Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben diğerleriyle denemedim ama filtre kahveyle harika oluyor. Granül kahveyle denenebilir belki.

Ay ben de pek severim Tolkien i namaria senin nikin direk dikkatimi çekmişti zaten ama sonra söylemeyi unuttum. Aslında benim nik de simbelmyne ama kabul etmeyince site kırpmıştım
yaa cok sevindim canım simbelmyne diyince hatırladım kral theodenin oğlunun mezarına attıgı çiçeklerdi değil mi ne sahneydi çok duygulanmıştım.
evet canım ben de Namarie alınmış olduğu için Namaria aldım nickimi Galadriel Aragorn'a vedalaşırken demişti elveda demek elfçe de
ya saatlerce konuşabilirim Tolkien ve yüzüklerin efendisi ve diğer kitaplarıyla ilgili Silmarillon, Hobbit, Güç Yüzüklerine dair nerdeyse çoğu kitabını okudum en son ablam Beren ile Luthien'i aldı daha onu okucam
Şu an üstümde Arwen Evenstar kolyesi var hatta resim atayım size :))

Ortim ben bu hafta listeye girdim diye heyecan mı yaptım nedir hedefimi tutturamayacak gibiyim Namaria
canım şartlanma psikolojisi olabilir hiç gerilme bugünü hafif yemek ve sporla geçir akşam 7den sonra yeme bişey suyu da mesela 9dan sonra içmemeye çalış sabaha harika gelicek sonuç inşallah

canım şartlanma psikolojisi olabilir hiç gerilme bugünü hafif yemek ve sporla geçir akşam 7den sonra yeme bişey suyu da mesela 9dan sonra içmemeye çalış sabaha harika gelicek sonuç inşallah
Ay inşallah ya ben genelde yemek işimi 6dan sonraya bırakmıyorum bugün de derslerim var 5ten sonra mecbur 5te yemeyi düşünüyorum

Aynen canım 23.30 gibi açıklıyor Nikinik
Öyle deme 3000 le başlar öbür Challenge 6000 olur kendi kendini takip eder sıralamanı arrttırırsın yazıyoruz 3000 4000 oluyor listelerde yani
Evet kaptanim hirs ve azim onemli o gunlerder gelecek insalah
Yaa sen zayflama sesleri diyosun ben aciktim cagrisi ne yesem diye bagriyo cagrisi olarak anliyorum ama cidden dun yuruyus yapinca o beni doyurdu sanirim aksam yemeginden sonra acikmadim

Aslinda bir tane yoyecektim lahmacun ana cook uzun zanandir yemeyince fazla yedim. hepsi esimin ve kizimin sucu az yiyorkar baba cok kaliyor. .
Off insallah bugun veya yarin geliyor diyet ama bugun soz sifir sekerke kapatacagim gunu. Emziriyorum ya cok acikiyorum canim ya. Bugunku menum daha iyi olacak. Sagol kuzum yorum icin

Parolayi sevdim bunu hic duymamistim ben de ilk deda burda okudum, mantikli ve takibinbasit aslinda.

Adim challenge i devam mi canim? Eger devamsa saatimi sarj edip ben de katilayim bugun. Bakalim 10000 i tamam layabilecek miyim

Gelecek canim. Hem spor gelecrk hem guzel menuler. Su 70in altina duseyim biran once. Aynalsra kustum adeta.

Adim challenge i devam mi canim? Eger devamsa saatimi sarj edip ben de katilayim bugun. Bakalim 10000 i tamam layabilecek miyim
Pazartesi carsamba ve cumartesi gunleri oluyor canim adim yarismasi.o gunler 23e kadar adim sayisini bana gonderiyorsunuz diger sporlari menu altina yazabilirsiniz

Insallah bu hafta da biz gireriz adim yarusmasina ortim. Cook gecmis olsun esibe. Umarim daha iyidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…