Canım canımYaaa Esra’cım! Sen kalbinden geçir yeter ben hemen hissederim!Görünmez sevgi bağı deniyor buna.
Ben gerçekten uzun süre hiç girmedim pandemi psikolojisi beni çok daralttı Esra!Duygusal yeme bozukluğuna yakalandım resmen
Şu an var ya kilom hayatım boyunca hamilelik haricinde hiç çıkmadığım bir noktaya dayandı... Bu durumdan çok üzgünüm çünkü resmen aptallık....
Onca emeğe yazık ancak işte herşeyin başı psikolojik dayanıklılık olduğu İçin bu ortamda kendime de fazla yüklenmek istemiyorum hepimiz zor zamanlardan geçiyoruz sonuçta.
Ben de geçen gün kızımın saçlarını kestim yine.Bugün bir tanıdığımızla facetime yaparken kızımın saçlarını görüp; ”kim kesti saçlarını nasıl güzel bir kesim olmuş öyle” dedi. Kahkaha attım resmen. Şu pandemide bir meslek daha edindim dedim!
Sana da sıhhatler olsun, eminim güzel olmuştur, zaten güzelsin!
Demek Hilal’de uzatmalarda!
Nasıl dönecek merak ediyorum. Ortim gelse de yine bir kapışsak.Hilalimsiz tadı yok buraların.
Şaka bir yana çok sevindim ya onun da mezun olmasına. Çok emek verdi çok azmetti. İnşallah korumuştur.
Bende şu isteksiz, keyifsiz hallerimden sonra artık sosyal medyadan bulduğum 5 günlük bir detoks programına kayıt yaptırdım hiç düşünmeden. Maksat bir adım atmış olmak. Kendimi ittirmezsem olmayacak.
Sonrasında da 1 Ocak 2021 için eski diyetisyenimle 1 aylık anlaştım. En azından bir yola-düzene girene kadar destek alayım diye düşündüm yoksa bu haldeyken bu motivasyonsuzlukla çıkamayacağım işin içinden.
Umarım hepimiz için güzel günler, bol eksiler olsun.❤
Hilalciğimi de etiketleyeyim belki sesimizi duyar da gelir!@Cagrihilal1
Oooo süpersin1.ci 66 kilodan 53 kiloya düşmüş halim 2. Fotoğraf arasında da 5 yıl var
Teşekkür ederim☺Oooo süpersin
Ohh mis canım yaaben 3.5 beden inceldim kuzu 10 kiloyla. nerdeyse 4 beden yani:) dusun suan s ve xs ler oluyo... senin cok guzel incelmen olmus ama masallah 7 kilo hic az degil
Nasıl mutlu oldum sağol canımAyy canım ağzın bal yesin
Valla verdiğim her kilo mutlu ediyor. Bu gruba ve sana da ne kadar teşekkür etsem az. Burası motivasyon yuvası
Tandır keyfinde bamya olduKızlar arada böyle paylaşımlar yapalım ya. Ne yeme isteği kaldı ne açlık
Aşka geldim resmen.
Akşam yemeğinde aile efradına pizza bana bamya yemeğiydi. Bi gıcık olmuştum. Şimdi bamya yediğim için bi havalı hissediyorum ki sormayın
Bitkisel tedavi de önerdi mi canım?Hedef60kgolmak dün sen sormuştun sanırım rahatsızlığımla ilgili
Hormon testi geçen ay yapıldı ve iyi çıktı. Dün muayene oldum canım. Miyom var bende. 3 yıl önce 3 miyom alındı açık ameliyatla ama yine var 2 tane. Birisi alınma boyutunda imiş ama diğeri daha küçük dedi. Şimdi olsam diğeri yine büyücek. Ne yapcam bilmiyorum
Ooo süper ortimAy ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim
Sende süpersin canım1.ci 66 kilodan 53 kiloya düşmüş halim 2. Fotoğraf arasında da 5 yıl var
Masallah1.ci 66 kilodan 53 kiloya düşmüş halim 2. Fotoğraf arasında da 5 yıl var
Öyle oldu vallaTandır keyfinde bamya oldu
Doğru söylüyorsun canım ama ben sizde böyle cevherler olduğunu bilmiyordum
Daha senin bireysel analiz varçok özür dilerim bugün spor tablosu hedef tablosu ortak tablosunu açıklayayım yarında ölmezsem analizin
MasallahAy ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim
Annem de sabah kahvaltıya bi pizza yapmıştı ki sormayın yemedim . Sonra yeğenim kek istedi ona kek yaptım yine yemedimKızlar arada böyle paylaşımlar yapalım ya. Ne yeme isteği kaldı ne açlık
Aşka geldim resmen.
Akşam yemeğinde aile efradına pizza bana bamya yemeğiydi. Bi gıcık olmuştum. Şimdi bamya yediğim için bi havalı hissediyorum ki sormayın
Teşekkür ederim☺Masallahhem cok guzel kilo vermissin hem de kendin zaten cok guzelsin
Teşekkür ederim canım. Ben 82 küsürle başlamıştım. İlk 4 kilo çok hızlı gitti ama. Onu saymıyorum.Ooo süper ortim
Kaç kilo verdin?
Şimdi çok fitsin tebrik ederim
Yaa kızlar harikasınız. Bayıldım hepinize de
Teşekkür edrim kızlar. Fit fit olalım öyle kalalım inşallahMasallahcok guzel zayiflamissin belin cok incelmis
Süpersin canım.Annem de sabah kahvaltıya bi pizza yapmıştı ki sormayın yemedim . Sonra yeğenim kek istedi ona kek yaptım yine yemedim