Olur Esra’cım. Ekle, menülerimi de yazmaya başlayayım daha iyi olur. Sorumluluk olur benim için.Bugünden sonra senide ekleyeyim canım spor tablosuna istersen canım
Menü spor sayfamız varya yaptıklarını oradan yaz sayfanın üst kısmında etiketli kısa yolu var
İstersen menüde yaz
Yani bizim bildiğimiz esas dolma yalancı dolma mı oluyor sizin için ahahahahahEvet canım afyon da kıymayla yapılır her duyan çok şaşırıyor İzmir de de. Pirinçle yaptığımıza da yalancı dolma deriz
Cok ilginc ya ilk defa duydumCanlarım biz pirinçli yapmayız dolmaya sarmaya sadece kıyma koyarız o yüzden küçük 5 dolma yedim. Siz onu köfte gibi düşünün
Afyon biraz etçi Bi memleket oluncaYani bizim bildiğimiz esas dolma yalancı dolma mı oluyor sizin için ahahahahah
Bende birçok şehirde bulundum eşimin işinden dolayı afyon dışında yok kimse bilmiyor ama yiyenlerin çoğu seviyorCok ilginc ya ilk defa duydum
Selam canım, birşey sormak istiyorum. Hesap detaylarından kendime ilk çizelge oluşturduğumda mesajlarımın altındaki kilo göstergesi ayrıntılı bilgi veriyordu. Zamanla kilolarımı güncelleyince o bilgiler gitti sadece gösterge kaldı.Günaydın arkadaşlar mutlu huzurlu günler
Ortim çok güzel menü. Meyveyi de geçe bırakmadıysan süper. Gerçi pek yürüm yok çünkü ben de çayın yanında leblebi ve kuru elmayı biraz fazla kaçırmış olabilirimSabah 09:30
1,5 dilim uno denge
Peynir zeytin domates
ara
1 dilim onu denge labne
2 mandalina
1 avuç fıstık
akşam 17:30
1 kase tavuklu şehriye çorbası
1 tane patlıcan dolma
Salata
ara
1 avuç kuru üzüm fıstık beyaz leblebi karışımı
2 kayısı kurusu
3 dilim portakal
2 lt su bolca şekersiz çay
3 mil leslie
Toplamda 13,200 adım atmışım
El_Em @_Reyyan belmayne
Sen kalkarken ben yatmışımGünaydınlar herkeseee...
4.30’da uyandım yine bu aralar uyku düzenim alt üst oldu
Arada bir 5’te yatıyorum arada bir de 4.30’da uyanıyorum iyice ayarım kaçtı!
Herkese bol eksili bir gün olsunnn...
İşini biliyonsun işe gitmiyosun heemezun olunca
Geçenlerde öyle kaldıkça kaldım ben de gerçekten kötü emek verdiğin haldeSoğan kürü işe yaradı vaktinde regl oldum dün. İnşallah Cuma'ya tekrar süprizler olmaz ve şu artık 52 barajını bir geçerim. Elimden geldiğince dikkat etmeye calısıyorum. Moral bozucu ya sabit aynı civar kiloya takılı kalmak
Benim de eniştem afyonlı onun annesi yapıyor arada bir de bulgurla yapıyor çok güzel oluyor gerçekten o dediğim yağsız bulgur katmerini de o yapmıitı ben çok seviyorum afyonun yemeklerini bir trabzonlu olarakEvet canım afyon da kıymayla yapılır her duyan çok şaşırıyor İzmir de de. Pirinçle yaptığımıza da yalancı dolma deriz
canım yeşil çizginin altına inince artık normal kiloda oldugun için o detaylar çizelgede görünmüyorSelam canım, birşey sormak istiyorum. Hesap detaylarından kendime ilk çizelge oluşturduğumda mesajlarımın altındaki kilo göstergesi ayrıntılı bilgi veriyordu. Zamanla kilolarımı güncelleyince o bilgiler gitti sadece gösterge kaldı.
Sen de hala bilgiler de var.
Bunu nasıl düzeltirim biliyor musun?
Ben 11 de normal bi kahvalti yaptim.Kizlaaaar nee yiicüük bugünhepimiz planlayalim bu iki gün yemeden müdahale ederiz hem bu cuma uzun zamandır bıraktığımız zirveye biz cikalim
Öğle: et kuşbaşı ve bol maydonozlu salata 1 dl tb ekmeği
Akşam: terbiyeli tavuk çorbası, kefenli yulaflı hurmalı yogurt şeklinde planladım
canim cok tesekkur ederim, bana oyle bir iyilik yaptin ki anlatamam.canım yeşil çizginin altına inince artık normal kiloda oldugun için o detaylar çizelgede görünmüyor