- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
Aa havuclu bezelye cook uzun zamandir yememistim. Ama bezelyem yok, alinca ben de ypayim. Iyi fikirGünaydın kızlar
Oh buralar iyice şenlendi kalabalık güzel oluyor
benim az bı artim var hala sabite inmeye çalışıyorum güya hedef tutturcaktim
Bugün ne yicüük
Ben bugün havuçlu bezelye yapacağım sadece akşam da yer alacak gündüz yoğurt ve lifalif düşüncesindeyim.
Ohh ne guzel kalabalik, neseli aile.Günaydın kızlar
geç bir günaydın oldu ama annemlerdeyim malum eşimde geldi ablam yeğenimde burda ev kalabalık olunca telefonum nerde gün içinde bilemiyorum
Yarın tartı günü kızlar
bugün menülere maksimum dikkattt
Ödem yapacak yiyeceklerden kaçalımmm
karbonhidrat
fasulye nohut leblebi
Gazlı ve alkollü içecekler
Turşu / tuzlu gıdalar
Bildirim yaparken özellikle ekibe yeni gelen kızlarımız yeni kural fotoğraf şart ve tartı yanında günün tarihi ve nickinizin olması şart örnek bildirim fotoğrafı aşağıdadır namariadan çaldımkonu çok önemli bildirim eksik olduğunda hiç kilo bildirimi yapmamış sayılıyorsunuz mevcut etap bildirimsiz yazılırken sonraki etap ceza olarak yüzdeniz 2 ye bölünüyor o yüzden bildirimi önemseyelim
@_Reyyan @NikinikNamaria
seyrekyagmur
@belmayne @ummhnisa @nnurc @yarimuhendis @Naz03 G gamzem23hawar @Smr3535 @Zeze34 @ElbetOlacak A asilr @Amor-a @Suskunhanim balpamuk DeryaOnDiet @zafer64 @azaydidem @Cagrihilal1
unuttuğum var mı acaba :)
İnşaallah kaptanım eğer yarın hafif de olsa artim olursa izin isteyeceğimGünüde erken kapatırsın canım yarında tartı öncesi biraz hareket ettin mi eksi gelir inşallah
Bende çok seviyorum şimdi misafirim geleceği haberini aldım öğlen degisti umarım olur ama sabite de tamamim artikAa havuclu bezelye cook uzun zamandir yememistim. Ama bezelyem yok, alinca ben de ypayim. Iyi fikirumarim yarina az da olsa eksili gelirsin
Ne yazik ki ben de yillardir cok ugradtim diyetlerle al verKızlar siz ne güzel burada duyuyosunuz.bu demektir ki diyet işiyle çok ugraşmadınız daha önce) benim hayatım 62 67 arasında al ver le geçtiği için demekki hep diyet haberleri okumuşum Ayça kaya diye bir doktor var onun sistemi.televizyonda çok çıkıyor
Iyy derslerKızlar selam
Bugün dersim var yoğun bir gün.
Okuyorum ama dönemiyorum. Dersim bitince gelirim inşallah
Anliyorum canim tabiki sabit artidan cook daha iyidir. Umarim yarin tarti yuzunu guldururİnşaallah kaptanım eğer yarın hafif de olsa artim olursa izin isteyeceğim
Bende çok seviyorum şimdi misafirim geleceği haberini aldım öğlen degisti umarım olur ama sabite de tamamim artik
havuc ve bezelye ikisi de yüksek karbonhidrat içeren sebzeler aşkısı havuc koyma bence az et ya da kıyma koysan daha iyi olurGünaydın kızlar
Oh buralar iyice şenlendi kalabalık güzel oluyor
benim az bı artim var hala sabite inmeye çalışıyorum güya hedef tutturcaktim
Bugün ne yicüük
Ben bugün havuçlu bezelye yapacağım sadece akşam da yer alacak gündüz yoğurt ve lifalif düşüncesindeyim.
Vaaayyy işler çok daha sıkı tutulmuş. Yalnız bu tarih atma olayı çok hoşuma gitti. Çok sıkı olmuş takip açısından süper uygulama bence!Günaydın kızlar
geç bir günaydın oldu ama annemlerdeyim malum eşimde geldi ablam yeğenimde burda ev kalabalık olunca telefonum nerde gün içinde bilemiyorum
Yarın tartı günü kızlar
bugün menülere maksimum dikkattt
Ödem yapacak yiyeceklerden kaçalımmm
karbonhidrat
fasulye nohut leblebi
Gazlı ve alkollü içecekler
Turşu / tuzlu gıdalar
Bildirim yaparken özellikle ekibe yeni gelen kızlarımız yeni kural fotoğraf şart ve tartı yanında günün tarihi ve nickinizin olması şart örnek bildirim fotoğrafı aşağıdadır namariadan çaldımkonu çok önemli bildirim eksik olduğunda hiç kilo bildirimi yapmamış sayılıyorsunuz mevcut etap bildirimsiz yazılırken sonraki etap ceza olarak yüzdeniz 2 ye bölünüyor o yüzden bildirimi önemseyelim
@_Reyyan @NikinikNamaria
seyrekyagmur
@belmayne @ummhnisa @nnurc @yarimuhendis @Naz03 G gamzem23hawar @Smr3535 @Zeze34 @ElbetOlacak A asilr @Amor-a @Suskunhanim balpamuk DeryaOnDiet @zafer64 @azaydidem @Cagrihilal1
unuttuğum var mı acaba :)
Hahaha ne kadar tereyağı koydun A asilr ?Ben de sade türk kahvecilerdenim canım. Burada duydum tereyağlı kahveyi, merakımdan deneyeceğim diyordum. Ve denedim. Şu an tereyağlı filtre kahve yaptım içiyorum. Ama tadını çok değiştirmedi bence ve fazladan boşu boşuna yağ alıyomuşum hissine kapıldımuzun süre tok tutarsa o ayrı.o zaman hakkını veririm
Parola neymiş ki? Ben de ilk defa duydum ki o kadar diyet işlerine ve her çeşit diyete hakimim...Aslında bende öyleyim 2018 denn beride buralardayım ama hiç konuşmamıştık öğrendik iyi oldu sağol canım
Sanki beni anlattın Derya!Ne yazik ki ben de yillardir cok ugradtim diyetlerle al verdukandi, herballife, aristo, isvec, karatay, keto.... ve bir surusu. Dene dene deneme tahtasi ama bu Ayca Kayayi ilk defa duydum. Cok sagol canim bilgi icin, sayende onu da ogrenmis oldum. Bir ara da onu denerim
1tatlıkaşığı koydum. Daha da fazla koymayım dedim ne kadar yağ o kadar kaloriAz mı koydun acaba ne kadar çok koyarsan tadı okadar iyi oluyor demişti pamuk :)
Ben de bu yazdıklarının hiçbirini yapmadım.tek taraflı diyetler diyeNe yazik ki ben de yillardir cok ugradtim diyetlerle al verdukandi, herballife, aristo, isvec, karatay, keto.... ve bir surusu. Dene dene deneme tahtasi ama bu Ayca Kayayi ilk defa duydum. Cok sagol canim bilgi icin, sayende onu da ogrenmis oldum. Bir ara da onu denerim
canım valla dediğin gb az ama su çay kahve çok içince açlık hissi kalmıyor ve ben hala kabızlık sorunu da yaşıyorum ne yapacam bilmiyorum senin nasıl gidiyorOrtim yediklerin az değil mi?
gerçi çok iyi takip edemedim menülerini ama bu bana az geldi
Canım ben hala artıdayım tek ümidim yarın sabit gelmekPazartesi artı gelenlerimizde son durum nedir canlar düzelme var mı
@belmayne +900
@yarimuhendis +400
hawar +1100
G gamzem23 +500 dü sanırım
Canım pilini değiştir pili bitmek üzere olunca öyle sapıtıyor tartılar genelde benimde öyleydi değiştirdim sonra hiç şaşmadı,şmdi pil değiştirme zamanını ordan anlıyorumCanım ben hala artıdayım tek ümidim yarın sabit gelmek
Birde bana bir akıl verin ben tartışa bir çıkıyorum eksiyim sıfırlıyorum bir daha çıkıyorum 1 kilo artı sonra bir daha çıkıyorum 2 kilo artı sonra bir daha çıkıyorum 1 kilo eksi
Önceden de oluyordu ama 200-300 en fazla 500gr oynuyordu bende genelde bildirim yaparken otlama alıyordum yani hangi rakam daha çok çıkarsa onu bildiriyordum
Bir diyorum gideyim markette varsa yeni bir tartı alayım sonrada diyorum boşver bunla idare et ortalama al yine
Sizde bana akıl verin ne yapayım
Canim insallah bugun cok hafif seyler ye tartiya yansimasi listedesin cunku ayrica +-1 kilo fark cikiyorsa ayni anda tartini degistirme vakti gelmis canim.Canım ben hala artıdayım tek ümidim yarın sabit gelmek
Birde bana bir akıl verin ben tartışa bir çıkıyorum eksiyim sıfırlıyorum bir daha çıkıyorum 1 kilo artı sonra bir daha çıkıyorum 2 kilo artı sonra bir daha çıkıyorum 1 kilo eksi
Önceden de oluyordu ama 200-300 en fazla 500gr oynuyordu bende genelde bildirim yaparken otlama alıyordum yani hangi rakam daha çok çıkarsa onu bildiriyordum
Bir diyorum gideyim markette varsa yeni bir tartı alayım sonrada diyorum boşver bunla idare et ortalama al yine
Sizde bana akıl verin ne yapayım
Canım yolu açık olsun anneciğinin sağ salim gitsin Allah tez zamnda yine kavaştursun inşallahMerhaba arkadaslar annemi yolculadim ev bi bos geldineyse insallah yollari acik sagliklari iyi olsun yeter
Bugun persembe hadi bakalim yarina bomba gibi geliriz insallah
Amin canim insallahCanım yolu açık olsun anneciğinin sağ salim gittin Allah tez zamnda yine kavaştursun inşallahbir müddet garip olursun tabi tek evde ama insan nelere alışmıyor iyi olsunlar yeter,bizde yarın ayrılıyoruz bende aynı duygulardayım