Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu günler
Selam canım, birşey sormak istiyorum. Hesap detaylarından kendime ilk çizelge oluşturduğumda mesajlarımın altındaki kilo göstergesi ayrıntılı bilgi veriyordu. Zamanla kilolarımı güncelleyince o bilgiler gitti sadece gösterge kaldı.
Sen de hala bilgiler de var.
Bunu nasıl düzeltirim biliyor musun?

Soğan kürü işe yaradı vaktinde regl oldum dün. İnşallah Cuma'ya tekrar süprizler olmaz ve şu artık 52 barajını bir geçerim. Elimden geldiğince dikkat etmeye calısıyorum. Moral bozucu ya sabit aynı civar kiloya takılı kalmak

Ortim çok güzel menü. Meyveyi de geçe bırakmadıysan süper. Gerçi pek yürüm yok çünkü ben de çayın yanında leblebi ve kuru elmayı biraz fazla kaçırmış olabilirim
Adımların yine şahane

Canım bu arada kusura bakma sabaha kalıyor benim menü yorumlama işi. Gece ders çalışıyordum.

Geçenlerde öyle kaldıkça kaldım ben de gerçekten kötü emek verdiğin halde regl bayağı indirir cuma oncesi gelmesi iyi olmuş bence en net rakam pazartesi

Evet canım afyon da kıymayla yapılır her duyan çok şaşırıyor İzmir de de. Pirinçle yaptığımıza da yalancı dolma deriz
Benim de eniştem afyonlı onun annesi yapıyor arada bir de bulgurla yapıyor çok güzel oluyor gerçekten o dediğim yağsız bulgur katmerini de o yapmıitı ben çok seviyorum afyonun yemeklerini bir trabzonlu olarak

canım yeşil çizginin altına inince artık normal kiloda oldugun için o detaylar çizelgede görünmüyor

Kizlaaaar nee yiicüük bugün hepimiz planlayalim bu iki gün yemeden müdahale ederiz hem bu cuma uzun zamandır bıraktığımız zirveye biz cikalim
Öğle: et kuşbaşı ve bol maydonozlu salata 1 dl tb ekmeği
Akşam: terbiyeli tavuk çorbası, kefenli yulaflı hurmalı yogurt şeklinde planladım

Ben 11 de normal bi kahvalti yaptim.
saat 4-5 gibi dogum gunune gidecegiz orada cigkofte borek sarma pasta profiterol elmali tart belki baska seyler de olacak
Soyleyin ben ne yapayim

canım yeşil çizginin altına inince artık normal kiloda oldugun için o detaylar çizelgede görünmüyor
canim cok tesekkur ederim, bana oyle bir iyilik yaptin ki anlatamam.
haftalardir kk´ya her girdigimde hesap ayarlari kisminda bilgi degistir, guncelle, sorunu cozmeye calis derken o kadar cok zaman kaybediyordum ki.
iyiki sana sormusum sadece bugun bile yarim saat ugrasmistim duzeltmeye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…