Allah razı olsun canımYa ne güzel
Maşallah canım sana bencede iyi olacak manevi olarakta yükseltmişsin kendini zorlamanmazsın bence
İlk defa duyuyorum ben canım. Merak ettimcok teşekkür ederim kaptanimmodaklandım bu hafta bir de canım aslında hayvansal gıda detoksuna sıcak bakıyorum çünkü Esma ul Husna okumalarında bazı ismi şeriflerin okuma adabında 30-60 gun hayvansal hiçbirşey yenmiyor (El-Berr ismi şerifi örneğin) yani bi yandan da nefis terbiyesiyle alakalı olacağı için mutlu bile oldum denebilir :) zaten mantar bakliyat vs var ordan alirim proteini inşallah bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum
Canim ileri derece Esma okumalarinda var tabi uygulamak zor gunde 10000-30000 gibi sayilarda okunuyorİlk defa duyuyorum ben canım. Merak ettim
Canim secici olup az kalorili seyler tercih etmeye calis yoksa bi gun yedigimizi bi hafta yakamiyoruzYa arkadaslar yarin yine bir dogum gunu var. yarin diyeti biraz bozacagim gibi
Barbom son 4teeeeCanim ileri derece Esma okumalarinda var tabi uygulamak zor gunde 10000-30000 gibi sayilarda okunuyor
Bir güzel dinlemişim canımHayirli geceler canim iyi dinlemeler
Menün güzelmiş canım. Keki bir ıslıkla bırakman harikaSabah 09:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim uno denge
Peynir zeytin domates
ara
1 avuç fıstık
1 taze hurma
Çeyrek muz
1 mandalina
akşam 17:00
1 tabak patates salatası
1 ısırık kek
ara
1 ayva
2,5 lt su bolca şekersiz çay
2 mil leslie + evde yağ yakma egzersizi
toplamda 11 bin küsür adım
El_Em Mehfam belmayne
Oh çok şükür canım.Gunaydinlar hastaneden geldim korkulacak bi durum yokmus ilac verdi bilekligi gun icinde de takmam gerekiyormus bez sıkma hamur yogurma ellerini yorma kilo ver dedi3 ay sonra kontrol insallah
Anladım canım şaşırtma yapıyoruz vücudahayır canım pişirerek değil yogurda katarak yiyordum bu hafta yulaf yok listemde
ekşi mayalı tam bugday canım zaten kalorisine bakmadım ama hep aynı yememek için arada değiştiriyorum
Canım maşallah manevi yönünde yüksek ne güzel. Bu hafta hem senden hem de kendimden (es kaza kaçamak yapmazsam) çoook güzel sonuçlar göreceğiz. Bende diyetisyen deydim bugün. İnsülin direnci den dolayı kilo vermen yavaş ama böyle devam et dedi. Evdeki tartımla biraz fark var tabi ama o da evde neredeyse anadan üryancok teşekkür ederim kaptanimmodaklandım bu hafta bir de canım aslında hayvansal gıda detoksuna sıcak bakıyorum çünkü Esma ul Husna okumalarında bazı ismi şeriflerin okuma adabında 30-60 gun hayvansal hiçbirşey yenmiyor (El-Berr ismi şerifi örneğin) yani bi yandan da nefis terbiyesiyle alakalı olacağı için mutlu bile oldum denebilir :) zaten mantar bakliyat vs var ordan alirim proteini inşallah bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum
Sistem de sorun kaynaklı giremediydim18-25 Aralık Menü Paylaşım Listesi
@Amor-a
seyrekyagmur
Hedef60kgolmak
belmayne
@Pain Killer
@gamzem23
Namaria
nnurc
@hawar
Nikinik
@Smr3535
@Naz03
ummhnisa
@yarimuhendis
AA kötü olmuş bende diyorum kilo az oysa..Benim de hep ucuna yaklastigim şey aman aman ben mezun olup böyle beslenmeye devam edeyimYok kuzum ya eskinin eskisi ama mezun olamayanladanen son baya yaklaşmıştık ama yaz dönemine denk gelince yine bıraktık ipin ucunu
Ay sorma aşılarda artık işe yaramaz diyorlar
Tebrik ederim bu çok güzel bı haberMerhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim onun tartisinda 89.2 ciktim1.9 kilo gitmis 2.2 yagdan gitmis kas artmis biraz
Cok iyisin benden önce de vermissin benle de 2 ay olmadi 9 kilo gitti dedi hic duraksama falan yok masallah dedi
Bu iki hafta cok hard bi listem var0 hayvansal gida deneyelim dedi sut yogurt et hicbisey yok onun yerine mantar sebze bitkisrl sut falan var zorlanirsan ara biseler ekleriz dedi
Tamamen eski yemek düzenine mi döndün nasıl oldu o kadar hızlı çıkışMerhabaaa...
Ben mezun olamadan izne ayrılıp bir türlü geri dönemeyenlerdenim maalesef.Keşke mezun olabilseydim! Araya yaz tatili girmesi kötü oldu ve ben yine dağıldım...
64.5 ile izne ayrıldım şu an maalesef 71 kg olmuşum!
İnanılmaz ana gerçek...
Hayatımda ilk defa 68’i geçti kilom ve son sürat yukarı gidiyor, çoküzgünüm.
Benim de 15 dk Leslie vardı kaptanm artı 18 dk zumba, 20 mekik,20 squat,45 plank
21.12 walk Challenge sonuçları
1.Namaria 14.759 adım
2.belmayne 13.654 adım
3. @hawar 11.011 adım
4. @gamzem23 10.856 adım
5.balpamuk 8222 adım
6. @yarimuhendis 7200 adım
7.El_Em 6752 adım
8.Hedef60kgolmak 6077 adım
+Puan Namaria nın oldu tebriklerr
Kızlar dün 23 den sonra giremedim ben sayfada çalışma vardı gece 12 ye kadarda baktım ama sonra da uyumuşum sonuçlar bugüne kaldı :)katılan herkese teşekkürler çok güzel adımlar
Evet beğenilerimi yaptım alıntılarıma cevap verecekken gittiDünkü sistem sorunundan dolayı sanırım çok yazamayan oldu muhtemelen
Orticim menun çok uyumlu21 aralik pazartesi
10.00
2 yumurtali peynirli omlet
17.00
Maden sulu yesil cay
1 portakal
19.30
1 kase brokoli corbasi
4 kabak mucver(yagsiz tavada)
2 kasik yogurt
6000 adim
El_Em Mehfam seyrekyagmur
Yaaa insallah doktor taniyamasin beniBir güzel dinlemişim canım
Menün güzelmiş canım. Keki bir ıslıkla bırakman harika
Spor da çok iyi
Oh çok şükür canım.
Doktora sen beni 3 Ay sonra gör deseydin
Selaaam kizlar
Dün gece giremedim sistemden. Bu sabah güzel bı tartı gördüm söylemem
16 kilo almış barbo oldu balonBarbom son 4teeee
Aysunum maşallah nazarlardan korusun Rabbim cumaya bomba gibi gelelim :))) ben de dün gece hiç giremedimSelaaam kizlar
Dün gece giremedim sistemden. Bu sabah güzel bı tartı gördüm söylemem
ayy inşallah canım çok sevindim benim insulin 65lerden 16 düştü böyle devam kuzu olacak olacakCanım maşallah manevi yönünde yüksek ne güzel. Bu hafta hem senden hem de kendimden (es kaza kaçamak yapmazsam) çoook güzel sonuçlar göreceğiz. Bende diyetisyen deydim bugün. İnsülin direnci den dolayı kilo vermen yavaş ama böyle devam et dedi. Evdeki tartımla biraz fark var tabi ama o da evde neredeyse anadan üryantartılıp orda kıyafetlerle tartılmamdan dolayı diye düşünüyorum
hristiyanlarin orucu var boyle 60 gun boyunca hic bir hayvansal gidayi tuketmiyorlar. mesajlarin tamamini okuyamadim ama gorunce aklima geldi:)cok teşekkür ederim kaptanimmodaklandım bu hafta bir de canım aslında hayvansal gıda detoksuna sıcak bakıyorum çünkü Esma ul Husna okumalarında bazı ismi şeriflerin okuma adabında 30-60 gun hayvansal hiçbirşey yenmiyor (El-Berr ismi şerifi örneğin) yani bi yandan da nefis terbiyesiyle alakalı olacağı için mutlu bile oldum denebilir :) zaten mantar bakliyat vs var ordan alirim proteini inşallah bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum
İnşaallah almilam hem çene çalar hem kilo veririz biz cuma da artı çıkarsam vurun beniAysunum maşallah nazarlardan korusun Rabbim cumaya bomba gibi gelelim :))) ben de dün gece hiç giremedim
Eski yemek düzenim gayet normaldi. Hayatta nutella, cips yemeyen ben kendimi akşamları bunlarla otururken buldumAA kötü olmuş bende diyorum kilo az oysa..Benim de hep ucuna yaklastigim şey aman aman ben mezun olup böyle beslenmeye devam edeyim
Ben asilara da tam guvenebilsem hani şöyle etraflıca insan üzerinde uzun vadede etkileri saptayabilecek vakitleri de yok ne düşünceğimizi şaşırdık
Tebrik ederim bu çok güzel bı habertek tek leveller açılıyor
Tamamen eski yemek düzenine mi döndün nasıl oldu o kadar hızlı çıkış
Benim de 15 dk Leslie vardı kaptanm artı 18 dk zumba, 20 mekik,20 squat,45 plank
Evet beğenilerimi yaptım alıntılarıma cevap verecekken gitti
Orticim menun çok uyumlubu arada hastane için güzel haber umarım hiç gerek kalmaz ameliyata