Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kuzu almiyim ben 😂 zaten yasakta cikamam disari ben chloeden devam 🙃
hangisini yapıyorsun canım senin tavsiyenle ben geçen bi tane açtım tam olarak 3dk dayanabildim :olamaz::-) acaba zordan mı başladım yoksa halim çok mu fena bilemedim :ıslık:

hangisini yapıyorsun canım senin tavsiyenle ben geçen bi tane açtım tam olarak 3dk dayanabildim :olamaz::-) acaba zordan mı başladım yoksa halim çok mu fena bilemedim :ıslık:
Canim yapmadigim kalmadi benim su an 2021 challengea basladim ama baslangic icin ayakta 10 dk karin videosu ya da 15 dk full body hit videolari var onlar cok iyi 💞

Selam 👋
Sabah: 1 y.omlet, kk peynir,3 zeytin,1 tk tereyağı,1 tk bal,2 tb ekmeği

Öğle: tavuk baget parçasından marullu lavaş dürüm,ayran

Akşam: 1 kase tavuklu havuçlu şehriye çorbası, 2 yk erişte Makarna,brokoli salatası

Su:1.25 lt.
2 fincan yesilcay

Spor: 10 dj zumba : 40 puan
Mehfam Mehfam N Naz03
Ortim günü güzel kapatmışsın
Sporda yapılmış tebrik ederim

6 Ocak Çarşamba

13.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 küp beyaz peynir, 4 zeytin, 10 çiğ fındık, maydanoz, turp, beyaz lahana, yeşil çay

Ara: 1 küçük muz, 1 ceviz, 2 fındık

18.00: 1,5 tabak tavuklu kabak yemeği, salata

Su:2,5 lt
Spor: bu sefer kesin ortim de 😂

El_Em El_Em Mehfam Mehfam Nikinik Nikinik
👏👏👏👏

yaaaa ben sun 10 000 adımı geçmiştim gece eşim rahatsızlandı şükür iyi ama gece 12 en sonra telefonda adım sayılarım silinmiş.sabahtan beri bakıyom saati dakikası yakılan kalori falan yazıyor adım yazmıyor neyse artık bir sonrakine

Olur canım gözünde büyütme en yoğun olanımızın bile haftada 2 3 yarım saat 40 dakika bir boş varti oluyordur bence ☺️

Jillian bencede çok iyi canım.spor salonu giibi olmuyor tabi ama ne yapalım bu sene şartlar böyle 🙈🤯

İnşallah faydasını görürsün canım uyku çok çok önemli az uyuyan insanlarda kilo alıyor 🤯

🤩 Harika canım zaten sporu bir anda arttırmamak en iyisi zamanla kilo duraklmaya girdiğinde adım adım arttırmak herzman daha mantıklı ✌️ sen zaten biliyorsundıur bunları ☺️

A bayıldım bu basit mantığa 🤩🤩🤩
Kızlar bundan sonra parolamız 5333 🤣🤣🤣
daha önce de duymuştum begüm bi deneyeyim bakım 5333 u
Ben de ben de😁yarın mutlaka tereyaglı kahve yapacağım diyorum, sonra yine alışık olduklarımla devam ediyorum:)
tereyağlı kahve mi ...ben uyanır yanmaz sade turk kahvecilerdenim
tesekkurler

6 ocak

12:00 1 yumurta, 5 zeytin, 2 dilim hindi fume

18:00 1 dilim borek, 1 kase kisir, incecik dilim yas pasta

20:00 pul biber ve uzum cekirdegi tozuyla 3 kasik yogurt

su:2.5 litte
Spor:6200 adim 62 puan

El_Em El_Em Mehfam Mehfam ummhnisa ummhnisa
Canım tekrardan nice senelere 💕💕
Harikasın canım kutlama olmasına rağmen abartmamışsın bence minimuma indirmişsin bugün dikkat edersek yarına bişey kalmaz diye düşünüyorum

Günaydın kızlar 💞
Güzel bir perşembe olsun 😍

Ayy legolas ne severim yuzuklerin efendisini de 😍

Bir tane daha benden buldum🥰😍
Ay ben de pek severim Tolkien i 😍 namaria senin nikin direk dikkatimi çekmişti zaten ama sonra söylemeyi unuttum. Aslında benim nik de simbelmyne ama kabul etmeyince site kırpmıştım😂
Carsamba

12.30
1 yumurtadan omlet
4 zeytin

17.00
1 kase tavuk corbasi
1 tabak zeytinyagli pirasa

18.30
1 kasik sutle nescafe
2 ceviz

El_Em El_Em Mehfam Mehfam belmayne belmayne

yaaaa ben sun 10 000 adımı geçmiştim gece eşim rahatsızlandı şükür iyi ama gece 12 en sonra telefonda adım sayılarım silinmiş.sabahtan beri bakıyom saati dakikası yakılan kalori falan yazıyor adım yazmıyor neyse artık bir sonrakine

Canımcım çok hafif bir menü maşallah sana. Ama hafta sonu sağlıklı gıdalarla muhakkak arttır. Uzun vadede seni yorabilir bu menü 💞

6 ocak
10.30
3 dlm çavdar ekmeği
2kk süzme peynir
Bol maydanoz
1yk kadar ajvar

14.30
Küçük fincan sütlü Türk kahvesi
15.30
Küçük fincan sütlü menengiç
1 kare çikolata

17.30