Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyileştim sayılır canım. 💞
Biraz gaz sancısı oluyor midemde. Sıcak su rezene çayı falan içiyorum. Ama iyiyim şükür🙏

Ah ah Allah kolaylık versin canım . Ne kadardı senin kuzu. Diş ya da atak olabilir mi acaba. 🤔
3 gün sonra 9 aylık olacak canım
Bende diş diye düşünüyorum
Üst dişler şiş ama bilemedim
Hafif burun akıntısıda var üşütmüştü olabilir

senin iyi olmana sevindim

3 gün sonra 9 aylık olacak canım
Bende diş diye düşünüyorum
Üst dişler şiş ama bilemedim
Hafif burun akıntısıda var üşütmüştü olabilir

senin iyi olmana sevindim
Oyy minikmiş daha. Yerim ben onu yaaa 🤗
Zaten diş çıkartırken hafif bir hastalık da ekleniyor 🥴
Kolay gelsin canım. Zor zamanlar 🙏

Yürü beeeeeee koçum birinizde çıkıp şunu demediniz vay be çok duygulandım :cry:
Kaçamak yapanları vicdanları ile bırakıyoruz değil mi zeynepcim :-)
Listeye girene kadar her şey kendimeydi kaçamak yapsam da spor yapmasam da ama şimdi bir ortağım oldu ve onu etkileyecek bir şey yapmak istemem o yüzden karşımdakinden de böyle davranmasını isterim hem benim hem ve en büyük kendisi için😂💃

ADINIZ: ( serap )
YAŞINIZ:25
BOYUNUZ:155
KİLONUZ:69
HEDEF KİLONUZ:50
MEDENİ DURUMUNUZ:Boşanmış
MESLEGINIZ:Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI / YAŞLARI :2 , 2 buçuk , 2 aylık
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ:hamilelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Fit bir gorunum
Hoşgeldiniz aramıza inşallah en kısa sürede hedefe varırsınız
Kizlar ben de bu hafta sıkı tutucam yarin diyetisyenle randevum var listeyi degistirir muhtemelen bu hafta artik 8leri ucundan gormek istiyorum 👍
Bence bu şekilde kararlı olduğun sürece görürsün canım sana güveniyorum😘😘 bende hastanedeki diyetisyen için bu hafta gitmeyi düşünüyorum ayarlayabilirsem. Ufaklığı da götürmem lazım doktora ona göre ayarlarım artık

Bence bu şekilde kararlı olduğun sürece görürsün canım sana güveniyorum😘😘 bende hastanedeki diyetisyen için bu hafta gitmeyi düşünüyorum ayarlayabilirsem. Ufaklığı da götürmem lazım doktora ona göre ayarlarım artık
Sagol canim hepimize dua ettim az once saglicakla ideal kilolarimiza inelim diye 🤭
Kuzu hastane diyetisyenine ben gittim liste veriyor uyduktan sonra tum listeler yararli zaten abur cuburu kes basit karbonhidratlari kes salate sebze arttir et tarzi da yagsiz izgara gibi yapip bol salatayla yedin mi bi de yuruyus spor oh verilmicek kilo yok 😍🥰
Artik biz de uzmanlastik 😂 yillardir bildigim seyler ama uygulamak mesele

Sagol canim hepimize dua ettim az once saglicakla ideal kilolarimiza inelim diye 🤭
Kuzu hastane diyetisyenine ben gittim liste veriyor uyduktan sonra tum listeler yararli zaten abur cuburu kes basit karbonhidratlari kes salate sebze arttir et tarzi da yagsiz izgara gibi yapip bol salatayla yedin mi bi de yuruyus spor oh verilmicek kilo yok 😍🥰
Artik biz de uzmanlastik 😂 yillardir bildigim seyler ama uygulamak mesele
Doğru diyorsun da canım diyetisyenin verdiği liste bana çok fazla geldi. Tam olarak uyumadım tabi bu da Bi gerçek ama evde kendine ayrı yap çocuklara ayrı yap eşime ayrı yap o da bıktırıyor. (Ev ahalisi biraz yemek seçiyorda). Şimdi gideyim de utanç tablosu menü sayfasına yazayım. Bu son kaçamağımdı yarından itibaren full dikkat ve spor ekliycem

X