Guzel menu tebrikler bari gunduz yesen tadindan yenmez menü
5 dolmaya kadar her sey süperdiİyi akşamlar
Saat 12. 00de
Yarım simit
1 tane zeytin
Bol maydanoz
Bol lor peyniri
Saat 15.30 da
1 büyük fincan kirazsaplı form çayı
Saat 18.00 de
1 kase tarhana çorbası
5 tane biber dolması
2 dlm kepekli ekmek
Su: 1lt detoksu suyu
Spor: 2500 adım
Guzel menun suyu yine azaltmisiz ama.tursu ben gecen hafta cok yedim bu hafta agzima surmedim doktor tuzluyu da yasakladi bir sure yemem.son 2 gun bol sivi ortim eksileri alalimSelam
Sabah: 1 kaşarlı poğaça (çok az yagliydi ekmek gibiydi) kk peynir, 1 tk bal kaymak,1 çeri,4 çatal omlet
Öğle: 2 hurma, 1 kase tavuklu terbiyeli çorba, 1 dl tb ekmeği
Akşam: 1.5 tb barbunya pilaki, 3 yk pilav,yoğurt, karışık turşu
* Bu aralar turşu aşeriyorum ama yarın bitki çayları ile tahribatı azaltirim.
Su:1 lt
Spor: 6.228 adim
El_Em Mehfam Nikinik
Orti çokta iyi sayılmaz misafirim vardı bugun de kahvaltıya gelmişlerdi abarttım epey Bi yarın bomba gibi geliyorum toparlıyorum inşallah
Günü güzel kapatmışsın cnm tebrik ederim 3lt su içenlere hayranım
Sen de güzel kapatmışsın hadi bakalım cumaya hedeflerimizi tutturacağız böyle giderse☺
Harikasın canım ya çayın yanında akşam bişey olmasa daha iyide ama bunu söyleyecek son kişi olmalıyım yediklerimden sonra
Kızlar yorumları bu sayfadan yapıyoruz. Diğer sayfadan olmuyorİnş. Cnm kendimi çok zor motive ediyorumgüzel bir cuma olursa bana enerji vereceğini düşünüyorum
Esracım her gün buraya mı yazıyoruz sporumuzu. Dün 50 dk eliptik yapmıştım. Ben de yazmış olayım motivasyon olsun. Ben kolay kolay spor yapan biri değilim biliyorsun. Madem yaptım paylaşayım.Güncel sporlarımız
Kızlar sporu çok az olanlardan yarına güzel bir spor alırız artıkkkk
Eki Görüntüle 2745938
canım güzel menün ama biber dolması 5 biraz fazla olmuş sanki
Canlarım biz pirinçli yapmayız dolmaya sarmaya sadece kıyma koyarız o yüzden küçük 5 dolma yedim. Siz onu köfte gibi düşününGuzel menu tebrikler bari gunduz yesen tadindan yenmez menü
5 dolmaya kadar her sey süperdi
Guzel menun suyu yine azaltmisiz ama.tursu ben gecen hafta cok yedim bu hafta agzima surmedim doktor tuzluyu da yasakladi bir sure yemem.son 2 gun bol sivi ortim eksileri alalim
Hem menün hem de sporun harika canım. Benim bu hafta fırsatım hiç olmadı spora hep bişeyler çıktı. İnşallah bugün yapmaya çalışıcam22 Aralık
9.30
2 ceviz 2 incir 1 ck tahin 1 bardak sade kahve
12.50
8 yk bruksel lahanası 6 yk salata
2 dilim eksi mayalı ekmek
16.20
1 elma 8badem 1 cb bademsütü
20.00
3 yk biber kavurma 3 yk bruksel lahanası
yeşillik 2 wasa
su 2 lt
spor 6.400 adım 64 p
30 dk chloe full body 120p.
topl. 180 p.
ummhnisa
Rica ederiz hoşgeldiniz ve iyi derslerGünaydın ben yeni katıldım aranıza çok teşekkür ederim kabul ettiğiniz için ins çok güzel kilolar veririz birlikte şimdi dersim var bitince döner tanitirim uzun uzun kendimi
Aaaa hiç görmedim sırf kıymadan dolmaCanlarım biz pirinçli yapmayız dolmaya sarmaya sadece kıyma koyarız o yüzden küçük 5 dolma yedim. Siz onu köfte gibi düşünün
Günaydın canım niye öyle oluyor akşam çok mu erken yattın acaba uykunu alıyorsun o saatteGünaydınlar herkeseee...
4.30’da uyandım yine bu aralar uyku düzenim alt üst oldu
Arada bir 5’te yatıyorum arada bir de 4.30’da uyanıyorum iyice ayarım kaçtı!
Herkese bol eksili bir gün olsunnn...
Bugünden sonra senide ekleyeyim canım spor tablosuna istersen canımEsracım her gün buraya mı yazıyoruz sporumuzu. Dün 50 dk eliptik yapmıştım. Ben de yazmış olayım motivasyon olsun. Ben kolay kolay spor yapan biri değilim biliyorsun. Madem yaptım paylaşayım.
Oh ohhh maşallah acemiler iş başındaKızlar yorumları bu sayfadan yapıyoruz. Diğer sayfadan olmuyor
canım yarın çok güzel bir gün olur senin için inşallah
İyisin mi
Evet canım afyon da kıymayla yapılır her duyan çok şaşırıyor İzmir de de. Pirinçle yaptığımıza da yalancı dolma derizAaaa hiç görmedim sırf kıymadan dolma
Dolmalık biberin içi kıymamı oluyor tatlım ? Bende 5 i görünce şaşırmıştımama köfte gibiyse evet normal