Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ya ne güzel ❤️
Maşallah canım sana bencede iyi olacak manevi olarakta yükseltmişsin kendini zorlamanmazsın bence 🤗
Allah razı olsun canım :KK19: manevi olarak aslında bilip uygulayamıyorum canım hala yeme içme konusunda zorlanıyorum alışveriş vs daha baya alçaktayım :) ama çabalıyoruz bakalım kaptanım :KK200:

cok teşekkür ederim kaptanimm :KK19: odaklandım bu hafta bir de canım aslında hayvansal gıda detoksuna sıcak bakıyorum çünkü Esma ul Husna okumalarında bazı ismi şeriflerin okuma adabında 30-60 gun hayvansal hiçbirşey yenmiyor (El-Berr ismi şerifi örneğin) yani bi yandan da nefis terbiyesiyle alakalı olacağı için mutlu bile oldum denebilir :) zaten mantar bakliyat vs var ordan alirim proteini inşallah bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum :KK200:
İlk defa duyuyorum ben canım. Merak ettim 🤔

Hayirli geceler canim iyi dinlemeler 💞
Bir güzel dinlemişim canım 🤩
Sabah 09:30
1 haşlanmış yumurta
2 dilim uno denge
Peynir zeytin domates

ara
1 avuç fıstık
1 taze hurma
Çeyrek muz
1 mandalina

akşam 17:00
1 tabak patates salatası
1 ısırık kek

ara
1 ayva

2,5 lt su bolca şekersiz çay

2 mil leslie + evde yağ yakma egzersizi

toplamda 11 bin küsür adım
El_Em El_Em Mehfam Mehfam belmayne belmayne
Menün güzelmiş canım. Keki bir ıslıkla bırakman harika 😍
Spor da çok iyi💞

Gunaydinlar hastaneden geldim korkulacak bi durum yokmus ilac verdi bilekligi gun icinde de takmam gerekiyormus bez sıkma hamur yogurma ellerini yorma kilo ver dedi 🤭🤭 3 ay sonra kontrol insallah
Oh çok şükür canım. 🙏
Doktora sen beni 3 Ay sonra gör deseydin :KK6:

hayır canım pişirerek değil yogurda katarak yiyordum bu hafta yulaf yok listemde
ekşi mayalı tam bugday canım zaten kalorisine bakmadım ama hep aynı yememek için arada değiştiriyorum
Anladım canım şaşırtma yapıyoruz vücuda
cok teşekkür ederim kaptanimm :KK19: odaklandım bu hafta bir de canım aslında hayvansal gıda detoksuna sıcak bakıyorum çünkü Esma ul Husna okumalarında bazı ismi şeriflerin okuma adabında 30-60 gun hayvansal hiçbirşey yenmiyor (El-Berr ismi şerifi örneğin) yani bi yandan da nefis terbiyesiyle alakalı olacağı için mutlu bile oldum denebilir :) zaten mantar bakliyat vs var ordan alirim proteini inşallah bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum :KK200:
Canım maşallah manevi yönünde yüksek ne güzel. Bu hafta hem senden hem de kendimden (es kaza kaçamak yapmazsam) çoook güzel sonuçlar göreceğiz. Bende diyetisyen deydim bugün. İnsülin direnci den dolayı kilo vermen yavaş ama böyle devam et dedi. Evdeki tartımla biraz fark var tabi ama o da evde neredeyse anadan üryan🤭🤭 tartılıp orda kıyafetlerle tartılmamdan dolayı diye düşünüyorum

Yok kuzum ya eskinin eskisi ama mezun olamayanladan 🙈🤣 en son baya yaklaşmıştık ama yaz dönemine denk gelince yine bıraktık ipin ucunu :rolleyes:
AA kötü olmuş bende diyorum kilo az oysa..Benim de hep ucuna yaklastigim şey aman aman ben mezun olup böyle beslenmeye devam edeyim 🤭
Ay sorma aşılarda artık işe yaramaz diyorlar :olamaz:
👀 Ben asilara da tam guvenebilsem hani şöyle etraflıca insan üzerinde uzun vadede etkileri saptayabilecek vakitleri de yok ne düşünceğimizi şaşırdık
Merhaba arkadaşlar diyetisyenden geldim onun tartisinda 89.2 ciktim 🙃 1.9 kilo gitmis 2.2 yagdan gitmis kas artmis biraz 🤸👍
Cok iyisin benden önce de vermissin benle de 2 ay olmadi 9 kilo gitti dedi hic duraksama falan yok masallah dedi 😌
Bu iki hafta cok hard bi listem var 🙈😂 0 hayvansal gida deneyelim dedi sut yogurt et hicbisey yok onun yerine mantar sebze bitkisrl sut falan var 👀 zorlanirsan ara biseler ekleriz dedi
Tebrik ederim bu çok güzel bı haber 💐tek tek leveller açılıyor 😍
Merhabaaa...
Ben mezun olamadan izne ayrılıp bir türlü geri dönemeyenlerdenim maalesef.🙈 Keşke mezun olabilseydim! Araya yaz tatili girmesi kötü oldu ve ben yine dağıldım...
64.5 ile izne ayrıldım şu an maalesef 71 kg olmuşum!😕
İnanılmaz ana gerçek...
Hayatımda ilk defa 68’i geçti kilom ve son sürat yukarı gidiyor, çoküzgünüm.😕
Tamamen eski yemek düzenine mi döndün nasıl oldu o kadar hızlı çıkış 👀

21.12 walk Challenge sonuçları

🏃🏾‍♀️🏃🏾‍♀️

1. Namaria Namaria 14.759 adım 🌺🌺

2. belmayne belmayne 13.654 adım 🌻

3. @hawar 11.011 adım 🏵️

4. @gamzem23 10.856 adım 🌷

5. balpamuk balpamuk 8222 adım 💐

6. @yarimuhendis 7200 adım 🌼

7. El_Em El_Em 6752 adım 🌹

8. Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 6077 adım 🌸

+ 💯 Puan Namaria Namaria nın oldu tebriklerr 🤩

Kızlar dün 23 den sonra giremedim ben sayfada çalışma vardı gece 12 ye kadarda baktım ama sonra da uyumuşum sonuçlar bugüne kaldı :) 🤭 katılan herkese teşekkürler çok güzel adımlar 🤗

Benim de 15 dk Leslie vardı kaptanm artı 18 dk zumba, 20 mekik,20 squat,45 plank
Dünkü sistem sorunundan dolayı sanırım çok yazamayan oldu muhtemelen
Evet beğenilerimi yaptım alıntılarıma cevap verecekken gitti 🙄
21 aralik pazartesi
10.00
2 yumurtali peynirli omlet

17.00
Maden sulu yesil cay
1 portakal

19.30
1 kase brokoli corbasi
4 kabak mucver(yagsiz tavada)
2 kasik yogurt

6000 adim

El_Em El_Em Mehfam Mehfam seyrekyagmur seyrekyagmur
Orticim menun çok uyumlu 👍 bu arada hastane için güzel haber umarım hiç gerek kalmaz ameliyata 🤗

Canım maşallah manevi yönünde yüksek ne güzel. Bu hafta hem senden hem de kendimden (es kaza kaçamak yapmazsam) çoook güzel sonuçlar göreceğiz. Bende diyetisyen deydim bugün. İnsülin direnci den dolayı kilo vermen yavaş ama böyle devam et dedi. Evdeki tartımla biraz fark var tabi ama o da evde neredeyse anadan üryan🤭🤭 tartılıp orda kıyafetlerle tartılmamdan dolayı diye düşünüyorum
ayy inşallah canım çok sevindim benim insulin 65lerden 16 düştü böyle devam kuzu olacak olacak

hristiyanlarin orucu var boyle 60 gun boyunca hic bir hayvansal gidayi tuketmiyorlar. mesajlarin tamamini okuyamadim ama gorunce aklima geldi:)

AA kötü olmuş bende diyorum kilo az oysa..Benim de hep ucuna yaklastigim şey aman aman ben mezun olup böyle beslenmeye devam edeyim 🤭

👀 Ben asilara da tam guvenebilsem hani şöyle etraflıca insan üzerinde uzun vadede etkileri saptayabilecek vakitleri de yok ne düşünceğimizi şaşırdık

Tebrik ederim bu çok güzel bı haber 💐tek tek leveller açılıyor 😍

Tamamen eski yemek düzenine mi döndün nasıl oldu o kadar hızlı çıkış 👀

Benim de 15 dk Leslie vardı kaptanm artı 18 dk zumba, 20 mekik,20 squat,45 plank

Evet beğenilerimi yaptım alıntılarıma cevap verecekken gitti 🙄

Orticim menun çok uyumlu 👍 bu arada hastane için güzel haber umarım hiç gerek kalmaz ameliyata 🤗
Eski yemek düzenim gayet normaldi. Hayatta nutella, cips yemeyen ben kendimi akşamları bunlarla otururken buldum🙈 Tammen duygusal ve strese bağlı. Ki normalde cipsten, nutelladan tiksinen insanım nasıl her akşam böyle şeyler yediğimi inan ben de bilmiyorum. Kendime bunu niye yaptım bilmiyorum...🤷🏻‍♀️😬🤮

X