Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok kuzu almiyim ben zaten yasakta cikamam disari ben chloeden devam
hangisini yapıyorsun canım senin tavsiyenle ben geçen bi tane açtım tam olarak 3dk dayanabildim acaba zordan mı başladım yoksa halim çok mu fena bilemedim

hangisini yapıyorsun canım senin tavsiyenle ben geçen bi tane açtım tam olarak 3dk dayanabildim acaba zordan mı başladım yoksa halim çok mu fena bilemedim
Canim yapmadigim kalmadi benim su an 2021 challengea basladim ama baslangic icin ayakta 10 dk karin videosu ya da 15 dk full body hit videolari var onlar cok iyi

Ortim günü güzel kapatmışsın
Sporda yapılmış tebrik ederim

yaaaa ben sun 10 000 adımı geçmiştim gece eşim rahatsızlandı şükür iyi ama gece 12 en sonra telefonda adım sayılarım silinmiş.sabahtan beri bakıyom saati dakikası yakılan kalori falan yazıyor adım yazmıyor neyse artık bir sonrakine

daha önce de duymuştum begüm bi deneyeyim bakım 5333 u
Ben de ben deyarın mutlaka tereyaglı kahve yapacağım diyorum, sonra yine alışık olduklarımla devam ediyorum:)
tereyağlı kahve mi ...ben uyanır yanmaz sade turk kahvecilerdenim
tesekkurler

Canım tekrardan nice senelere
Harikasın canım kutlama olmasına rağmen abartmamışsın bence minimuma indirmişsin bugün dikkat edersek yarına bişey kalmaz diye düşünüyorum

Günaydın kızlar
Güzel bir perşembe olsun

Ayy legolas ne severim yuzuklerin efendisini de

Bir tane daha benden buldum
Ay ben de pek severim Tolkien i namaria senin nikin direk dikkatimi çekmişti zaten ama sonra söylemeyi unuttum. Aslında benim nik de simbelmyne ama kabul etmeyince site kırpmıştım
Carsamba

12.30
1 yumurtadan omlet
4 zeytin

17.00
1 kase tavuk corbasi
1 tabak zeytinyagli pirasa

18.30
1 kasik sutle nescafe
2 ceviz

El_Em Mehfam belmayne

Canımcım çok hafif bir menü maşallah sana. Ama hafta sonu sağlıklı gıdalarla muhakkak arttır. Uzun vadede seni yorabilir bu menü

Menun cok guzel ortim aksam yemegini de erkenden bitirmissin
Sporun da guzel
Yarin guzel sonuclar goruruz insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…