Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gunaydin arkadaslar. Buyuk kuzim krese gittu. Kucugu de emzirdim. Sira bende kahvaltimi guzelce yapayim bugun seker sifira basliyorum. Ama meyve filan yiyecegim sadece basit sekersiz.

inşallah canım emziriyosun tabi ki ama şeker bebişe de inan çok zararlı bol lifli sebzeler tam bug. cavdar ekmeği bulgur süt yoğurt et tavuk balık sağlıklı şeyler yersen hem tok tutar hem bebişe de faydalı şeyler geçer zamanla oturacak canım inşallah

Kızlar Tünaydın!
Dün hiç bakamadım foruma. Bugün size tereyağlı kahvemle günaydın demek istemiştim ama ben diyene kadar tünaydın oldu.
O kadar evden çıkmıyoruz ki... Dün bir çıkalım dedik ve açık havada deniz kenarında yeşil bir alanda oturduk. Ağaçlar resmen İlkbahar gibi çiçek açmış. Bu çiçekler soldu biraz ben eve getirene kadar tabii ama bildiğiniz İlkbahar dalları! İnanamadım. Ayrıca temiz hava fena çarptı inanılmaz halsiz yorgun hissediyordum kendimi. Evden çıkmamak resmen insan neslini dönüştürüyor. Biz de mutasyona uğruyoruz. Allah sonumuzu hayır etsin...

Eklentiler

• 16079FD0-CE83-45BB-B3AF-F5AE89D87F42.jpeg
    66,2 KB · Görüntüleme: 29
Günaydın kızlar
Oh buralar iyice şenlendi kalabalık güzel oluyor
benim az bı artim var hala sabite inmeye çalışıyorum güya hedef tutturcaktim
Bugün ne yicüük
Ben bugün havuçlu bezelye yapacağım sadece akşam da yer alacak gündüz yoğurt ve lifalif düşüncesindeyim.

Günaydın kızlar
geç bir günaydın oldu ama annemlerdeyim malum eşimde geldi ablam yeğenimde burda ev kalabalık olunca telefonum nerde gün içinde bilemiyorum

Yarın tartı günü kızlar

bugün menülere maksimum dikkattt

Ödem yapacak yiyeceklerden kaçalımmm
karbonhidrat
fasulye nohut leblebi
Gazlı ve alkollü içecekler
Turşu / tuzlu gıdalar

Bildirim yaparken özellikle ekibe yeni gelen kızlarımız yeni kural fotoğraf şart ve tartı yanında günün tarihi ve nickinizin olması şart örnek bildirim fotoğrafı aşağıdadır namariadan çaldım konu çok önemli bildirim eksik olduğunda hiç kilo bildirimi yapmamış sayılıyorsunuz mevcut etap bildirimsiz yazılırken sonraki etap ceza olarak yüzdeniz 2 ye bölünüyor o yüzden bildirimi önemseyelim

Mehfam Nikinik Namaria
seyrekyagmur
belmayne ummhnisa nnurc yarimuhendis N Naz03 G gamzem23 hawar S Smr3535 Z Zeze34 E ElbetOlacak A asilr Amor-a S Suskunhanim balpamuk DeryaOnDiet zafer64 azaydidem C Cagrihilal1
unuttuğum var mı acaba :)

Eklentiler

• 2328135-755eeebe7e1c4ecb24139368965880b8.jpg
    13,2 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:
Afiyet olsun canım
Aynen burda da hep meyve ağaçları çiçek açtı üzülüyorum bir yandan tekrar dökülecekler doğanın dengesi bozuluyor aslında
Ama bir yandan da pandemiden evde tıkılan insanlara Allah'ın bir lütfudur belki bu güzel havalar diyorum hiç olmazsa nefesleniyoruz biraz.

Günüde erken kapatırsın canım yarında tartı öncesi biraz hareket ettin mi eksi gelir inşallah

daha önce de duymuştum begüm bi deneyeyim bakım 5333 u

tereyağlı kahve mi ...ben uyanır yanmaz sade turk kahvecilerdenim

tesekkurler
Ben de sade türk kahvecilerdenim canım. Burada duydum tereyağlı kahveyi, merakımdan deneyeceğim diyordum. Ve denedim. Şu an tereyağlı filtre kahve yaptım içiyorum. Ama tadını çok değiştirmedi bence ve fazladan boşu boşuna yağ alıyomuşum hissine kapıldım uzun süre tok tutarsa o ayrı.o zaman hakkını veririm

Canım ekran görüntüsü olsa daha iyi olur tabi ama yoksada sorun olmaz amaç ekip içi motivasyon birbirimize inancımız tam sorun olmaz görüntü yoksada yazılı şekilde Nikinik e Challenge günlerinde özelden yazabilirsin 10000 adım gibi.. veya 2 saat yürüyüş gibi illa adım sayısıda şart değil kızlar

Parolayi sevdim bunu hic duymamistim ben de ilk deda burda okudum, mantikli ve takibinbasit aslinda.
Kızlar siz ne güzel burada duyuyosunuz.bu demektir ki diyet işiyle çok ugraşmadınız daha önce) benim hayatım 62 67 arasında al ver le geçtiği için demekki hep diyet haberleri okumuşum Ayça kaya diye bir doktor var onun sistemi.televizyonda çok çıkıyor

Az mı koydun acaba ne kadar çok koyarsan tadı okadar iyi oluyor demişti pamuk :)

Aslında bende öyleyim 2018 denn beride buralardayım ama hiç konuşmamıştık öğrendik iyi oldu sağol canım

Son düzenleme:
Cicekler de kahven de mis gibi canim. Kesinlikle haklisin jbsan alisiyor evde durmata ne yazik ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…