Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım canım
Çok haklısın tabiki öyle bir dönemden geçiyoruzki ne eğitim kaldı ne iş ne eski ev düzeni her şey alt üst ama kendimizi bıraktıkçada yoluna giren birşey yok o yüzden bu hayata olabildiğince adapte olup birazda olsa kabullenirsek daha kolay oluyor işler
Detokslara başla bakalım belki sonra tam bir motivasyon sağlar takımada dönersin

ben 3.5 beden inceldim kuzu 10 kiloyla. nerdeyse 4 beden yani:) dusun suan s ve xs ler oluyo... senin cok guzel incelmen olmus ama masallah 7 kilo hic az degil
Ohh mis canım yaa
Benim üst beden de 36 oldu resmen. Şoktayım
Alt beden biraz geriden geliyor ama artık yanlar pırtlamıyor. Çok mutlu oluyorum

Tandır keyfinde bamya oldu
Doğru söylüyorsun canım ama ben sizde böyle cevherler olduğunu bilmiyordum
Daha senin bireysel analiz var çok özür dilerim bugün spor tablosu hedef tablosu ortak tablosunu açıklayayım yarında ölmezsem analizin

Bitkisel tedavi de önerdi mi canım?

Ay ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim
Ooo süper ortim
Kaç kilo verdin?
Şimdi çok fitsin tebrik ederim

Öyle oldu valla
Analizi Hiiiç dert etme canım
Nelerle boğuştun bu ara.
Hatta cumayı bekle istersen. Belki güzel bir eksi görürüm de onu analizle taçlandırırız

Ay ben de ablalarıma göndermek için foto çekmiştim. Sizinle de paylaşayım o zaman. Heves ettim
İlk fotoyu buraya yeni başladığımda ablama ziyarete gitmiştim. Orada çektim. İkincisini de dün çektim
Masallah cok guzel zayiflamissin belin cok incelmis

Annem de sabah kahvaltıya bi pizza yapmıştı ki sormayın yemedim . Sonra yeğenim kek istedi ona kek yaptım yine yemedim

Kizimin dogum gununu bugun bi daha kutladik ve gercekten cok kacirdim.
Yarin bol su,yesil cay ve lahana corbasi yiyerek telafi etmem gerek.
baska onerilere de acigimm

Ooo süper ortim
Kaç kilo verdin?
Şimdi çok fitsin tebrik ederim
Teşekkür ederim canım. Ben 82 küsürle başlamıştım. İlk 4 kilo çok hızlı gitti ama. Onu saymıyorum. Zaten bir anda aldığım bir kiloydu
Buraya ise 78.8 le başladım. 71 i sevdi sanırım vücudum biraz oyalanıyor ama dedim kendisine fazla sevme ayrılacaksınız
Yaa kızlar harikasınız. Bayıldım hepinize de

Masallah cok guzel zayiflamissin belin cok incelmis
Teşekkür edrim kızlar. Fit fit olalım öyle kalalım inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…