Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Aa havuclu bezelye cook uzun zamandir yememistim. Ama bezelyem yok, alinca ben de ypayim. Iyi fikir umarim yarina az da olsa eksili gelirsin

Ohh ne guzel kalabalik, neseli aile.
Sagol canim bilgi icin

Günüde erken kapatırsın canım yarında tartı öncesi biraz hareket ettin mi eksi gelir inşallah
İnşaallah kaptanım eğer yarın hafif de olsa artim olursa izin isteyeceğim
Aa havuclu bezelye cook uzun zamandir yememistim. Ama bezelyem yok, alinca ben de ypayim. Iyi fikir umarim yarina az da olsa eksili gelirsin
Bende çok seviyorum şimdi misafirim geleceği haberini aldım öğlen degisti umarım olur ama sabite de tamamim artik

Ne yazik ki ben de yillardir cok ugradtim diyetlerle al ver dukandi, herballife, aristo, isvec, karatay, keto.... ve bir surusu. Dene dene deneme tahtasi ama bu Ayca Kayayi ilk defa duydum. Cok sagol canim bilgi icin, sayende onu da ogrenmis oldum. Bir ara da onu denerim

İnşaallah kaptanım eğer yarın hafif de olsa artim olursa izin isteyeceğim

Bende çok seviyorum şimdi misafirim geleceği haberini aldım öğlen degisti umarım olur ama sabite de tamamim artik
Anliyorum canim tabiki sabit artidan cook daha iyidir. Umarim yarin tarti yuzunu guldurur

havuc ve bezelye ikisi de yüksek karbonhidrat içeren sebzeler aşkısı havuc koyma bence az et ya da kıyma koysan daha iyi olur

Vaaayyy işler çok daha sıkı tutulmuş. Yalnız bu tarih atma olayı çok hoşuma gitti. Çok sıkı olmuş takip açısından süper uygulama bence! Tarihsiz bildirimler kabul edilmemeli bence de

Hahaha ne kadar tereyağı koydun A asilr ?
1 tatlı kaşığı koyuluyor mutlaka. Elini korkak alıştırma!

Sanki beni anlattın Derya!

Ben de bu yazdıklarının hiçbirini yapmadım.tek taraflı diyetler diye burada birlikte tecrübe edeceğiz artık

Pazartesi artı gelenlerimizde son durum nedir canlar düzelme var mı

@belmayne +900
@yarimuhendis +400
hawar +1100
G gamzem23 +500 dü sanırım
Canım ben hala artıdayım tek ümidim yarın sabit gelmek
Birde bana bir akıl verin ben tartışa bir çıkıyorum eksiyim sıfırlıyorum bir daha çıkıyorum 1 kilo artı sonra bir daha çıkıyorum 2 kilo artı sonra bir daha çıkıyorum 1 kilo eksi
Önceden de oluyordu ama 200-300 en fazla 500gr oynuyordu bende genelde bildirim yaparken otlama alıyordum yani hangi rakam daha çok çıkarsa onu bildiriyordum
Bir diyorum gideyim markette varsa yeni bir tartı alayım sonrada diyorum boşver bunla idare et ortalama al yine
Sizde bana akıl verin ne yapayım

Canım pilini değiştir pili bitmek üzere olunca öyle sapıtıyor tartılar genelde benimde öyleydi değiştirdim sonra hiç şaşmadı,şmdi pil değiştirme zamanını ordan anlıyorum

Canim insallah bugun cok hafif seyler ye tartiya yansimasi listedesin cunku ayrica +-1 kilo fark cikiyorsa ayni anda tartini degistirme vakti gelmis canim.
Yeni bir tarti al marketten degil internetten de alabilirsin gayet guzel geliyor eski tartin ve yeni tartinla fotograf cekip koyarsin canim alinca El_Em kaptanimiz tarti değişikliğini listeye bildiriyor baslangic kilona arti ya da eksi eklenir öyle devam edersin

Merhaba arkadaslar annemi yolculadim ev bi bos geldi neyse insallah yollari acik sagliklari iyi olsun yeter
Bugun persembe hadi bakalim yarina bomba gibi geliriz insallah
Canım yolu açık olsun anneciğinin sağ salim gitsin Allah tez zamnda yine kavaştursun inşallah bir müddet garip olursun tabi tek evde ama insan nelere alışmıyor iyi olsunlar yeter,bizde yarın ayrılıyoruz bende aynı duygulardayım

Amin canim insallah
Dedigin gibi alisiyor insan yillardir yalniz yasiyorum ama ah su ayriliklar olmasa..
Oy sen de simdi doya doya guzel bir aksam geçir insallah canim sagliklari yerinde olsun da varsin uzak olalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…