- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
İnşaallah orticim ama ben 65 duzledigimde kaptancigimdan rica edicigim mezuniyet icinBir seycik kalmamis ortim uzun zamandir duruyorsa simdi cabuk gider insallah
Burcum senin hedefin kaçtı ?El_Em kaptancım benim iştahım aşırı arttı yaa dün akşamdan beri ve artı gelicem kesin cuma günü ben de izne ayrılmak istiyorum birkaç hafta en azından
200 300 gr gitmesinden de yoruldum sebebi zaten akşam atıştırmalıklarım menüme yazmadığım
Şöyle bi kendimi toparlayıp dönüp haftada 1-2 kg vermek istiyorum
Kirmizim ne zaman dönüyon sahalarayahudileri bilmiyodum olabilir. bir hristiyan arkadasim vardi o her yil noel oncesi 60 gun hayvansal gida perhizine girerdi bi yemek yemege karar vermek iskenceyr donerdi herseyde var hayvansal gida diye
Canım emin misin izin konusunda, bazen diyetten yoruldum artık izin isteyeyim biraz rahat takılayım diyorum aklımda çikolatalar, karbonhidratlar uçuşarak, 1 gün sonra öyle bir motivasyon geliyorki iyiki izin istememişim diyorum.El_Em kaptancım benim iştahım aşırı arttı yaa dün akşamdan beri ve artı gelicem kesin cuma günü ben de izne ayrılmak istiyorum birkaç hafta en azından
200 300 gr gitmesinden de yoruldum sebebi zaten akşam atıştırmalıklarım menüme yazmadığım
Ayyyy zaten canım sıkkkınnnEl_Em kaptancım benim iştahım aşırı arttı yaa dün akşamdan beri ve artı gelicem kesin cuma günü ben de izne ayrılmak istiyorum birkaç hafta en azından
Hayirdir kaptanim neden canin sıkkınAyyyy zaten canım sıkkkınnn
İzin vermiyoruz değil mi kızlar
Oylama kapanmıştırdevam ediyorsun
Hayirdir canim niye canın sıkkın?Ayyyy zaten canım sıkkkınnn
Noldu hayırdır bugün pek gelmedin de kaptanmAyyyy zaten canım sıkkkınnn
Kuzum bak gidersen gelmezsin, geçen Kasım'da ve Aralık başında hiç giresim bile gelmedi buraya resmen bırakıyordum sonra iç konusmami değiştirip motive oldum eğer hedefin yakınsa zaten vazgeçme bitirelim değsinEl_Em kaptancım benim iştahım aşırı arttı yaa dün akşamdan beri ve artı gelicem kesin cuma günü ben de izne ayrılmak istiyorum birkaç hafta en azından
Ama ders oldu ne güzel,şimdi bir daha zayıfladığında ne yapman gerektiğini biliyorsun. bence gene yapabilirsin çok uçurum kilo yok
Canım çok fazla artın yok aslında. Zaten hızlı alınan vücudun alışık olmadığı kilolar hemencecik gidiyor.
Sen listedeymiş gibi başla bence burda paylaşımlarına. Yoksa insan kısır döngüye giriyor. Aldıkça mutsuz oluyor mutsuz oldukça da yiyor. Ne güzel fark etmişsin. Hemencecik gider inşallah onlar
Ortim menün çok iyi22 Aralık Salı
12.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, 3 küp beyaz peynir, 10 çiğ fındık, beyaz lahana, mor lahana, turp
Ara: 1 dilim siyez unundan, mayasız, chialı, keten tohumlu ekmek(25 gr), 1 avuç elma kurusu, 4 fındık
17.30: 1 büyük fırında karnıyarık(içinde tavuk kıyması vardı), 2 kaşık yoğurt
Su: 2,5 lt
1 yeşil çay, 1 rezene çayı
Spor: 30dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim evde yap yakma, 10 dk fitness partnerim iç bacak eritme ve kalça sıkılaştırma
Çayın yanında birazcık kuru elma yiyeceğim
El_Em @_Reyyan hawar
hoşgeldiniz sağlıcakla ideal kilonuza inersiniz inşallahMerhaba hanımlar inşallah aranızda bende motive olurum 171 boyunda 78.5 kiloyum. 70 kilo ile hamile kalıp tam 93 ile doğuma girdimdogumda sadece 6 kilo gitti hedefim tekrardan önce 70 e inmek.
canım güzel menün ama biber dolması 5 biraz fazla olmuş sankiİyi akşamlar
Saat 12. 00de
Yarım simit
1 tane zeytin
Bol maydanoz
Bol lor peyniri
Saat 15.30 da
1 büyük fincan kirazsaplı form çayı
Saat 18.00 de
1 kase tarhana çorbası
5 tane biber dolması
2 dlm kepekli ekmek
Su: 1lt detoksu suyu
Spor: 2500 adım
MerhabaMerhaba hanımlar inşallah aranızda bende motive olurum 171 boyunda 78.5 kiloyum. 70 kilo ile hamile kalıp tam 93 ile doğuma girdimdogumda sadece 6 kilo gitti hedefim tekrardan önce 70 e inmek.
canım yarın çok güzel bir gün olur senin için inşallahİyiyim kızlar ev hali diyelim canım sıkkın
Öpüyorum herkesi