Sogandan ben de cok hazetmem hele cig hic sevmem ama pismisine alistim ya zor ama faydasi da cokArtık ben de öyleyim şükürbir trk soğana karşı antipatiğim sevmiyorum bulunduğu ortamda duramıyorum yemiyorum dokunamıyorum(bir kere sadece)
Yemeklerin içinde artık yiyorum ya çok gözüme çarparsa yiyemem yine ama bir şekilde tutucam o soğanı yemek nasıl yapıcam acabaSogandan ben de cok hazetmem hele cig hic sevmem ama pismisine alistim ya zor ama faydasi da cok
İncir ve cevizi geçen gün de gördüm galiba, kabızlık için mi tüketiyorsun?6 Ocak
9.00
1 incir 1 ceviz yarim ck tahin
1 yumurta bir yk yulaf yesillik baharat ile omlet
1 catal peynir
13.00
6 yk karnabahar yemegi
6 yk salata 3 yk yogurt
2 dilim cavdar ekmegi
16.50
1 bardak kefir 1 portakal 8 badem
18.40
6 yk karnabahar yemegi
6 yk salata 3 yk yogurt
1 dilim tam buğday ekmeği
su 2.5 lt
spor adimlar Nikide
yarimuhendis
Her gördüğümde ah bugün de icemedim su kahveyi diyorumSabah:
-Tereyağlı kahve
Öğle:
-2 yumurtalı tereyağlı omlet
-2 dilim peynir
-yeşillik
Ara:
-20 tane çiğ badem
Akşam:
-120 gr peynir
-4 tam ceviz
Spor: Bugün 3000 afım atabilmişim. Çok yorgundum. Yarın eliptik yapacağım yeniden.
El_Em @_Reyyan S Suskunhanim
Mecbur kalinca yapiyosun insan herseye alisiyo ben de hic tutmazdim simdi aglaya aglaya dogruyorum yemeklereYemeklerin içinde artık yiyorum ya çok gözüme çarparsa yiyemem yine ama bir şekilde tutucam o soğanı yemek nasıl yapıcam acaba
Hayırlısı bakalımMecbur kalinca yapiyosun insan herseye alisiyo ben de hic tutmazdim simdi aglaya aglaya dogruyorum yemeklere
Bak super olmus bende mi mutfak tartisi alsamMenulerim yaziyorbir de gecen haftalarda porsiyon ayarlayamiyorum diye mutfak tartisi almıştım agzima giren her lokma ölçüp tartilip oyle giriyor
Hosbuldum
Ben yuruyus oldugunu sonradna aldim ve aksam ustu sırf bunun icin yurudum ama saati i bilmedigim icin yetisemedimCanım pazartesi çarşamba ve cumartesi adım yarışmamız var. O günlerde adımlarımızı ya da leslie dakikalarımızı 23 e kadar özeldenNikinik e gönderiyoruz. Gün sonunda kazanan açıklanıyor.
Ah kaptanim yetisemedim ben bilseydim 11 e kadr yazildigini yazardim hemnCanım yürüyüş yarışması yapıyoruz
Pazartesi çarşamba Cumartesi günleri en çok adım sayısı yapan günlük + 100 spor puanı alıyor gün sonunda 1.ilan ediliyor
Günlük yapılan adımları ( Leslie dakikası dahil ) özelden kaptan yardımcımızNikinik e 23.00e kadar özelden yazıyoruz kendisi sıralamalı paylaşıyor
Inceledim menuyu 2 ogun 1 ara ogun yapiyosun gec mi yapiyosun kahvaltiyi ve aksam yemekten sonra acikmiyomusun bana cok az geldi yada 3 gunum diyette biraz acliga zorlaniyorumKizlar kalorim cok dusuk geldi size ama belki benden daha iyi menuler var burda hesap yapilmadigi icin tahmin edilmiyor bu kadar dusuk oldugu benim yemegim bitti 2 cevizle kahveyi de 18.30da tuketecegim. Asagidaki menu 483 kalori.doydum mu hem de tika basa
Hadi bakalim ortim bu cuma listede olamasamda sana tam destek burdayimazaydidem hosgeldin gruba. Ben sehir disinda olunca paylasim yapamadim. Uzaklarda biraz abarttimda sanirim. Menun guzel gayet benden daha iyi :) Gerci bugun bi mucize gerceklesti kacamak yapmadim. Biraz siskinlik vs olunca olabildigince az tukettim. Yarinda corba menu devam
Yaaa kizlarr harikasiniz hepinizi ayakta alkisliyorum masallah
06.01 WALK CHALLENGE SONUÇLARI
1. G gamzem23 15.798 adım
2.hawar 15.077 adım
3.belmayne 11.237 adım
4.Namaria 11.164 adım
5.Nikinik 7416 adım
6.El_Em 7.305 adım
7. S Suskunhanim 6.222 adım
8.ummhnisa 4.100 adım
9. Z Zeze34 4.000 adım
+100 puan G gamzem23 ün oluyor hayırlı olsun.
günden güne yürüyenler artıyor bir dahaki challenge a tüm ekip dahil oluruz umarımbol eksilerimiz olsunn
Ortim yediklerin az değil mi?
Eline sağlık canım teşekkür ederiz
06.01 WALK CHALLENGE SONUÇLARI
1. G gamzem23 15.798 adım
2.hawar 15.077 adım
3.belmayne 11.237 adım
4.Namaria 11.164 adım
5.Nikinik 7416 adım
6.El_Em 7.305 adım
7. S Suskunhanim 6.222 adım
8.ummhnisa 4.100 adım
9. Z Zeze34 4.000 adım
+100 puan G gamzem23 ün oluyor hayırlı olsun.
günden güne yürüyenler artıyor bir dahaki challenge a tüm ekip dahil oluruz umarımbol eksilerimiz olsunn
Ah kaptanim yetisemedim ben bilseydim 11 e kadr yazildigini yazardim hemnnese bana ders olsun zaten iyiki yazmamisim resil olurmusum 3.100 adim atmisimda sondanda sonuncu olurmusum
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurtadan sucuklu yumurta, 1 dilim ekmek tereyagli, 1 dilim cikolatali ekmek, 4 zeytin, 2 ceri domates, 1 yk pesto, 1 dilim peynir.
Ara; sutlu kahve, 1 avuc fistik, 1 tk kadar helva.
Oglen: 2 parca kizarmis tavuk gogsu, bolca salata, 1 avuc kadar esmer makarna.
Aksam: 2,5 lahmacun, 1 bardak ayran, 1 kase salata.
Spor: 15 dk Leslie : 22,5 puan
10 dakikastretching
El_Em @_Reyyan Nikinik @zafer64
Ayy legolas ne severim yuzuklerin efendisini deElf gözlerim neler görüyor böyle kizarmıs tavuklar makarnalar
1 avuç esmere makarna normal diyet içinde kabul edilebilir aslındaElf gözlerim neler görüyor böyle kizarmıs tavuklar makarnalar
Bir tane daha benden buldumAyy legolas ne severim yuzuklerin efendisini de
Kitaplar da filmler de favorilerimde en bastaBir tane daha benden buldum
Ben de ben deİncir ve cevizi geçen gün de gördüm galiba, kabızlık için mi tüketiyorsun?
Her gördüğümde ah bugün de icemedim su kahveyi diyorumAma türk kahvesi, damla sakızlı türk kahvesi ve granül kahve var Filitre kahve yok
Yok oyle kacmak gaza gelip daha fazla yurumen lazim hedef ilk 3İyi geceler canlar 11bin adimla dördüncü oldum yamasallah masallah
Namaria cumartesi challengenda YOKUM diyooor