Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eski yemek düzenim gayet normaldi. Hayatta nutella, cips yemeyen ben kendimi akşamları bunlarla otururken buldum🙈 Tammen duygusal ve strese bağlı. Ki normalde cipsten, nutelladan tiksinen insanım nasıl her akşam böyle şeyler yediğimi inan ben de bilmiyorum. Kendime bunu niye yaptım bilmiyorum...🤷🏻‍♀️😬🤮
Ama ders oldu ne güzel,şimdi bir daha zayıfladığında ne yapman gerektiğini biliyorsun. bence gene yapabilirsin çok uçurum kilo yok 🤗

Eski yemek düzenim gayet normaldi. Hayatta nutella, cips yemeyen ben kendimi akşamları bunlarla otururken buldum🙈 Tammen duygusal ve strese bağlı. Ki normalde cipsten, nutelladan tiksinen insanım nasıl her akşam böyle şeyler yediğimi inan ben de bilmiyorum. Kendime bunu niye yaptım bilmiyorum...🤷🏻‍♀️😬🤮
Canım çok fazla artın yok aslında. Zaten hızlı alınan vücudun alışık olmadığı kilolar hemencecik gidiyor. 🙏
Sen listedeymiş gibi başla bence burda paylaşımlarına. Yoksa insan kısır döngüye giriyor. Aldıkça mutsuz oluyor mutsuz oldukça da yiyor. Ne güzel fark etmişsin. Hemencecik gider inşallah onlar 💞

El_Em El_Em kaptancım benim iştahım aşırı arttı yaa dün akşamdan beri ve artı gelicem kesin cuma günü :KK53: ben de izne ayrılmak istiyorum birkaç hafta en azından :KK43:
200 300 gr gitmesinden de yoruldum sebebi zaten akşam atıştırmalıklarım menüme yazmadığım :KK61:
Şöyle bi kendimi toparlayıp dönüp haftada 1-2 kg vermek istiyorum :dua:

X