Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İncir ve cevizi geçen gün de gördüm galiba, kabızlık için mi tüketiyorsun?
Her gördüğümde ah bugün de icemedim su kahveyi diyorumAma türk kahvesi, damla sakızlı türk kahvesi ve granül kahve varFilitre kahve yok

Menulerim yaziyor bir de gecen haftalarda porsiyon ayarlayamiyorum diye mutfak tartisi almıştım agzima giren her lokma ölçüp tartilip oyle giriyor
Bak super olmus bende mi mutfak tartisi alsam
Hosbuldum
Ben yuruyus oldugunu sonradna aldim ve aksam ustu sırf bunun icin yurudum ama saati i bilmedigim icin yetisemedim
Ah kaptanim yetisemedim ben bilseydim 11 e kadr yazildigini yazardim hemn nese bana ders olsun zaten iyiki yazmamisim resil olurmusum 3.100 adim atmisimda sondanda sonuncu olurmusum
Inceledim menuyu 2 ogun 1 ara ogun yapiyosun gec mi yapiyosun kahvaltiyi ve aksam yemekten sonra acikmiyomusun bana cok az geldi yada 3 gunum diyette biraz acliga zorlaniyorum
Hadi bakalim ortim bu cuma listede olamasamda sana tam destek burdayim hem bugun kacamak yapmadiysan yarinda yapmazsin insallah
Yaaa kizlarr harikasiniz hepinizi ayakta alkisliyorum masallah ben biraz diyete alisim buralarin tozunu attiricam cok kıskandim suannnnn

Eline sağlık canım teşekkür ederiz @gamzem23 son 2 Challengedır + 100 leri kaptın

Ah kaptanim yetisemedim ben bilseydim 11 e kadr yazildigini yazardim hemn nese bana ders olsun zaten iyiki yazmamisim resil olurmusum 3.100 adim atmisimda sondanda sonuncu olurmusum

Aynen canım 23.30 gibi açıklıyor Nikinik
Öyle deme 3000 le başlar öbür Challenge 6000 olur kendi kendini takip eder sıralamanı arrttırırsın yazıyoruz 3000 4000 oluyor listelerde yani

Elf gözlerim neler görüyor böylekizarmıs tavuklar makarnalar

azaydidem aslinda oyle 2 ana bir ara diye sinirlandirmiyorum kendimi erken kalkarsam kahvaltiyi erken yaparsam acikiyorum oglen 2 ara da oluyor bazen baya gec yaparsam ara bile olmuyor.esimin is saati degisken ona bagli birazda bugun ise aksam erken gitti yemegi erken yiyince ara yemekten sonraya kaldi cevizi de acıkmayım diye yedim. Aksam da acikiyorum ilerleyen saatlerde acikmaz olur muyum suan hafiften basladi aclik bi de ben 3 gibi falan yatiyorum en son karnımın gurultu sesleriyle uyuyorum ama bunlar zayiflama sesleri diye seviniyorum

Elf gözlerim neler görüyor böylekizarmıs tavuklar makarnalar
1 avuç esmere makarna normal diyet içinde kabul edilebilir aslında
Kızarmış tavuk ve 2.5 lahmacun olmamış haklısın neyse diyete yeni başladı adaptasyon süreci galiba eminim zamanla daha güzel menüler gelecek yoksa yazık o sporlara DeryaOnDiet

Ben de ben deyarın mutlaka tereyaglı kahve yapacağım diyorum, sonra yine alışık olduklarımla devam ediyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…