Kuzu bakalim zaten dayanamayacagim biaey olursa ararim mantar falan da var baklagil var korkma kas gitmezÇok zor olmaz mı yaa bu sefer de kas kaybedersin gibi geliyor
Hayirli geceler canim iyi dinlemelerKızlar herkese hayırlı geceler diliyorum.
Biraz erken yatacağım malum dün geceden uykusuzum.
Tabi inşallah uyuyabilirim
Canim menün çok iyi gayet saglikli harika masallahİyi akşamlar
Saat 10.30 da
2dilm kepekli ekmek
2kk süzme peynir
Bol maydanoz
Saat 15. 00 te
1 fincan Türk kahvesi
Saat 18.00 da
Yarım dilim kepekli ekmek
1 kase çorba
Fırında kabak mücver (3dilim kadar)
3 yk yoğurt
Aralarda
1büyük fincan yeşil çay ve hibiscus demledim
1 büyük fincan Slim fit çay
Su:1lt detoks suyu
Spor: 2000 adım
Namaria canım senin günün nasıl geçti?
Canım yine çok güzel menün.
Menü yine yanlış yerde canım aldın çarpıyı21 Aralık
Sabah salatalık limon su bızlattım içtim.
10 00 1 haşlanmış yumurta yarım dilim çavdar ekmeği 3 çatal peynir domates n1mkaşık kapya sos
Ara 1 bardak vişne suyu 2 minik kurabiye
19 00
1 kase yoğurt çorbası
5 kaşık etli bulgur pilavı
3 kaşık sebze yemeği
Salata
2 litre su spor yok
Dünkü sistem sorunundan dolayı sanırım çok yazamayan oldu muhtemelen18-25 Aralık Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
@thequeensgambit
@amatordiyetci
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
Namaria
nnurc
hawar
Nikinik
S Smr3535
N Naz03
ummhnisa
yarimuhendis
hayır canım pişirerek değil yogurda katarak yiyordum bu hafta yulaf yok listemdeCanım yine çok güzel menün.
Bu yulaf karışımını yulafı pişirerek mi yapıyorsun merak ettim dün de gördüm de menün de.
Birde ekşi mayalı ekmek t.b. ya da ç.e.göre kslorisi nasıl afyon da da devamlı yapılır ekşi mayalı
Ben dun geec giremedigim icin yazamadim simdi yaziyorum18-25 Aralık Menü Paylaşım Listesi
Amor-a
@thequeensgambit
@amatordiyetci
belmayne
Pain Killer
G gamzem23
Namaria
nnurc
hawar
Nikinik
S Smr3535
N Naz03
ummhnisa
yarimuhendis
cok teşekkür ederim kaptanimmNamaria canım diyetisyen sonucunu çok çok tebrik ederim 8 lere erişmişsin kendi tartındada göreceksin bu hafta inşallah
O kadar güzel odaklanmışsın ki hayvansal gıdayı çıkarmak bile gözüne zor gelmiyor dediğin gibi detoks gibi düşünmek lazım belki vucundunda değişik bir etki yapar sindiriminde vs bunuda öğrenmiş olacaksın çok iyi
Çok sevindim canım dikkat etGunaydinlar hastaneden geldim korkulacak bi durum yokmus ilac verdi bilekligi gun icinde de takmam gerekiyormus bez sıkma hamur yogurma ellerini yorma kilo ver dedi3 ay sonra kontrol insallah
Ya ne güzelcok teşekkür ederim kaptanimmodaklandım bu hafta bir de canım aslında hayvansal gıda detoksuna sıcak bakıyorum çünkü Esma ul Husna okumalarında bazı ismi şeriflerin okuma adabında 30-60 gun hayvansal hiçbirşey yenmiyor (El-Berr ismi şerifi örneğin) yani bi yandan da nefis terbiyesiyle alakalı olacağı için mutlu bile oldum denebilir :) zaten mantar bakliyat vs var ordan alirim proteini inşallah bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum