Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Guzel menu tebrikler bari gunduz yesen tadindan yenmez menü
5 dolmaya kadar her sey süperdi
Guzel menun suyu yine azaltmisiz ama.tursu ben gecen hafta cok yedim bu hafta agzima surmedim doktor tuzluyu da yasakladi bir sure yemem.son 2 gun bol sivi ortim eksileri alalim

Günü güzel kapatmışsın cnm tebrik ederim 3lt su içenlere hayranım

Sen de güzel kapatmışsın hadi bakalım cumaya hedeflerimizi tutturacağız böyle giderse☺

Harikasın canım ya çayın yanında akşam bişey olmasa daha iyide ama bunu söyleyecek son kişi olmalıyım yediklerimden sonra

İnş. Cnm kendimi çok zor motive ediyorum güzel bir cuma olursa bana enerji vereceğini düşünüyorum
Kızlar yorumları bu sayfadan yapıyoruz. Diğer sayfadan olmuyor

Güncel sporlarımız
Kızlar sporu çok az olanlardan yarına güzel bir spor alırız artıkkkk

Eki Görüntüle 2745938
Esracım her gün buraya mı yazıyoruz sporumuzu. Dün 50 dk eliptik yapmıştım. Ben de yazmış olayım motivasyon olsun. Ben kolay kolay spor yapan biri değilim biliyorsun. Madem yaptım paylaşayım.

canım güzel menün ama biber dolması 5 biraz fazla olmuş sanki

Canlarım biz pirinçli yapmayız dolmaya sarmaya sadece kıyma koyarız o yüzden küçük 5 dolma yedim. Siz onu köfte gibi düşünün

Hem menün hem de sporun harika canım. Benim bu hafta fırsatım hiç olmadı spora hep bişeyler çıktı. İnşallah bugün yapmaya çalışıcam

Günaydın ben yeni katıldım aranıza çok teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ins çok güzel kilolar veririz birlikte şimdi dersim var bitince döner tanitirim uzun uzun kendimi
Rica ederiz hoşgeldiniz ve iyi dersler
Dönüşte bekleriz 1.sayfada kurallarımız ve katılım formumuz var onu doldurabilirsineniz seviniriz

Canlarım biz pirinçli yapmayız dolmaya sarmaya sadece kıyma koyarız o yüzden küçük 5 dolma yedim. Siz onu köfte gibi düşünün
Aaaa hiç görmedim sırf kıymadan dolma
Dolmalık biberin içi kıymamı oluyor tatlım ? Bende 5 i görünce şaşırmıştım ama köfte gibiyse evet normal

Günaydınlar herkeseee...
4.30’da uyandım yine bu aralar uyku düzenim alt üst oldu
Arada bir 5’te yatıyorum arada bir de 4.30’da uyanıyorum iyice ayarım kaçtı!
Herkese bol eksili bir gün olsunnn...
Günaydın canım niye öyle oluyor akşam çok mu erken yattın acaba uykunu alıyorsun o saatte

Esracım her gün buraya mı yazıyoruz sporumuzu. Dün 50 dk eliptik yapmıştım. Ben de yazmış olayım motivasyon olsun. Ben kolay kolay spor yapan biri değilim biliyorsun. Madem yaptım paylaşayım.
Bugünden sonra senide ekleyeyim canım spor tablosuna istersen canım
Menü spor sayfamız varya yaptıklarını oradan yaz sayfanın üst kısmında etiketli kısa yolu var
İstersen menüde yaz

Aaaa hiç görmedim sırf kıymadan dolma
Dolmalık biberin içi kıymamı oluyor tatlım ? Bende 5 i görünce şaşırmıştım ama köfte gibiyse evet normal
Evet canım afyon da kıymayla yapılır her duyan çok şaşırıyor İzmir de de. Pirinçle yaptığımıza da yalancı dolma deriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…