Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim karbonhidrat agirlikli olduysa 1.5 ltye bi limon bi kasik elma sirkesi cubuk tarcin karanfil kok zencefil karisimi yaparsan odemini de atarsin insallahKizimin dogum gununu bugun bi daha kutladik ve gercekten cok kacirdim.
Yarin bol su,yesil cay ve lahana corbasi yiyerek telafi etmem gerek.
baska onerilere de acigimm
Aynen canim aksam aciktim iki ceviz yedimKızlar arada böyle paylaşımlar yapalım ya. Ne yeme isteği kaldı ne açlık
Aşka geldim resmen.
Akşam yemeğinde aile efradına pizza bana bamya yemeğiydi. Bi gıcık olmuştum. Şimdi bamya yediğim için bi havalı hissediyorum ki sormayın
Ben menüme yazdım ama buradan da yazmış olayım kaptanım. Benim küçücük bir yürüyüşüm var bugün maalesef. Ders çalışmaya ayırdım günü. Hatta şimdi oğlum uyudu ben tekrar derseKızlar bugün walk Challenge günüydü özelden adımlarınızı beklerim 23 den sonra sıralı şekilde açıklarım
Kaptanim leslie yapcaktim ama annem survivor yarismacilari geldi diye oyle istahla masterchef bakiyo ki kiyamadim spor yapayim demeye tek televizyon oluncaKızlar bugün walk Challenge günüydü özelden adımlarınızı beklerim 23 den sonra sıralı şekilde açıklarım
El_EmAaaa şuan şoktayımmm yaklaşık 2 saat önce aklımdan geçtin etiket yapayım ama görmez herhalde hiç girmiyor dedim ara ara baktım çünkü hiç aktif değildin. Ne oldu seni andımm saçlarımı kestimm hani senin şu önerdiğinn yöntemle dedim Allah razı olsun kızdan yoksa ne olacaktı bu halim
Hoşgeldinnn canım yeniden
Ben iyiymm şükür her şey aynı sayılır günlük telaşlar ekip tamamen yeni
Ben sen giderken mezun olmuştum 1. 1.5 kg fazla ile hâlâ koruyor sayılırım 2 hafta üst üste hastalıklar geçirdik o ara biraz sporu bıraktım streslede çok yedim herhalde 61küsürüm.
@Cagrihilal1 de mezun oldu köye gitti gidiş o gidiş geçn yazdı okullar açılmayınca dönüşü uzatttık vs geleceğim dedi ama hâlâ kaçak göçek
Ayyy ne güzel örnek! Çok tebrik ederim harika görünüyorsun belmayneAy ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim
Harikasııııınnnn yarimuhendis Nasıl bir azim.... Ne kadar zamanda versin bunca kiloyu ve neler yaptın bize başarı hikayeni anlatır mısın şu an bu motivasyona çok ihtiyacım var direkt daldım konuya!1.ci 66 kilodan 53 kiloya düşmüş halim 2. Fotoğraf arasında da 5 yıl var
Ben normalde 2.5 ayda 12 kiloy verdim 54 e düştüm hedefim de oydu ama sonrasında dikkat ederek 3 4 ayda 4 kilo daha vererek 50 kiloya düştümşehir dışında okuduğum için oldu o da zaten ama ailemin yanına geldim gittim kiloları aldım 53 54 arasında genelde korumadaydım. Arada bi 56 oluyordum ama geçiciydi ama şimdi 58 kiloları gördüm ve kilo vermem zorlaştı ilk diyet yaptığım hızda kilo veremiyorum maalesef ve en fazla 2 hafta dayanıp yeme patlamaları yaşıyordum. Buraya girmeye karar verdim pazartesi 1 hafta olacak işte motiveyim şu an gayet güzel ve kararlıyım inşallah bu sefer 53ten de düşeceğim hedef 51 kalan 6.8 kgHarikasııııınnnn yarimuhendis Nasıl bir azim.... Ne kadar zamanda versin bunca kiloyu ve neler yaptın bize başarı hikayeni anlatır mısın şu an bu motivasyona çok ihtiyacım var direkt daldım konuya!
Allahımmmm şu an idolümsünnn Bana da bu motivasyondan gerek! Pazartesi günü bende sıkı bir detoksa başlıyorum. Ondan sonrasında da ara vermeden devam etmeye niyetlendim.Ben normalde 2.5 ayda 12 kiloy verdim 54 e düştüm hedefim de oydu ama sonrasında dikkat ederek 3 4 ayda 4 kilo daha vererek 50 kiloya düştümşehir dışında okuduğum için oldu o da zaten ama ailemin yanına geldim gittim kiloları aldım 53 54 arasında genelde korumadaydım. Arada bi 56 oluyordum ama geçiciydi ama şimdi 58 kiloları gördüm ve kilo vermem zorlaştı ilk diyet yaptığım hızda kilo veremiyorum maalesef ve en fazla 2 hafta dayanıp yeme patlamaları yaşıyordum. Buraya girmeye karar verdim pazartesi 1 hafta olacak işte motiveyim şu an gayet güzel ve kararlıyım inşallah bu sefer 53ten de düşeceğim hedef 51 kalan 6.8 kg
Çok teşekkür ederim.
İnsan ne zaman kendinden rahatsız oluyorsa o zaman gerçekten başlamak istiyor. Ben 2 kiloyla kalsaydım vücudumda çok değişiklik görmemiştim ve ben düzenli spor yapıyorum öyle çok aksaklıklar yapmadım. Belki şu anda da 4 5 kilo almış gibi gözükmesem de ben farkedince rahatsız oldum aynada eski görüntümü görmek istiyoeum artıkAllahımmmm şu an idolümsünnn Bana da bu motivasyondan gerek! Pazartesi günü bende sıkı bir detoksa başlıyorum. Ondan sonrasında da ara vermeden devam etmeye niyetlendim.
O yeme patlamaları beni mahvetti zaten. Yeme patlamaları yaşaya yaşaya kendim patlayacak hale geldim!
Hadi bakalım ben de şu an takımda olmasam da ara ara kilomu yazıp yine burayı takip edeceğim. Zaten takıma dönmeye de yüzüm yok şu an!
64.5 ile yazın izne ayrıldım. Şu an kilomu bilmiyorum ama 70’e dayandım net! Ve hayatım boyunca hiç bu kadar kilo almamıştım. En fazla çıktığım kilo 68 gibi olurdu. Şu an bu fazlalık hissinden inan gece huzurla uykuya dalamıyorum çünkü vücudumun alışkın olmadığı birağırlık var ve beni çok rahatsız ediyor.
El_Em cim beni özellikle yürüme yarışlarına alırsan çok sevinirim. Şu an kilo bildirimi yapmayacağım ama gakımla ne güzel yürüyordum yaa en azından yürüyüşlere döneyim öncelikler bir süre...
Pamukcuğum üzme kendini yeterki kafana koy aldığının üstüne kilo ekleme biz hep burdayz yüzüm yok falan deme bende daha önce izinden +15 kg ile dönüp kaptan olmuş bir üyeyim burda ne oldum değil ne olacağım diyeceksinAllahımmmm şu an idolümsünnn Bana da bu motivasyondan gerek! Pazartesi günü bende sıkı bir detoksa başlıyorum. Ondan sonrasında da ara vermeden devam etmeye niyetlendim.
O yeme patlamaları beni mahvetti zaten. Yeme patlamaları yaşaya yaşaya kendim patlayacak hale geldim!
Hadi bakalım ben de şu an takımda olmasam da ara ara kilomu yazıp yine burayı takip edeceğim. Zaten takıma dönmeye de yüzüm yok şu an!
64.5 ile yazın izne ayrıldım. Şu an kilomu bilmiyorum ama 70’e dayandım net! Ve hayatım boyunca hiç bu kadar kilo almamıştım. En fazla çıktığım kilo 68 gibi olurdu. Şu an bu fazlalık hissinden inan gece huzurla uykuya dalamıyorum çünkü vücudumun alışkın olmadığı birağırlık var ve beni çok rahatsız ediyor.
El_Em cim beni özellikle yürüme yarışlarına alırsan çok sevinirim. Şu an kilo bildirimi yapmayacağım ama gakımla ne güzel yürüyordum yaa en azından yürüyüşlere döneyim öncelikler bir süre...
Yaaa.....Canımsın benimmm... şu satırları yazman o kadar iyi geldi ki bana... Ben de senin pozitif enerjini özlemişim.Pamukcuğum üzme kendini yeterki kafana koy aldığının üstüne kilo ekleme biz hep burdayz yüzüm yok falan deme bende daha önce izinden +15 kg ile dönüp kaptan olmuş bir üyeyim burda ne oldum değil ne olacağım diyeceksin
Sen hazır olduğunda biz buradayız yarışlarımız tam gaz devam ediyor hatta globalleştik diğer takımlarla yürüyüş yarışı yapıyoruz
Özlemişim uzun uzun iç dökmelerini arayı açma
Ahahahah kahkaha attımmmKızlarrrrrr ya 1 saat 15 dakikadır biriken spor tablosunu yaptım kör oldum galiba
Bir daha tabloyu biriiktirirsem ne olayım azap gibiydi ölüm gibi bişeydi
YaaaYaaa.....Canımsın benimmm... şu satırları yazman o kadar iyi geldi ki bana... Ben de senin pozitif enerjini özlemişim.
Ama sen de o kadar güzel, panik yapmadan güzelce ilerledin ki o sakinliğine hayrandım. Ben şu an biraz panik halde olsam da şu sözlerin ve hatırladığım hallerin beni çok rahatlattı Esra’cım.
Bu arada bu yürüyüş olayını sen başlattın! KK’da resmen devrim yaratmışsın bu globalleşme olayı ne iyi olmuş yaa
KK’yı bırak, beni facetimela her aradığında evde yürüyüş yaptığımı gören annemi bile dolaylı yoldan yürüyüşe başlattın!
Ne de güzel olmuş! Bundan sonra ben de varım!
SONUÇORTAKLAR
11 -18 Aralık
- Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır
- Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır
- Menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yüreklendirmelidir
- En nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +250 şer puan ile ödüllendirilir
- Ortaklar listesinde aktif üyeler yer alır bir önceki hafta aktif olmayan ortak var ise sonraki hafta listeden çıkarılacaktır
Pain Killer @amatordiyetci Namaria @AKREPcg @seyrekyagmur @Nikinik @hawar belmayne @gamzem23 @kirmizigitar @mavimli ummhnisa @Smr3535 @nnurc