Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

El_Em El_Em kaptancım benim iştahım aşırı arttı yaa dün akşamdan beri ve artı gelicem kesin cuma günü :KK53: ben de izne ayrılmak istiyorum birkaç hafta en azından :KK43:
200 300 gr gitmesinden de yoruldum sebebi zaten akşam atıştırmalıklarım menüme yazmadığım :KK61:
Şöyle bi kendimi toparlayıp dönüp haftada 1-2 kg vermek istiyorum :dua:
Burcum senin hedefin kaçtı ?

El_Em El_Em kaptancım benim iştahım aşırı arttı yaa dün akşamdan beri ve artı gelicem kesin cuma günü :KK53: ben de izne ayrılmak istiyorum birkaç hafta en azından :KK43:
200 300 gr gitmesinden de yoruldum sebebi zaten akşam atıştırmalıklarım menüme yazmadığım :KK61:
Canım emin misin izin konusunda, bazen diyetten yoruldum artık izin isteyeyim biraz rahat takılayım diyorum aklımda çikolatalar, karbonhidratlar uçuşarak, 1 gün sonra öyle bir motivasyon geliyorki iyiki izin istememişim diyorum.

akşam atıştırmalarını gün içinde yapsan belki akşam canın istemez. Hem menüye yazmış olursun.❤️❤️❤️

Ayyyy zaten canım sıkkkınnn :sinirli:
İzin vermiyoruz değil mi kızlar
Oylama kapanmıştır :KK12: devam ediyorsun :lülülü:

Ayyyy zaten canım sıkkkınnn :sinirli:
İzin vermiyoruz değil mi kızlar
Oylama kapanmıştır :KK12: devam ediyorsun :lülülü:
Hayirdir kaptanim neden canin sıkkın

@amatordiyetci esraya katiliyorum.gidersen birakma ihtimalin cok fazla mezuniyete bisi kalmamis son kez bi asil bitir bu isi 👍🤩

Kuzum bak gidersen gelmezsin, geçen Kasım'da ve Aralık başında hiç giresim bile gelmedi buraya resmen bırakıyordum sonra iç konusmami değiştirip motive oldum eğer hedefin yakınsa zaten vazgeçme bitirelim değsin 👍

Ama ders oldu ne güzel,şimdi bir daha zayıfladığında ne yapman gerektiğini biliyorsun. bence gene yapabilirsin çok uçurum kilo yok 🤗

Canım çok fazla artın yok aslında. Zaten hızlı alınan vücudun alışık olmadığı kilolar hemencecik gidiyor. 🙏
Sen listedeymiş gibi başla bence burda paylaşımlarına. Yoksa insan kısır döngüye giriyor. Aldıkça mutsuz oluyor mutsuz oldukça da yiyor. Ne güzel fark etmişsin. Hemencecik gider inşallah onlar 💞

Arkadaşlar teşekkürler,
Bu motivasyon bana iyi geliyor. Burada olmanın en büyük artısı bu işte... Birbirimize destek olmak hepimize iyi gelen şey...
Fırsat buldukça buraya yazıp adapte olacağım.
Umarım hep birlikte kolaylıkla atarız şu fazlalıkları üstümüzden! 🙏🏻💜💜💜

22 Aralık Salı

12.00: 1 haşlanmış yumurta, 3 siyah zeytin, 3 küp beyaz peynir, 10 çiğ fındık, beyaz lahana, mor lahana, turp

Ara: 1 dilim siyez unundan, mayasız, chialı, keten tohumlu ekmek(25 gr), 1 avuç elma kurusu, 4 fındık

17.30: 1 büyük fırında karnıyarık(içinde tavuk kıyması vardı), 2 kaşık yoğurt

Su: 2,5 lt
1 yeşil çay, 1 rezene çayı
Spor: 30dk leslie boosted, 15 dk fitness partnerim evde yap yakma, 10 dk fitness partnerim iç bacak eritme ve kalça sıkılaştırma

Çayın yanında birazcık kuru elma yiyeceğim 🙃

El_Em El_Em @_Reyyan hawar hawar
Ortim menün çok iyi
Hele sporlar süper süper👏🏻👏🏻👏🏻

@amatordiyetci canım zaten eyer kural değişmedi ise cuma tartısından sonra izne ayrılabilirsin

bende arkadaşlara katılıyorum hedefine az kalmış zaten insan hedefe yaklaştıkça zorlanıyor
İzinde işler tayından çıkarda dönmek daha zor oluyor

insan bazen çok bunalıyor haklısın ama biraz daha dayan

bunu 3 kez mezun olmuş biri olarak söylüyorum😁

ileride hedefime ulaşmadan ayrılmak istersem lütfen banada izin vermeyin tabi çok geçerli bir nedenim yok ise

İyi akşamlar
Saat 12. 00de
Yarım simit
1 tane zeytin
Bol maydanoz
Bol lor peyniri

Saat 15.30 da
1 büyük fincan kirazsaplı form çayı

Saat 18.00 de
1 kase tarhana çorbası
5 tane biber dolması
2 dlm kepekli ekmek

Su: 1lt detoksu suyu
Spor: 2500 adım
canım güzel menün ama biber dolması 5 biraz fazla olmuş sanki

Merhaba hanımlar inşallah aranızda bende motive olurum 171 boyunda 78.5 kiloyum. 70 kilo ile hamile kalıp tam 93 ile doğuma girdim 😱dogumda sadece 6 kilo gitti 😔hedefim tekrardan önce 70 e inmek.
Merhaba
Hoşgeldiniz aramıza başlamak bile yol almak demektir üzülmeyin karar verdiyseniz bir kere devamı gelir kilo nedir ki 🤗
1.saydada kurallarımız ve katılım formumuz var onu kopyalayıp bu sayfa üzerinden doldurursanız özetle tanımış oluruz sizi ☺️

Güncel sporlarımız
Kızlar sporu çok az olanlardan yarına güzel bir spor alırız artıkkkk 👀

IMG_20201223_000903.jpg

X