler 2 hafta boyunca geçerlidir.
@thequeensgambit Nikinik @belmayne @ummhnisa @nnurc @gamzem23 @hawar Namaria yarimuhendis @Smr3535 @asilr @ElbetOlacak @Zeze34 balpamuk S Suskunhanim DeryaOnDiet zafer64 @azaydidem Amor-a
Eki Görüntüle 2756940
veeee +250 şer spor puanını kazanan haftanın ortileri 2.040 ortalamayla takımın eski yenilerindenbalpamuk ve S Suskunhanim oluyooor. tebrikler canlar
Ohh misssSabah:
-Hindistan Cevizi Yağlı Filtre kahve
Öğle:
-2 yumurtalı tereyağlı omlet
-3 tam ceviz
-6 yk lor peyniri
Ara:
-4 tam ceviz
-Filtre kahve
Akşam:
-Tavuk (fırında)
-Yeşil salata
Bugün hiç sporum yok bütün gün arkadaşımla zoom üzerinden astroloji çalıştık. Akşam da dersim vardı spora hiç vakit ayıramadım. Artık yarın yapacağım ve yeniden düzene sokacağım.
El_Em @_Reyyan S Suskunhanim
Aslında bademim bittiği için ara öğünde de ceviz yedim. Ama zaten çok faydalı hem kabızlığı da önlüyor sanırım.Ohh misssAfiyet olsun Cevizi bu kadar tercih etmenin sebebi ne canım,ben de ekliyeyim kahvaltima
Tamam canım,ben de ekliyeyim kalori artar hemAslında bademim bittiği için ara öğünde de ceviz yedim. Ama zaten çok faydalı hem kabızlığı da önlüyor sanırım.
Diyetisyenim sadece sabah verdi aslında cevizi. Ara öğünde badem yazmıştı.
Yok canım 1.5 kg vermiişsin elbet kendini ödüllendireceksin hakkındırKaptanim ne desen haklisin valla soyle bi toparla bizi bu hafta eli sopali kaptanimiz ol
Ben bugun biraz yedim senin bu yazdiklarini okuyunca da pişmanlık hissettim inan bu ilk ve son olsun