- 7 Ocak 2014
- 7.939
- 24.096
- 36
Yok kuzu almiyim ben zaten yasakta cikamam disari ben chloeden devamYok oyle kacmak gaza gelip daha fazla yurumen lazim hedef ilk 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kuzu almiyim ben zaten yasakta cikamam disari ben chloeden devamYok oyle kacmak gaza gelip daha fazla yurumen lazim hedef ilk 3
hangisini yapıyorsun canım senin tavsiyenle ben geçen bi tane açtım tam olarak 3dk dayanabildim acaba zordan mı başladım yoksa halim çok mu fena bilemedimYok kuzu almiyim ben zaten yasakta cikamam disari ben chloeden devam
Canim yapmadigim kalmadi benim su an 2021 challengea basladim ama baslangic icin ayakta 10 dk karin videosu ya da 15 dk full body hit videolari var onlar cok iyihangisini yapıyorsun canım senin tavsiyenle ben geçen bi tane açtım tam olarak 3dk dayanabildim acaba zordan mı başladım yoksa halim çok mu fena bilemedim
Ortim günü güzel kapatmışsın
Sağol orticim seninde alintilama da kalmış çok iyi gayet guzelOrtim günü güzel kapatmışsın
Sporda yapılmış tebrik ederim
yaaaa ben sun 10 000 adımı geçmiştim gece eşim rahatsızlandı şükür iyi ama gece 12 en sonra telefonda adım sayılarım silinmiş.sabahtan beri bakıyom saati dakikası yakılan kalori falan yazıyor adım yazmıyor neyse artık bir sonrakine
canm sağol spor yapmayı seviyorum skinti yok da ara kacamaklarim tatlı sevdam da olmasa o beni mahvediyorGayet guzel olmus ortim. Spor bir harika
teselkurler
daha önce de duymuştum begüm bi deneyeyim bakım 5333 uOlur canım gözünde büyütme en yoğun olanımızın bile haftada 2 3 yarım saat 40 dakika bir boş varti oluyordur bence
Jillian bencede çok iyi canım.spor salonu giibi olmuyor tabi ama ne yapalım bu sene şartlar böyle
İnşallah faydasını görürsün canım uyku çok çok önemli az uyuyan insanlarda kilo alıyor
Harika canım zaten sporu bir anda arttırmamak en iyisi zamanla kilo duraklmaya girdiğinde adım adım arttırmak herzman daha mantıklı sen zaten biliyorsundıur bunları
A bayıldım bu basit mantığa
Kızlar bundan sonra parolamız 5333
tereyağlı kahve mi ...ben uyanır yanmaz sade turk kahvecilerdenimBen de ben deyarın mutlaka tereyaglı kahve yapacağım diyorum, sonra yine alışık olduklarımla devam ediyorum:)
tesekkurler
Canım tekrardan nice senelere
Ayy legolas ne severim yuzuklerin efendisini de
Ay ben de pek severim Tolkien i namaria senin nikin direk dikkatimi çekmişti zaten ama sonra söylemeyi unuttum. Aslında benim nik de simbelmyne ama kabul etmeyince site kırpmıştımBir tane daha benden buldum
yaaaa ben sun 10 000 adımı geçmiştim gece eşim rahatsızlandı şükür iyi ama gece 12 en sonra telefonda adım sayılarım silinmiş.sabahtan beri bakıyom saati dakikası yakılan kalori falan yazıyor adım yazmıyor neyse artık bir sonrakine
Canim tesekkur ederimmCanım tekrardan nice senelere
Harikasın canım kutlama olmasına rağmen abartmamışsın bence minimuma indirmişsin bugün dikkat edersek yarına bişey kalmaz diye düşünüyorum
Menun cok guzel ortim aksam yemegini de erkenden bitirmissin6 ocak
10.30
3 dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Bol maydanoz
1yk kadar ajvar
14.30
Küçük fincan sütlü Türk kahvesi
15.30
Küçük fincan sütlü menengiç
1 kare çikolata
17.30
1 kase şehriye çorbası
6 7 yk etli bulgur pilavı
20.00
1 tane Eti form bisküvi
1 avuç çekirdek
Su: 1lt
Spor: 400 ip 80p
4100 adım 41 p
Toplam: 121 p
El_Em Mehfam nnurc
Rica ederimdaha önce de duymuştum begüm bi deneyeyim bakım 5333 u
tereyağlı kahve mi ...ben uyanır yanmaz sade turk kahvecilerdenim
tesekkurler
Çok sevindim canım yarın bende istediğim sonucu görebilirim inşallah.Canim tesekkur ederimm
Cok dikkat etmeye calistim hatta bu sabah kilom cok iyi cok sevindim ben de