- 30 Mayıs 2007
- 3.522
- 6.512
Ama ders oldu ne güzel,şimdi bir daha zayıfladığında ne yapman gerektiğini biliyorsun. bence gene yapabilirsin çok uçurum kilo yokEski yemek düzenim gayet normaldi. Hayatta nutella, cips yemeyen ben kendimi akşamları bunlarla otururken buldumTammen duygusal ve strese bağlı. Ki normalde cipsten, nutelladan tiksinen insanım nasıl her akşam böyle şeyler yediğimi inan ben de bilmiyorum. Kendime bunu niye yaptım bilmiyorum...
cuma güzel bi eksi ile geleceksin bence :)))İnşaallah almilam hem çene çalar hem kilo veririz biz cuma da artı çıkarsam vurun beni
Ortim senin mezuniyet icin hedefin kactiİnşaallah almilam hem çene çalar hem kilo veririz biz cuma da artı çıkarsam vurun beni
Canım çok fazla artın yok aslında. Zaten hızlı alınan vücudun alışık olmadığı kilolar hemencecik gidiyor.Eski yemek düzenim gayet normaldi. Hayatta nutella, cips yemeyen ben kendimi akşamları bunlarla otururken buldumTammen duygusal ve strese bağlı. Ki normalde cipsten, nutelladan tiksinen insanım nasıl her akşam böyle şeyler yediğimi inan ben de bilmiyorum. Kendime bunu niye yaptım bilmiyorum...
Kafamdaki 64 de buraya 63 demişimOrtim senin mezuniyet icin hedefin kacti
Olur canım bencedeEl_Em çoğu arkadaş akşam giremedikleri için yazamamış menüyü. Ne yapayım çarpıları sileyim mi bugünlük?
İnşallah bakalım herhalde önümüzdeki ay bakılacak değerlereayy inşallah canım çok sevindim benim insulin 65lerden 16 düştü böyle devam kuzu olacak olacak
Tamam canımOlur canım bencede
Bir seycik kalmamis ortim uzun zamandir duruyorsa simdi cabuk gider insallahKafamdaki 64 de buraya 63 demişimgeri sayimlardayim kaplumbağa hızında gidiyorum
Atmıştım bugün canm18-25 Aralık Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
belmayne
@Pain Killer
@gamzem23
Namaria
nnurc
@hawar
Nikinik
S Smr3535
@Naz03
ummhnisa
@yarimuhendis
Aaaa bu tarafta olunca çarpı mı oluyo bilmiyordum dikkat ederim artık canmMenü yine yanlış yerde canım aldın çarpıyı
Menüler diğer sayfaya yazılıyor. Ki bende Menüleri kontrol ederken diğer sayfaya bakıyorum. Burada görmem çok zor. Mesajlar arasında kaynarAaaa bu tarafta olunca çarpı mı oluyo bilmiyordum dikkat ederim artık canm
Ne guzel dusunmussun
Canim yahudilerde de var tum dinlerde var demek kihristiyanlarin orucu var boyle 60 gun boyunca hic bir hayvansal gidayi tuketmiyorlar. mesajlarin tamamini okuyamadim ama gorunce aklima geldi:)
Evet canim elimden geldigince oyle yapacagimCanim secici olup az kalorili seyler tercih etmeye calis yoksa bi gun yedigimizi bi hafta yakamiyoruz
yahudileri bilmiyodum olabilir. bir hristiyan arkadasim vardi o her yil noel oncesi 60 gun hayvansal gida perhizine girerdi bi yemek yemege karar vermek iskenceyr donerdi herseyde var hayvansal gida diyeCanim yahudilerde de var tum dinlerde var demek ki