Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Eline sağlık kaptanım
Bu arada ortakları izne ayrılan ummhnisa ve Namaria sizleri ortak yapsak olur mu canlar
Tabi kiii
Canim tam seni etiketleyip izne ayrilanlar oldugu icin ummhnisa ile ortak olsak mi yazarken bildirim geldi tevafuk iste
Yaa inanır mısın bende seninle ne zaman denk gelicem diye bekliyordum.
ummhnisa ortim merhaba bu hafta beraberiz insallah listeleri salliyo muyuz
Yani ben senin kadar azimli olamasamda senin yanında nasiplenirim bişeyler. Bana bu hafta bol bol tavsiye ver tamam mı. Ben hala neyi neyle yiyeceğiz ne ödem yapar falan bilemiyorum. İlk defa bu şekilde diyet yapıyorum da

Yaa inanır mısın bende seninle ne zaman denk gelicem diye bekliyordum.
Oyy kuzu bilmukabil gecen hafta verimsiz gecti ortaklik acisindan senle olunca cook sevindim
Yani ben senin kadar azimli olamasamda senin yanında nasiplenirim bişeyler. Bana bu hafta bol bol tavsiye ver tamam mı. Ben hala neyi neyle yiyeceğiz ne ödem yapar falan bilemiyorum. İlk defa bu şekilde diyet yapıyorum da
Askolsun canim çok güzel gidiyosun sen de
Bu hafta karbonhidrat düşük gidelim tamam mi menulerimizde ekstra kalirili seyler olursa da birbirimize spor cezasi veriyoruz kabul mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…